Alumni

Alumni

Aanmelden Odysseus '91-alumni

 

Je kent het wel: je hebt een aantal jaren het prachtige paars van Odysseus mogen dragen en je hebt met enorm veel plezier bij de vereniging rondgelopen. Je wilt nu alleen toch eigenlijk wel een keertje iets terug doen. Hoe kan dit nou beter dan door Odysseus '91-alumnus te worden?

Als Odysseus '91-alumnus geef je de vereniging dat kleine duwtje in de rug. Precies wat Odysseus nodig heeft. Door Odysseus '91-alumnus te worden sta je per maand 91 eurocent af aan de club. Dit geld wordt vervolgens gebruikt om de alledaagse dingen mee te kunnen bekostigen en hiermee Odysseus als vereniging een extra financiële boost te geven.

Om vervolgens nog een beetje op de hoogte te blijven van Odysseus ontvang je, wanneer je daarin geïnteresseerd bent, jaarlijks de Odysseus-Alumnieuwsbrief. Zo weet je precies wat er speelt bij de club die jij al die jaren een warm (paars) hart hebt toegedragen.

Meld je via onderstaand formulier aan! Om het bestuur te ontlasten werken we alleen met automatische incasso.

Aanmeldformulier Odysseus '91-alumni

Tot wederopzegging machtig ik hierbij USVV Odysseus '91 om maandelijks de bijdrage voor 'Odysseus '91-alumni' af te schrijven van bovenstaand rekeningnummer. De bijdrage is
€ 0,91 cent per maand. Bent u het niet eens met de afschrijving, dan kunt u uw bank een maand lang opdracht geven om het bedrag terug te boeken. De automatische incasso kunt u ook stopzetten.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!