Laatste uitslagen

Laatste uitslagen

Nabeschouwing 16 november - Dames houden de punten thuis

 

Het was het weekend van Messi. Niet alleen werd zoals gezegd het jubileum van zijn debuut in 2003 gevormd, ook maakte hij na een schorsing van drie maanden zijn rentree bij de nationale ploeg van Argentinië, wat niet onopgemerkt is gebleven. Eens kijken wie er dit weekend een voorbeeld heeft genomen aan deze wereldvoetballer.

Bij Heren 11 werd de 1-1 eindstand helaas niet bereikt door middel van een vrije trap, maar de goal van Roel Sipkema schijnt minstens net zo geniaal te zijn geweest. Hij wist een lange bal goed te controleren en de vijandige keeper te passeren met een tikkie over hem heen. Klinkt toch schitterend?

Zoals voorspeld zou Dames 3 wel weer even aan het doelsaldo gaan werken en dat heeft Brederodes D1 mogen voelen ook, zij werden met maar liefst 8-0 weer naar huis gestuurd. Sterspeler aan Paarse zijde was Noa Spiegelenberg, die met twee goals en twee assists zichzelf de nieuwe MvP van de club mag noemen.

Degene die deze titel voor het weekend nog op haar naam had, moet deze helaas afstaan want Dames 1 kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Sparta Nijkerk. De dames lijken hier met een onterechte penalty tegen behoorlijk beroofd en dat is erg jammer, want met een gelijkspel schieten beide ploegen niets op.

Waar het ook erg spannend was, was bij Dames 7. Hoewel de voorspelling over de doelpuntenmaker hierdoor niet uitkwam, was het Emma Meinderts die de aandacht op zich wist te vestigen door middel van een penalty en een rake kopbal. Helaas was dit niet genoeg voor een punt; eindstand 2-3.

Ook bij Heren 6 stond er na 90 minuten een verschil van één doelpunt op het scorebord en helaas ook in Paars nadeel. Hiermee blijven zij voorlopig nog even onderaan de ranglijst staan, maar hopelijk kan hier volgende week verandering in komen als directe concurrent Hercules op bezoek komt.

In de wedstrijd van Heren 10 ging het scoreverloop over en weer, maar dankten zij uiteindelijk vooral een aantal onnodige kaarten van tegenstander VSC, waardoor zij met maar liefst twee man meer kwamen te staan. In deze man-meersituatie was het Jaap Schuurmans die opstond en met een fraaie kopgoal zijn ploeg nog een puntje bezorgde tegen de hekkensluiter.

Bij de mannen van Heren 5 was er iets meer sprake van éénrichtingsverkeer en dan wel de verkeerde kant op welteverstaan. Eén Paarse goal kon helaas niet verhoeden dat zij met 1-5 klop kregen van koploper DHSC. Dan heeft de “trainerswissel” helaas toch niet het gewenste effect gehad en is het te hopen dat volgende week het voltallige trio weer langs de lijn te bewonderen is.

Ten slotte is er nog Dames 2. Ook hier bleken mijn voorspellende gaven mij in de steek te laten, daar Leonieke schitterde in afwezigheid, maar besloot het team dan maar met zijn allen een galavoorstelling weg te geven en EDO VR1 met 6-2 op te rollen. Met een 5-0 stand na een klein uur spelen had deze score nog hoger kunnen uitvallen, maar immer bescheiden als deze dames zijn namen zij gas terug en lieten zij zeer sportief de tegenstander ook nog eens scoren. Gelukkig kwam de overwinning nooit in gevaar.

JV
Er zijn geen wedstrijden gespeeld in de afgelopen week of er zijn nog geen uitslagen ingevoerd
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!