Home - Odysseus '91

Home

Home

 

Voorbeschouwing MOTD: Dames 8 - VVA Achterberg dames 1

8 december 12:15  Op 9 december is het tijd voor weer een match of the day: de MOTD van D8! Lees hier de voorbeschouwing van deze wedstrijd, geschreven door de Purple Brain commissie!meer »


Zaterdag 2 december - Heren 1

4 december 15:00  Dames waren deze week vrij maar voor de heren stond er een lastige wedstrijd op het programma: de koploper moest onder handen genomen worden. Lees hieronder het wedstrijdverslag en kom erachter of het ze is gelukt of niet!meer »


Voorbeschouwing MOTD: Dames 7 - Dames 6

1 december 12:00  Op 2 december is het tijd voor de eerste match of the day van het jaar: de MOTD van D7! Lees hier de voorbeschouwing van deze wedstrijd, geschreven door de Purple Brain commissie!meer »


Zaterdag 25 november - Heren 1 & Dames 1

27 november 14:30  Het komt met bakken uit de hemel maar de (meeste) wedstrijden gaan gewoon lekker door! Zowel ons Heren als Dames 1 mocht weer schitteren op de velden. Waar beide teams een lastige wedstrijd tegen het lijf liepen, ging er helaas maar 1 met de winst terug naar huis. Lees hieronder de wedstrijdverslagen!meer »


Zaterdag 18 november - Dames 1 & Heren 1

20 november 17:15  Afgelopen weekend was het weer raak op het voetbalveld voor zowel de dames als de heren van Odysseus '91. Terwijl de Ody duifjes in de stromende regen hun opwachting maakten tegen VV De Meern VR1, trotseerden de heren van Odysseus H1 de elementen in hun strijd tegen NiTa H1 uit Nieuwer ter Aa. Lees snel verder om te zien hoe de paarse helden het er vanaf brachten in deze wedstrijden! meer »


Zaterdag 11 november - Heren 1 & Dames 1

13 november 17:45  Met alle andere wedstrijden die waren afgelast op Sportpark Olympos, bleef het strijdtoneel wel nog steeds open voor onze selectie. Terwijl de duifjes in Veenendaal de 3 punten binnenhaalden, hebben de heren hard gestreden, maar hun betere voetbal mocht niet baten... Lees hieronder beide wedstrijdverslagen!meer »


Zaterdag 4 november - Dames 1 & Heren 1

7 november 15:15  Het was weer een puntenrijke zaterdag voor de eerste teams van Ody. Bij de een wat makkelijker dan bij de ander maar de punten werden naar huis gebracht. Lees nu de wedstrijdverslagen van Dames 1 en Heren 1 hieronder!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!