Toernooi - Odysseus '91

Toernooi

Toernooi

De ToCo 2022/2023 bestaat uit:

david_2.png Voorzitter
David van Lier
Heren 5

Sjoerdsite.png Secretaris
Sjoerd Veenma
Heren 4

Het is een eer u voor te stellen aan onze voorzitter van de ToCo van dit jaar, namelijk David van Lier aka onze VaVo (vaste voorzitter).

Deze technische bedrijfskunde student is sinds vorig jaar spelende bij Ody in Heren 5 en heeft afgelopen jaar met veel plezier de ASO gedaan. In Heren 5 ziet hij zichzelf als vaste rechtsback, want ja 'hij staat gewoon basis toch'. Hij stond hier bekend om zijn klassieke lange bal over de zijlijn (die wel is verbeterd) en bij het kleinste tikje schreeuwt hij zo, dat de tegenstander denkt dat de wereld vergaat. Echter kijkt niemand uit het team hier nog van op. Dit zegt echter niks over de inzet waarover David beschikt. Geregeld vliegen de scheldwoorden je om de oren, wanneer hij weer een foutje maakt. Daarnaast heeft hij laatst de singelloop van 10km in niet een beroerd tempo gelopen.

Iets anders wat kenmerkend is voor David, zijn z'n grote praatjes. Van geheime bronnen heb ik namelijk vernomen dat hem 'voorzitter van de ToCo zijn niet zo moeilijk leek, omdat je alles kon delegeren'. Echter merkte hij na de eerste paar weken al dat dit toch iets pittiger bleek dan voorheen gedacht. Dit blijkt toch wel typisch te zijn voor onze VaVo, eerst komen alle grote praatjes waarna hij vervolgens weer piekfijn op zijn plek wordt gezet (dit was al te merken tijdens onze eerste vergadering). Echter heb je aan David zeker wel een goeie als voorzitter. Hoewel hij grote praatjes heeft, ontbreekt het hem in de ToCo ook zeker niet aan inzet. Hij zal zich namelijk 100% inzetten om zijn zaken op orde te hebben en het Odybollentoernooi en het Ody-Tournament een succes te maken.

De seccie van de ToCo is dit jaar de enige echte Sjoergaret. Sjoerd komt van heren 2 maar speelt inmiddels al drie jaar bij het welbekende Hornbach 4, waar hij met nummer 8 op zijn rug de nodige meters op het middenveld maakt. Al heeft hij zijn sporen aan de zijkant ook wel verdiend. Recentelijk was hij de grensrechter van dienst nadat hij zich had verslapen voor een wedstrijd. Nu kan dit iedereen overkomen, ware het niet dat dit een wedstrijd op donderdagavond was. Achteraf bleek dat Sjoerd zich genoodzaakt voelde tot een powernap na dat ene rosétje te veel. Verder is Sjoerd een echte ras-IBB’er, maar is dat niet de enige plek waar hij zich thuis voelt. Sjoerd is niet zo moeilijk en geen plek is hem te gek. Als je nog tips wilt voor een stedentripje naar Gent, dan ben je bij Sjoerd aan het goede adres. Iets met scherven brengen geluk zal ik maar zeggen. Kortom, met Sjoerd als aanwinst voor de ToCo mogen we in onze handjes knijpen en zijn gezelligheid zal beide toernooien ten goede komen!


Ivorsite2.jpg Penningmeester & Chef Duurzaamheid
Ivor Quattrocchi
Heren 8

Milou.png Vicevoorzitter
Milou den Exter
Dames 7

Ik stel jullie graag voor aan Ivor Quattrocchi, de penningmeester van de ToCo. Ivor is sinds halverwege vorig jaar de sluitpost van Heren 8 en mij is verteld dat deze man zowel op als naast het veld een hoop kwaliteiten heeft. Zo is hij de ‘absolute penaltykiller van Ody’, als hij net zo goed begrotingen kan maken als penalty’s kan stoppen zitten we dit jaar wel goed….  Daarnaast staat Ivor ook bekend om zijn doorzettingsvermogen in de derde helft. Deze man is niet weg te slaan uit het sportcafé en doet er regelmatig het licht uit.  Als laatste kreeg ik door dat Ivor dan wel keeper is, maar dat hij op fysiek vlak ook de meest afgetrainde speler van Heren 8 is.Een echte rots in de branding dus. Dit zal vast zorgen voor een hoop publiek langs de lijn voor onze pennie.
Dit jaar is Milou van Dames 7 de VaViVo (Vaste Vice-Voorzitter) van de ToCo. Met al ervaring van haar tijd in de Snowco, hebben wij (alle) vertrouwen dat zij dit jaar onze VaVo kan ondersteunen.

Milou is erg actief binnen Ody. Naast dat ze in de SnowCo heeft gezeten is zij ook bij elk feestje en elke borrel tot het einde te vinden. Waar zij de tijd vandaan haalt? Zij zit dan ook al in haar zesde jaar van de studie Huidtherapie. Ondanks de vertraging past deze studie wel bij Milou (misschien dat ze er daarom zo lang over doet), want ze is altijd bezig met make-up, haar en huid. Niet alleen bij zichzelf, maar ook bij andere mensen voor bijvoorbeeld een bruiloft of Halloween feestje.

Deze VaViVo is een georganiseerde chaoot waarbij de kamer altijd een bende is en die haar sleutels altijd laat slingeren. In haar rommelige kamer heeft zij een schattig keukentje, gemaakt van onder andere laminaat, waar zij het leuk vindt om voor haar vrienden te koken. Daarnaast vindt zij afwisseling ook eens leuk en zo gaat zij bijvoorbeeld met tepelplakkers op met haar vriend in een stripperbroek naar een kinkyfeest op de IBB. Milou is dus van alle markten thuis!

JuliaK.jpg Chef Promo
Julia Kuipers
Dames 2
Fenna.png Chef Promo
Fenna
Dames 5

Onze chef promo is Julia Kuipers, beter bekend als Geert. Deze bijnaam is meteen bij haar ody binnenkomst vorig jaar ontstaan. Geert staat centraal verdediger bij Dames 2, en is daar dan ook duidelijk aanwezig. Je hoort haar overal bovenuit komen en ze staat er altijd tussen. Verder zit ze in dames 2 ook nog in de welbekende kannetjes Commissie, waar ze iedereen genadeloos straft. Geert is op het veld ook tussen de mannen van Heren 3 te spotten, waar ze de kneepjes van het trainersvak aan het leren is. Staat ze een keer niet op het veld, dan vind je haar bij … of op een Festivalletje. Je ziet haar daar vaak flaneren met de meest gekke brilletjes en de grootste lach. Geert is ook zeker niet vies van een logeerpartijtje hier of daar. Ze belandt geregeld bij teamgenoten na de mooist ody activiteiten of bij een leuke scharrel natuurlijk(knipoog). Met geert aan onze zijde zijn jullie gelukkig wel verzekerd van de origineelste promotie berichtjes, met haar journalistieke achtergrond.


Fenna, onze altijd vrolijke odysseaan is een mooie aanwinst voor de Toco van 2022/2023! Fenna is 21 jaar en komt uit Apeldoorn. Met een hele familie die bij Ody rondloopt kon Fenna natuurlijk niet achterblijven. Dus sinds 2019 is ze ook te vinden op Ody. Eerst als trainingslid in dames 5, maar sinds 2020 shined ze ook elke zaterdag op de velden van Ody!

Met haar aanstekelijke lach maakt ze iedereen aan het lachen! Tot er ineens een iets minder vriendelijke tegenstander bij dr staat, dan kan de sfeer ook verrassend snel omslaan…. Maar in de groepsapp is de bijdehante Fenna weer ver te zoeken.

Nog een groot pluspunt van Fenna is dat ze altijd aan anderen denkt! Zo doneerde ze haar voetbalschoenen aan Hercu tijdens het Ody toernooi! Soms denkt ze misschien zelfs te veel aan anderen waardoor ze er niet aan denkt om een volledige outfit mee te nemen voor na de wedstrijd…

Kortom een prachtige aanwinst voor de Toco van 2022/2023!
Guus.png Chef Activiteiten
Julia Odijk
Dames 3
MerelW.png Chef Activiteiten
Merel Woudman
Dames 5

De 21-jarige Guus is dit jaar een van onze Chef Activiteiten in de ToCo. Ze komt uit oorspronkelijk uit Maarssen, maar voor haar studie woont ze op kamers in Utje. Hier studeert ze sociologie aan de UU. Deze meid is dit seizoen begonnen aan haar derde jaar bij onze vereniging en is middenvelder bij Dames 3. Binnen haar team staat ze bekend om de spreuk: “Mannen zijn ratten!” en dit roept ze dan ook graag over het veld tijdens de trainingen. Deze spreuk wordt door haarzelf wel eens vaker even vergeten, zeker wanneer er alcohol in het spel komt. Deze meid is nog vrijgezel, dus ben jij nou een man en ben jij géén rat? Sla je slag op een van de ToCo activiteiten ;). Guus is dus niet vies van een lekker biertje, een kenmerkend moment voor haar was toen ze op het teamweekend een flinke hoeveelheid van deze godendrank naar binnen had gewerkt. Als resultaat kwam ze letterlijk “van God los” op de thema-avond waardoor ze uit voorzorg de rest van de avond met een emmer om haar nek heeft rondgelopen. Op feestjes is ze over het algemeen aan het stuiteren van hot naar her en ook op festivals is ze vlinderend terug te vinden. Maar als het puntje bij paaltje komt hecht ze veel waarde aan haar vaste groepje waar ze op kan terugvallen. Een ander weetje over Guus is dat ze erg groene vingers heeft, ze heeft namelijk maar liefst 24 planten in haar studentenkamertje gepropt staan. Deze groene vingers heeft ze doorgegeven gekregen van haar oma, die haar (samen met de rest van thth) ook wel Julia noemt. Ze is dan ook regelmatig te vinden bij haar oma om uren te praten, voornamelijk over haar groene vrienden.

De eerste van de twee merels in onze commissie, ook wel An genoemd, is echt een organisatorisch mastermind, voor deze studente integrale veiligheidskunde is de functie van chef activiteiten natuurlijk op haar lijf geschreven. An maakte bijna een jaar geleden haar winterse transfer naar Dames 5 en is daar uitgegroeid tot een vaste kracht op het middenveld, het is mede door haar dat het team de eerste vier wedstrijden van het seizoen heeft gewonnen met 36 doelpunten voor en maar één tegen. Maar ook buiten het veld is ze van onschatbare waarde, bij activiteiten is ze vaak een van de, al dan niet dé eerste die op het wedstrijdformulier staat, niet zo gek ook want deze meid weet wat het studentenleven inhoudt, inclusief studentenhuis en horecabaan. Het enige smetje op haar CV is dat ze niet kan klokkijken, althans zo lijkt het soms want met op tijd komen heeft ze vrij veel moeite als we haar team moeten geloven. Toch is Merel een gouden aanwinst voor de ToCo en weten we zeker dat we straks terug kunnen kijken op twee geweldige toernooien door haar als chef activiteiten.

TFT.jpg Chef Sponsoring
Thomas Minnema
Heren 4

Gabe.jpg Wedstrijdsecretaris
Gabe Kreulen
Heren 8

Thomas kwam al lekker binnen bij de ToCo door niet op te dagen bij de eerste vergadering, wat hem ook de eerste dobbelaar van het seizoen maakt. Deze centrale middenvelder heeft een affiniteit met oranje klushelmen, wat hem een perfecte match maakt voor het team dat zich gekscherend “Hornbach 4” noemt. Verder is deze man redelijk op zijn privacy gesteld, maar kan wel afgeleid worden dat hij niet vies is van veel reizen. Als chef sponsoring is zijn enige doel om ervoor te zorgen dat hij zo veel mogelijk binnenharkt zodat de toernooien dit seizoen een spetterend succes worden.
Met groot genoegen mag ik u voorstellen aan onze kersverse wedstrijdsecretaris Gabe. Deze man gaat het voetballende gedeelte van het Odybollen en Odyssey toernooi in goede banen leiden komend jaar. Gabe, binnen Ody beter bekend als ‘Gibboe’ en ‘Legend of the Gabe’, begint dit jaar aan zijn tweede jaar bij Ody Heren 8. Net zoals menig profvoetballer reist Gabe heel wat kilometers af om elke zaterdag op veld te staan. Dit is alleen wel altijd dezelfde reis: van Hengelo naar Utrecht. Als dat niet getuigd van een hart voor de club! Verder zou je misschien verwachten dat Gabe als echte Tukker een supporter van FC Twente is. Niets is minder waar want Gibboe support de club uit 020. Naast dat Gabe geniet van Braziliaanse buitenspelers bij Ajax, kan hij ook genieten van een ander Braziliaans schoon. Onze wedstrijdseccie scharrelt namelijk met een exotische dame uit Brazilië. Ook al is hij naar eigen zeggen een beetje een computernerd, je kunt hem prima van zijn kamer trekken om een biertje te drinken. Kortom, Gabe is een uitstekende aanwinst voor de ToCo van dit jaar.

MerelSuithoff.jpg Wedstrijdsecretaris
Merel Suithoff
Dames 1

   

Onze volgende wedstrijdsecretaris dit jaar is Merel Suithoff, tevens ook onze volgende Merel. Deze uit Arnhem afkomstige studente is sinds dit jaar niet meer op de velden te bewonderen bij VDZ, maar bij de Ody-duifjes van Dames 1, wat ze combineert met een hele drukke festivalagenda. ’s Avonds een vergadering missen omdat ze zich verslapen heeft zijn dan de gevolgen. Een reisje hier of daar en een studie psychologie maken haar agenda niet minder vol, maar de ToCo kon hier gelukkig nog bij, met een mooie Ody-carrière voor de boeg is deze commissie een prachtige plek om te beginnen voor deze jonge dame. Al met al zijn wij volledig overtuigd dat Merel een uitstekende wedstrijdsecretaris zal zijn en samen met Gabe het Odybollen én het Odyssey toernooi volledig onder controle zal hebben.

 

 

The Odyssey Tournament - cODYchella 2023

Het is weer tijd voor het leukste toernooi van het jaar; het Odyssey Tournament! 
Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden van vrijdag 23 juni t/m zondag 25 juni bij USV Hercules, dus leg je voetbalschoenen en zonnebril alvast klaar om optimaal te shinen in dat weekend 😎

De inschrijvingen voor het toernooi zullen open gaan op zondag 7 mei om 17:00 en kosten zullen ongeveer €30 voor leden en €35 voor externen zijn (een prima prijs voor een weekend lang plezier vergeleken met menig festival ;) ) 💸✨

Trommel zo veel mogelijk teamgenoten op, zet je wekker voor 7 mei 17:00 en tot de 23e!!

Liefs, de ToCo ✨🥳🦋

The Odyssey Tournament

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!