Home

Home

 

Vacatures Heren A-selectie

29 januari 14:00  Voor het aankomende seizoen (2021-2022) is USVV Odysseus '91 op zoek naar trainers voor het tweede en derde herenelftal. Je bent verantwoordelijk voor een jonge en talentvolle groep, die respectievelijk uitkomt in de 1e en 3e klasse reserve op zaterdag. Zowel aanmeldingen van leden als externen zijn welkom. Klik verder op de specifieke vacature voor meer informatie en mogelijkheden om te solliciteren!meer »

Trainer Heren 2 gezocht!

14 april 14:45  Voor het aankomende seizoen (2021-2022) is USVV Odysseus '91 op zoek naar een trainer voor het tweede herenelftal. Je bent samen een van de huidige trainers verantwoordelijk voor een jonge en talentvolle groep, die uitkomt in de 1e klasse reserve op zaterdag. Zowel aanmeldingen van leden als externen zijn welkom.meer »


80/20-lijst - Tweede versie

10 april 14:30  Beste Odysseanen, Aangezien Odysseus '91 een studentenvoetbalclub is, dient minimaal 80% van de leden uit studenten te bestaan. Is dit niet het geval, dan verliest Odysseus '91 verschillende belangrijke subsidies. Zodoende stellen we elk jaar de zogenoemde "80/20 lijst" op, waarin we van alle leden inventariseren hoe lang ze nog studeren of wanneer ze afgestudeerd zijn. Op basis daarvan bepalen we wie de club helaas noodgedwongen zal moeten verlaten.meer »


80/20-lijst - Eerste versie

2 april 12:45  Beste Odysseanen, Aangezien Odysseus '91 een studentenvoetbalclub is, dient minimaal 80% van de leden uit studenten te bestaan. Is dit niet het geval, dan verliest Odysseus '91 verschillende belangrijke subsidies. Zodoende stellen we elk jaar de zogenoemde "80/20 lijst" op, waarin we van alle leden inventariseren hoe lang ze nog studeren of wanneer ze afgestudeerd zijn. Op basis daarvan bepalen we wie de club helaas noodgedwongen zal moeten verlaten.meer »


Jerry Brouwer, Jim Tan en Bert de Graaf nog een jaar door!

26 maart 15:00  Afgelopen week verlengden de trainers van de dames A-selectie, Jerry Brouwer en Jim Tan (D1) en Bert de Graaf (D2), hun aflopende contract met een jaar! Ook in het seizoen 2021-2022 zullen deze heren dus binnen Odysseus '91 actief blijven en voor de groep staan.meer »


Ody podcast aflevering 5

26 februari 15:00  Een Odysseus podcast gepresenteerd door Bas Bos, Jesse Terstappen en Steven Bruintjes!meer »


KNVB wil seizoen afsluiten met KNVB Regio Cup en presenteert routekaart

4 februari 16:00  De KNVB wil voor de amateurverenigingen kleinschalige regionale competities organiseren voor het vervolg van het huidige seizoen: de KNVB Regio Cup. Dit gebeurt in elk geval voor de teams in de Categorie B** veld en zaal en pupillen. Hier komt de Categorie A* bij als deze competities ook niet meer op tijd kunnen worden hervat vanwege de coronamaatregelen. De startdatum en duur van de KNVB Regio Cup zijn uiteraard ook afhankelijk van deze beperkingen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!