Home

Home

 

Heren 1 & Dames 1 - 1 oktober

3 oktober 23:00  Een gelijkspel voor dames 1 waar meer in zat en de eerste thuiswedstrijd voor heren 1 met een minder positive afloop dan gehoopt.meer »


Zimon van der Horst zet handtekening onder UEFA-A trainerslicentie

1 oktober 10:00  Hoofdtrainer van Heren 1 Zimon van der Horst heeft na het zetten van zijn krabbel officieel de UEFA-A trainerslicentie in ontvangst genomen. Zo zal Heren 1 dit jaar onder leiding staan van een hoog geclassificeerde voetbaltrainer.meer »


Heren 1 & Dames 1 - 24 september

29 september 17:15  Het seizoen is officieel begonnen! Dames 1 kon het thuis Wartburgia dames 3 niet moeilijk genoeg maken en moest het doen met een 4-2 verlies. Heren 1 wist er een zwaar bevochten 2-2 uit te slepen tegen Hercules heren 1. meer »


Trainers damesselectie tekenen contract!

13 september 9:15  In de afgelopen weken hebben de trainers van de damesselectie allemaal hun krabbel gezet onder het contract. De damesselectie is nu in goede handen en klaar voor het nieuwe seizoen! meer »


Julian Markus benoemd tot erelid! Chris Bekker en Bas Bos Lid van Verdienste!

4 september 20:15  Afgelopen donderdag tijdens de wissel-ALV, is Julian Markus, oud speler Heren 1, ex-bestuurder en nog veel meer, benoemd tot erelid van Odysseus '91. Julian heeft zich jarenlang met volle overtuiging ingezet voor onze mooie vereniging en dat verdient een beloning. Chris Bekker en Bas Bos zijn vanwege hun inzet de afgelopen jaren benoemd tot Lid van Verdienste.meer »


Huishoudelijk reglement gewijzigd

27 juli 17:45  Tijdens de derde Algemene Ledenvergadering van het seizoen 2021-2022 is een wijziging van het Huishoudelijk Reglement voorgesteld. Gezien er niet genoeg leden bij deze ALV aanwezig waren, heeft er later een Bijzondere Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden. Tijdens deze BLV is er gestemd over de wijziging van het HR. meer »


De variabele speeldag: De Utrechtse voetbalbalvelden raken vol op zaterdag!

15 juni 11:30  Voetbal is populair in onze groeiende stad. Met de komst van veel nieuwe voetballers kunnen we niet allemaal meer alleen op de zaterdag wedstrijden blijven spelen. Gelukkig is er een oplossing: als we allemaal af en toe op een andere dag spelen, kunnen we de meeste wedstrijden gewoon op die favoriete zaterdag blijven spelen én kunnen we nieuwe voetballers verwelkomen in onze teams. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!