Toernooi

Toernooi

Ody toernooi - Costa del Ody

Wat: Ody toernooi

Wanneer: 23 t/m 25 juli

Prijs: €30 voor leden & €35 voor externen*  (leden zullen voorrang krijgen op externen in de situatie dat we niet iedereen kunnen toelaten onder de dan geldende coronaregels) 

 

Lieve voetbal- en borrelfanaten,

Dit jaar dan misschien geen verre reizen naar tropische bestemmingen, maar niet getreurd. De ToCo helpt jullie een handje en haalt de Spaanse Costa dit jaar voor jullie naar Utrecht. De voorpret zal dit jaar nog groter zijn, want na bijna anderhalf jaar online activiteiten bijwonen is het eindelijk weer tijd voor een heel weekend (fysiek) lang bier, (brak) voetballen en bovenal heel veel gezelligheid. Trommel nu alvast al je vrienden op en zorg ervoor dat je vrijdag 11 juni klaar zit om je in te schrijven voor het leukste voetbaltoernooi van het jaar!

LET OP! In verband met corona kan nog niet met zekerheid gesteld worden in welke vorm het toernooi en de feesten gaan plaatsvinden. Daarnaast is de huidige prijs een richtprijs en op een later moment wordt het geld geint. We gaan uit van het positieve en het zal hoe dan ook een legendarisch weekend worden. Twijfel dus vooral niet en schrijf je gewoon lekker in!

Lijkt je dit nou helemaal geweldig, meld je dan hier onder aan! De inschrijvingen openen vrijdag 11 juni om 15.00 uur.

 

Vragen en opmerkingen kunnen naar toernooi@odysseus91.nl


Link naar Facebookevenement

De ToCo 2020/2021 bestaat uit:

Voorzitter
Pim Leichtenberg
Heren 7
Vicevoorzitter
Jeroen Gravekamp
Heren 2
 

Bij deze stel ik jullie voor aan Pim. Gelukkig heeft Pim naast zijn opleiding en het runnen van zijn eigen bedrijf nog genoeg tijd over om voorzitter te zijn van een commissie. En niet zomaar een commissie, de ToCo! Dat we bij de vergaderingen vaak van plan zijn om samen te eten (en koken!) komt Pim daarbij goed uit. Hij heeft namelijk nog nooit zelf gekookt in zijn huis in Utrecht, maar is in zijn eentje verantwoordelijk voor de halve omzet van Thuisbezorgd. Dat is natuurlijk ook een goede motivatie om ieder jaar bij een commissie te gaan. Naast zijn verantwoordelijkheden rondom de ToCo is Pim dit jaar ook opnieuw trainer en traint hij dit jaar Dames 9. Hierbij zorgt hij vooral dat deze dames al snel het borrelen bij Ody onder de knie hebben en is niemand veilig voor zijn charmes. Zijn damesteam heeft voetballend misschien nog niks gewonnen, maar de 3e helft winnen is Pim zijn specialiteit. Daarnaast heb ik gehoord dat hij op teamborrels niet vies is van een spelletje Picolo. Pim is dan ook een grote fan van een biertje (of iets anders, als er maar alcohol in zit) en grijpt het liefst iedere mogelijkheid aan om een drankspelletje te starten. Weekend of geen weekend, dat maakt voor Pim geen verschil. Dit alles als voorzitter belooft veel goeds voor aankomend jaar!

Jeroen heeft bij Ody nog niet zoveel speelminuten gemaakt, al heeft hij het aantal van vorig jaar (welgeteld 5) waarschijnlijk al wel verbroken als speler van heren 2. Ondanks het aantal speelminuten, is Jeroen wel al zeer betrokken buiten het voetbalveld. Na de ASO, is het nu tijd voor de ToCo. Iets wat Jeroen nog kan leren, is adten. Dit kan hij namelijk echt niet. Buiten dat Jeroen niet kan adten, houdt hij het bier ook niet echt goed binnen. Dit maakt hem, samen met onze Vo, Nederlands kampioen ‘Synchroonkotsen’. Laten we hopen dat het vicevoorzitterschap hem wat beter afgaat dan het bier drinken. Wat Jeroen ook nog wel kan gebruiken is een goede bijnaam. ‘Jeroe’ (dus zonder N) of ‘Kanarie’ (naar een geblondeerde periode in zijn leven), geven nog ruimte voor verbetering en is best handig met 2 Jeroenen in de commissie. Suggesties zijn welkom! Maar goed, die bijnaam komt nog wel. We gaan er dit jaar wat moois van maken met z’n allen en laten we hopen dat Jeroen aan het eind van het jaar wel fatsoenlijk een bak kan trekken. Daag hem vooral een keer uit! 
Penningmeester
Dylan Brockötter
Heren 3
Secretaris
Sacha Theunis
Dames 4
 

De penningmeester van de Toco is dit jaar niemand minder dan Dylan Brockötter. Ja, je ziet het goed: deze semi-Duitser waant zich door Ody met een heerlijk ‘Wenterswieks’ accent. Dylan is een trotse achterhoeker en kan in dat gat dan ook makkelijk weken verdwijnen. Net zo makkelijk verdwijnt hij trouwens van het veld om de bank van heren 3 warm te houden. Voetbal hoort helaas niet bij zijn grootste talenten, maar gelukkig wordt deze jongeman wel gewaardeerd in zijn team en scoort hij punten met zijn ideale schoonzoon factor en de lederhozen waarin hij woont. Maar nu ohne witze, Dylan staat ook bekend als een super spontane en lieve jongen met een voorliefde voor goudgele rakkers, en heeft als lijfspreuk: ‘Oh dat kan echt niet, ga door!’ Kortom, een zeer waardevolle aanvulling voor de Toco.

Sacha, a.k.a. “Sagga” is al jaren te bewonderen als vaste back in Dames 4 waarbij ze op de hele flank lekker aan het flaneren is. Het flaneren werd echter vorig seizoen even onderbroken doordat ze tijdens de wintersport van Ody haar pols heeft bezeerd. Desondanks was deze doorzetter niet bang om op het veld rond te huppelen met een brace om haar pols. Verder is Sagga niet vies van een speciaalbiertje en dan vooral de biertjes die haar vader brouwt. Ze heeft dan ook een flinke verzameling aan (speciaal)bierglazen. Het is daarom ten strengste verboden om speciaal bier uit een flesje te drinken! Verder is ze één van de velen psychologen onder ons, maar ze is zeker niet onmisbaar binnen de ToCo. Zo gaat onze Sagga zich focussen op het nuttigen van bier, heel erg veel bier. Oohja ze is ook nog de secretaris. Dit kan alleen maar goed gaan.

 
Chef Activiteiten
Isa Swinkels

Dames 7

Chef Activiteiten
Oreona Reus
Dames 10
 

Als zesdejaars psychologiestudent met net een jaar bestuurservaring bij SPS-NIP lijkt Isa de ideale versterking voor de ToCo. Na dit bewogen bestuursjaar heeft Isa ervoor gekozen om zich vol te focussen op Ody. Van trainingslid naar volwaardig wedstrijdlid en nu zelfs dus commissaris activiteiten van de mooiste commissie die onze vereniging rijk is. Omdat het in deze tijden van thuiszitten lastig is om barre verhalen over Isa te achterhalen, besloot ik haar online maar eens onder de loep te nemen, om te kijken of ze inderdaad de gedroomde aanwinst van de ToCo is. De eerste stap is natuurlijk de Ody-website. Hier werden we echter niet veel wijzer van: alleen dat Isa al twee seizoenen bij Ody zit, maar verder geen info. Dan maar de sociale media doorspitten. Zo blijkt uit haar facebookpagina dat ze de Titanic niet durfde kijken, uit angst om de hele tijd te ‘Janke’, heeft ze ‘esther net mega laten schrikken #haha #gillendekeukenmeid en was er een paar keer een dikke ‘partyy met esther’. Ze gaf ook aan ‘niet verslaafd’ te zijn aan facebook, wat helaas ook blijkt uit het schamele aantal berichten. Op Twitter was Isa niet te vinden en op Pinterest waren er, op een kleine voorliefde voor Lil’ Kleine na, eigenlijk alleen maar inspirerende quotes en kapsels te vinden. Ook niet echt spannend dus. Al met al een speurtocht met weinig opzienbarende uitkomsten. Isa lijkt inderdaad de gedroomde kandidaat voor de ToCo.

Dit is Oreona, één van de sterspeelsters van dames 10. Het was een hele uitdaging om een foto zonder peaceteken en duckface te vinden. Ze was ook wel lastig te zoeken omdat haar haarkleur zo’n 3 keer per maand verandert maar het is toch gelukt! Na haar bachelor in Utrecht te hebben afgerond besloot ze haar master in Tilburg te gaan doen. Ze miste Utrecht echter al heel snel en ze kwam al gauw weer in een Utrechts studentenhuis wonen voor de gezelligheid. Ze besloot ook ons ToCoteam te versterken en met haar enthousiasme en liefde voor bier moet dat helemaal lukken. Oreona zal zich aankomend jaar ontfermen over de activiteiten, wie weet komt er wel een twerkcontest want als er iets is wat ze graag doet is het twerken op elke mogelijke gelegenheid. Oreona heeft nu nog iedere nacht Harrie de hond naast d'r liggen maar mocht er een vent met de naam Mike komen, dan zal Harrie toch een andere plek gaan zoeken want DIE naam kan ze echt niet weerstaan. Het lijkt een beetje of ze jongens met die naam verzamelt. Nu corona weer even de kop op heeft gestoken zegt ze zelf weer veel te gaan fitnessen, of dit ook echt gaat gebeuren is de grote vraag want voorlopig zien we alleen maar snaps van bier drinken met huisgenoten. Of het een bierbuik of sixpack wordt is nog onduidelijk, maar gezellig wordt het sowieso!

 
Wedstrijdsecretaris
Matthias Haenen 
Heren 1
Wedstrijdsecretaris
Fleur Scherpenisse
Dames 7
 

Graag stel ik jullie voor aan Matthias Haenen. Matthias is met zijn 19 jaartjes jong dit jaar de ToCo baby. Het is zijn eerste jaar bij Ody, maar zeker niet het eerste jaar dat hij voetbalt. Voordat Matthias naar het mooie Utrecht kwam, heeft hij gevoetbald bij Union in Nijmegen. Bij Ody is hij meteen enthousiast van start gegaan bij Heren 1: in de eerste wedstrijd heeft hij meteen 4 keer gescoord! Helaas valt zelfs het hoogste team van Ody volgens Rutte nog steeds onder amateurvoetbal en is het voorlopig niet meer toegestaan vanwege tante Cor. Gelukkig is voetbal niet het enige wat Matthias bezighoud. Hij studeert global sustainability science en zal later eigenhandig de opwarming van de aarde wel even terugdraaien. Ten slotte houdt Matthias ook wel van een borrel en geeft hij graag feestjes in het atelier van z’n ouders. De ToCo wacht nog op een uitnodiging, maar we hebben er zeker vertrouwen in dat die komt (voor de meiden, Matthias is nog single, dus pak snel je kans als je hier ook bij wil zijn!)

Fleur, party-animal uit Tilburg neergestreken in Utrecht, speelster van Dames 7 die de Brabantse gezelligheid meeneemt naar Ody. Als speelster van Dames 7 geeft ze tijdens wedstrijden alles, al is dat maar voor 20 minuten want dan is ze helemaal gesloopt, tot ongenoegen van de trainers. Deze Brabantse zuiplap is van jongs af aan al een waar feestbeest. Ze werd namelijk al in 2010, samen met ene Abel, uitgeroepen tot ‘Dé party-animals van 2010’, wat stoer. Party-animal Fleur onderdeel van het wedstrijd secretariaat, een zeer belangrijke functie voor de ToCo. Met deze functie heb je veel verantwoordelijkheden en kun je het niet lastminute laten afweten, want daar heeft Fleur een handje van. Voor training op het terras iets te veel wijn te drinken om zich vervolgens last minute af te melden door te zeggen ‘Heee.. ik heb t opgekocked. Ben nog op t terras en de tijd vergeten. Red de training niet meerr.. Sorryyyyy.’ Binnen de Toco gaan wij hier niet mee akkoord. Gelukkig hebben we duidelijke afspraken gemaakt en kun je dobbelen voor je straf als je verzaakt. Veel wijn drinken moedigen wij aan, maar afspraken moeten nagekomen worden.

 
Chef Promotie
Joëlle Schouwenberg
Dames 3
Chef Sponsoring
Ko van der Duin

Heren 3
 

Maak kennis met ToCo-tijger Joëlle. Deze 22-jarige marketing student is sinds dit jaar inwoner van ons mooie Domstadje geworden waar ze zich een trots lid van Ody mag noemen. Hoewel deze Wageningse nieuw is bij Ody heeft ze toch al aardig wat op haar Ody repertoire staan. Zo bekleed ze de functie chef promo binnen de Toco, is ze voorhoede speelster van dames 3 en draagt ze dezelfde achternaam als onze VO. Jazeker, u begrijpt het goed: ze is het zusje van de VO. Paars bloed dus! Dit alles maakt haar tot een perfect lid van de ToCo en zeer gewilde meid bij menig Odysseaan. Hoewel sport hoog bij haar in het vaandel staat, is ze zeker niet vies van een flinke goud-gele. Daarmee weten wij binnen de ToCo één ding zeker: binnen Ody en de ToCo gaan wij nog ontzettend veel plezier beleven aan Joëlle, zowel in het veld als tijdens de derde helft.


 

Ko is één van de twee spelers uit Heren 3 die dit jaar besloten heeft om de ToCo te versterken. Met Ko als naam kan het bijna niet anders dat hij dit seizoen door het leven zal gaan als ToKo of ToCo Ko. Naast de zware taken die hij heeft als chef sponsoring van de ToCo is Ko ook nog eens de dagelijkse oppas van twee Ody mongolen (Dimi en Dyl). Bij Heren 3 is Ko in de verdediging te vinden waar hij een heuse enkelschopper blijkt te zijn. Ko raakt vaker de man dan de bal en kent geen genade in het veld. Het schijnt ook zo te zijn dat Ko in de klas heeft gezeten bij een zeer bekende centrale verdediger, namelijk Matthijs de Ligt. De eerste helft van het seizoen is Ko druk met zijn stage bij Nieuwsuur waarvoor hij de ene na de reportage maakt, maar daarna heeft hij weer genoeg tijd om heel veel te ‘vergaderen’ met de ToCo. Bij zo’n vergadering kan het wel eens voorkomen dat de politie langskomt. Ko gaat dan met liefde het gesprek met ze aan ook al loopt hij hierbij het risico om meegenomen te worden naar het politiebureau. Kortom, Ko is de perfecte aanvulling en zal zich dit jaar van zijn beste kant laten zien in de ToCo!

 
Chef Sponsoring
Jeroen Bartels
Heren 10

 

 
ToVO! Een echte ervaren voorzitter in de ToCo. Met al zijn talent, kennis en vaardigheid heeft hij vorig jaar het zooitje ongeregeld van V.U.G.S. in toom weten te houden. Een wijze geleerde zei ooit: soort zoekt soort, zo is Jeroen beste vrienden met onze eigen wedstrijdsecretaris Cleo. Wat weinig mensen weten is dat Jeroen Bartels in zijn vrije tijd TikTokker is en in de smaak valt bij minderjarige meisjes, dus voor alle 18-minners bij Ody, sla je slag (hij kan dit zelf beter uitleggen). Volgens anonieme bronnen binnen V.U.G.S. is deze geboren leider een lieve en gevoelige jongen, daar kunnen we bij de ToCo wat mee. Jeroen mag volgend jaar zijn talent, kennis en vaardigheid in de praktijk brengen als chef sponsor en speler van the Purple Machine.    

 

Odybollen Toernooi | Aanmeldformulier

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!