Toernooi

Toernooi

OdyToernooi 

Wat: Ody tournament 
Wanneer: 24-26 juni 
Inschrijven: woensdag 27 april 15:00 
Richtprijs: €35,- pp

Lieve Odysseanen, 

24 tot 26 juni is het eindelijk weer tijd voor een weekend vol voetbal en feest dus houdt deze datum vrij in je agenda! Trommel snel minimaal 7 teamgenoten op want op donderdag 28 april om 15:00 openen de inschrijvingen voor het Ody Tournament via onderstaand formulier. Houd de Ody socials goed in de gaten want binnenkort wordt ook het thema bekend gemaakt! 

Je meldt je aan als team en de betaling wordt op een later moment voor het hele team gedaan. Je kunt je tot en met 31 mei aanmelden. 

Vragen en opmerkingen kunnen naar toernooi@odysseus91.nl


De ToCo 2020/2021 bestaat uit:

Daan.png
 Voorzitter
 Daan von der Dunk
 Heren 4
WhatsApp_Image_2021-11-09_at_19.50.16.jpeg
 Vicevoorzitter & Chef Sponsoring
 Noah Sloots
 Heren 4

 Na vorig jaar ‘tweede keus voorzitter’ te zijn geweest bij de ASO, en daarvoor bij andere commissies actief te zijn geweest, mag de odysseaan met de smerige snor dit jaar echt vanaf het begin voorzitter zijn van een commissie. Jawel Daan, oftewel Pablo zoals hij ook wel bekend is binnen Ody, is dit jaar voorzitter van de ToCo! Al wordt hij door andere vooral omschreven door de jongen met de smerige snor, zelf schijnt hij er vrij trots op te zijn en hij durft zelfs te beweren dat hij door zijn snor beter in de smaak valt bij de meisjes. Naast half geblesseerd (en regelmatig brak) aan de kant bij heren 4 kan Daan ook met een gitaar in zijn hand bewonderd worden bij de Ody-band, wie heeft er niet van gehoord? Nouja, misschien heb je meer geluk om hem op een jamsessie bij de IBB aan te treffen. Mocht ook dit geen succes zijn, dan kan je altijd nog langs Tivoli gaan. Hier is hij regelmatig te vinden zowel achter de bar als in de zaal. Verder is mij toegefluisterd dat Daan tijdens de aftrap, naast babysitten en er voor zorgen dat iedereen met zijn drankje op de juiste plek bleef, een leuke tijd heeft gehad met een nieuw lid. Een ding is zeker, met een vo met zoveel commissie ervaring belooft de ToCo een groot succes te worden.

Mag ik u voorstellen aan niemand minder dan… Noah Sloots a.k.a. Brulaap a.k.a. Pixel! Opgegroeid in Hooren (eigenlijk Zwaag), maar sinds een aantal jaren heeft deze Masterstudent Energy Science de West-Friese klei verruild voor de Utrechtse landerijen. Brulaap schittert magisch op de bank van Heren 4, waar hij het hele boeltje bij mekaar skreeuwt, en daarnaast langs de zijlijn bij Dames 6, waar hij nét iets meer aandacht geeft aan die ene speelster uit het team: Stef! Het was goed dat zij samen in het relatiebootje stapten, want Noah is jarenlang enorm seksueel gefrustreerd geweest en dat was te merken (bron blijft graag anoniem). Gelukkig heeft Steffie hem daarvan genezen. 

Wat nog niet genezen is, is de blessure waar hij al plus minus 1,5 jaar mee loopt en waarover hij ook al 1,5 jaar zegt dat hij volgende week weer loopoefeningen mag gaan doen. Maar geen paniek! Geblesseerd of niet, hij zal zich dubbel en dwars inzetten voor de de Toco met op zijn naam niet één maar zelfs twee functies!

Omdat het nog even de vraag was wie de Toco Vo zou worden dit jaar, maar Pablo uiteindelijk onze Brulaap van zijn rots heeft weten te stoten, mocht Pixel dan wel Vice-Vo zijn om nog een beetje de titel te dragen en soms in te vallen als Vo. Met zijn luide stem en enthousiasme zal deze ras-Westfries daarnaast alle sponsoren binnenhengelen als chef Spons. Het kan niet anders dat Noah een gouden aanwinst is voor deze Toco!! <3

Julia.jpg
 Penningmeester
 Julia Rood
 Dames 7
merlin.png
 Secretaris
 Merlin van Veldhuizen
 Dames 9

Dit jaar is onze penningmeesteres niemand minder dan Julia! (spreek uit als dju-lie-ja). En wie kan de verantwoordelijkheid van penningmeesteres beter aan dan zij? Deze kunstmatige intelligentie studente houdt zich tegenwoordig bezig met nooit eerder opgeloste complexe vraagstukken in haar scriptie. Wordt ze master van de penning of master van de studie? Allebei natuurlijk! Ze steekt net zoveel energie in de ToCo als in haar studie, en dan weet je dat het wel goed moet komen. Julia is niet vreemd bij odysseus, ze is begonnen als trainingslid drie jaar geleden maar schittert dit jaar in de Dames 7 als volwaardig teamspeler. Julia is weliswaar in Dames 6 begonnen, maar haar talenten werden pas echt ontdekt door de dames van 7. Naast het voetballen kun je Julia ook zeker wakker maken voor een feestje met goudgele rakkers en houdt ze ook van cultuur snuiven door het hele land. Er gaan ook geruchten rond dat Julia een echte hartendief is maar let wel op, this strong independent woman laat zich niet in de maling nemen! Samen met de andere Tocoliños maakt Julia er een onvergetelijk jaar van!

Beurt aan onze secretaris: Merlin. Het duurde niet lang voordat Merlin haar plek helemaal had gevonden in onze gezellige ToCo. Deze gezellige 20-jarige LASser uit Hoogland heeft als een van de weinige secretarissen het talent om het woeste typen te combineren met (meestal) scherpe aanvullingen, kletsen kan ze zelfs tijdens het typen! In het altijd gezellige dames 9 schittert Merlin op de trainingen, en sinds dit jaar ook op de 7 tegen 7 velden rondom Utrecht, waarin de grootste competitie toch dames 10 blijft. Een review van haar trainer? ‘’Oh Merlin, ja die meid kan wel aardig ballen’’. Als Merlin niet in voetbal of een piratenoutfit rond paradeert kan je haar altijd nog bij Olympos vinden in basketbalkleding, want haar paarse hart wordt helaas toch een beetje gedeeld met deze andere sport. Waar je Merlin nou echt blij mee maakt? Een potje stresspong, wegens wat eerdere ongelukjes het liefst wel vroeg op de avond. Houden we rekening mee hoor! En als je deze leuke meid nou een drankje aan wil bieden om al haar mooie verhalen aan te horen? Probeer dan bloedwijn, daar maak je Merlin namelijk heel blij mee. Maar voor iemand die bier als favo drankje bestempeld als ‘zeer standaard’, heeft ze zeker geen moeite om ze op redelijk tempo bij het mexen of bussen weg te werken. Zonder twijfel gaan we met Merlin een mooi jaar beleven.

Anouck.jpg
 Chef Sponsoring
 Anouck de Lannoy
 Dames 10

Femke.png
 Chef Promo
 Femke Jordans
 Dames 6

Anouck, Nouckie voor intimi, heeft haar roots in het prachtige Apeldoorn liggen. Nouckie is niet de handigste van de ToCo. Zo moet je niet gek opkijken als je haar op een brakke dag na het stappen bont en blauw van de verwondingen aantreft. Deze Apeldoornse maakt er namelijk een gewoonte van om over van alles en nog wat te struikelen. Dus heb je tijdens een Ody-activiteit niet veel beters te doen? Maak Anouck dan het leven zuur met een mooi parcours. 
Deze meid laat zich niet zomaar regelen. Wanneer ze je niet ziet zitten (bijvoorbeeld als je een kroeggast bent) kan je zomaar de Scandinavië-treatment krijgen. Wat houdt dit nou in hoor ik je afvragen? Spreek haar maar aan en als je pech hebt, zul je de Scandinavië-treatment haarfijn door haar zelf uitgelegd krijgen.. Toch hoef je je als kroeggast niet al te veel zorgen te maken bij Anouck hoor. Afgezien van haar afkeer tegen ze, zoent ze er toch 3 op één avond. Wellicht dat vodka fanta lemon als een rode draad door deze avond loopt. Schijnt dat ze namelijk een behoorlijk trauma heeft opgelopen door dit zalige drankje.
Het is overigens niet aan te raden om samen met deze chef Sponsoring aan het verkeer deel te nemen. Om de een of andere manier denkt Anouck namelijk dat je iemand mag aanrijden wanneer deze persoon over een zebrapad loopt? Laten we hopen dat Anouck niemand van de ToCo over een zebrapad wil zien lopen, maar ik weet zeker dat de leerzame en serieuze (lees: doordrongen met alcohol) vergaderingen haar hier wel van weten te weerhouden!  

Femke, of nou ja eigenlijk Jordans, is de vaste rots achterin bij Dames 6. En niet alleen in het veld staat ze er altijd, ook buiten het veld is ze een vaste waarde in Dames 6. Hoewel dit niet altijd goed afloopt. Zo zou ze een keer na een goed avondje in de kroeg van een tafel af zijn gevallen, waarna ze een tijdje niet meer kon voetballen doordat ze een hersenschudding had. En ook thuis lopen de avonden drinken met haar team niet altijd goed af, bijvoorbeeld die keer dat ze zo gastvrij was om haar teamgenoten uit te nodigen voor een online borrel en er vervolgens een biertje over haar laptop heen ging (is uiteindelijk goed gekomen gelukkig). Laten we hopen dat we haar bij de ToCo niet hoeven te missen, want als chef promotie heeft ze natuurlijk een essentiële rol binnen ons team. Naast voetbal vind ze het ook nog heel erg leuk om helemaal afgemat te worden. In het leger dan, waar ze graag in wil. Kortom, deze stoere verdediger uit Dames 6 is een uitstekende toevoeging aan de ToCo!

Ivo.jpg
 Chef Activiteiten
 Ivo Lubbers
 Heren 4
Bram.jpg
 Chef Activiteiten
 Bram Pleij
 Heren 7her

Geboren te Apeldoorn, tegenwoordig fulltime te vinden met noedels op zijn rug als serieuze burger in Utrecht. Van student Liberal Arts and Sciences tot fietskoerier blijkt Ivo een expert in levenskeuzes van kwaliteit. Dat blijkt tevens uit zijn harde inzet voor zijn privé activiteiten en afwezigheid bij de eerste twee, tot nu toe alle, vergaderingen. Maar alhoewel de ToCo Ivo nog niet in levende lijven heeft gezien, komt zijn gezicht bij velen vast bekend voor. Met zijn uitzonderlijk swipegedrag wist Ivo al verscheidende keren te scoren. Zonder vrees heeft hij dan ook alle hoeken van het monumentale Wilhelminapark gezien. Dat belooft wat voor de toernooiorganisatie met Ivo als chef activiteiten…

Uiteraard vist Ivo ook weleens in eigen commissie. Het voorzitterschap van de ZatCo bracht immers een hoop aanzien met zich mee. De bijnaam Milfhunter komt dan ook zeker niet uit de lucht vallen. Om zijn drukke liefdesleven te kunnen onderhouden is Ivo een overplaatsing van heren 3 naar heren 4 aangegaan. Misschien dat hij hier nog beter geblesseerd op de reservebank kan zitten. Hopelijk weet Ivo al deze uitzonderlijke kwaliteiten in te zetten en te stralen als volwaardig deelnemer van de ToCo.

Met kleine letters wordt zijn reputatie misschien nog gespaard, maar Ivo heeft ook de liefde aan PSV verklaard.

Bram is sinds het jaar 2020 lid geworden bij Odysseus en direct een kracht geworden in het team van Heren 7, waar hij schittert in de aanval. Daar heeft hij een ‘grand total’ weten te bereiken van maar liefst 1 doelpunt. Na de training of wedstrijd is Bram trouw met een biertje in de hand te vinden en houdt hij steevast vol tot de tap leeg is of iedereen naar huis moet. Naast deze niet ongewone activiteiten houdt Bram zich bezig met mysterieuze activiteiten. Naar geluid is hij meerdere malen gesignaleerd bij een de vereniging SV Beertje. Het is onduidelijk of Bram deze Utrechtse Studenten Handbalvereniging van binnenuit probeert te ontmantelen (voetbal is tevens de mooiste en enige sport die beoefend zou moeten worden). Of dat hij balans in zijn leven probeert te houden door zowel zijn voeten én handen te gebruiken tijdens het sporten. Dan had hij ook gewoon kunnen gaan keepen…
Lotte.jpg
 Chef Activiteiten & Chef   Duurzaamheid
 Lotte Wolf
 Dames 6
WhatsApp_Image_2021-11-09_at_19.48.24.jpeg
 Wedstrijdsecretaris

 Kamal Shirzad
 Heren 10

Lotte Wolf, begonnen in 2019 bij Dames 9 om het jaar daarna samen met haar trainers de overstap te maken naar Dames 6 waar ze is uitgegroeid tot één van de meest cruciale spelers in het veld. Daarnaast mag ze nu ook al voor het tweede jaar op rij de aanvoerdersband dragen. Na al dit succes is het dus tijd voor een nieuwe uitdaging voor Lotte: De ToCo! Lotte gaat het druk krijgen bij de ToCo omdat ze niet alleen de activiteiten gaat verzorgen maar ook nog eens Chef Duurzaamheid is. Aangezien ze net klaar is met haar studie Global Sustainability Sciences moet dit helemaal goed komen. Daarnaast is ook gebleken dat Lotte een voorbeeldig verantwoordelijkheidsgevoel heeft, vooral als ze heeft gedronken. Aan het eind van een avond uitgaan zorgt Lotte er namelijk voor dat iedereen haar jas weer heeft, naja iedereen… Nee, we moeten Lotte niet onderschatten. Het burgerlijke huize Wolf is slechts een façade van deze avontuurlijke studente die altijd aan staat voor gezelligheid. Lang verhaal kort, we zijn blij dat Lotte bij de Toco zit!


 

Dit is het eerste jaar dat Kamal onderdeel is van de Purple Boys en hij maakte meteen een geweldige keuze: hij joinde de ToCo!!! Naast een plaatsje in de meest felbegeerde commissie van Ody heeft hij ook z’n plek gevonden in het iets minder ambitieuze, maar minstens zo gezellige Heren 10! Als buitenspeler geeft hij voorzetten waar je bang van wordt en ga je je afvragen waarom Heren 1 nog niet heeft aangeklopt. Ook voor de derde helft schuwt deze Interdisciplinaire sociale wetenschapper niet. Zo liet hij gekleed als Luigi tijdens het Aftrapweekend al zien dat hij wel raad weet met die goud gele rakkers. Dat kan natuurlijk ook niet anders aangezien Kamal zijn dagen doorbrengt op de IBB. In de ToCo zullen we al deze kwaliteiten heel goed kunnen gebruiken. Met Kamal als wedstrijdsecretaris kan het dus niet anders dan dat we twee pracht toernooien neerzetten!

IMG-20211108-WA0004.jpg
 Wedstrijdsecretaris

 Nina van der Poll
 Dames 3

 

Onze wedstrijdsecretaris dit jaar is de enige echte Nina van de Poll. Nina is een van de trotse speelsters in het fanatieke Dames 3, hoewel ze tegenwoordig helaas alleen de derde helft fanatiek kan meedoen omdat ze altijd geblesseerd is. Nina is afkomstig uit het pittoreske Harmelen, waar ze een hele lange tijd bij SCH’44 heeft geschitterd. Gelukkig heeft ze dat geel-zwart dit jaar ingewisseld voor het prachtige paars! Hoewel Nina een lief uiterlijk heeft, moet je wel zeker oppassen voor deze pittige dame, ze maakt namelijk altijd een overtreding terug als haar iets wordt aangedaan (misschien is ze daarom altijd geblesseerd??).
Deze studente Communicatie- en Informatiewetenschappen is met haar 20 jaar een van onze ToCo babies. Ook in Utrecht is Nina nieuw, ze woont sinds een paar weken op de IBB, wat gelukkig dé plek is voor een snel integratieproces, en is as we speak aan het wennen aan het zelfstandige leven in de grote stad. Onze Nina slaat niet snel een drankje af, en, hoe dronken ze ook is, ze loopt er altijd de volgende dag weer ontzettend fris en fruitig bij. Haar geheim hiervoor wilt ze helaas tot op heden niet onthullen, maar laten we hopen dat dit niet lang meer gaat duren. Nina gaat ongetwijfeld een goede aanwinst zijn voor de ToCo dit jaar, zelfs als ze de avond ervoor tot het gaatje is gegaan.
 

 

Odybollen Toernooi | Aanmeldformulier

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!