Word Vriend van Odysseus - Odysseus'91

Word Vriend van Odysseus

Word Vriend van Odysseus

Voor ieder lid dat het prachtige paars draagt en ieder oud-lid dat het paars heeft mogen dragen, blijft Odysseus ’91 altijd een speciale vereniging. Ook ouders, familieleden en derden die op bezoek komen, moeten toegeven dat Odysseus ’91 one-of-a-kind is.

Voor al deze mensen zijn de 'Vrienden van Odysseus' in het leven geroepen. Door middel van een donatie van €50,- kun jij laten zien dat je Odysseus ’91 (nog steeds) een warm hart toe draagt.

Behalve deelname aan het Odybollentoernooi en The Odyssey Tournament kan een Vriend van Odysseus ook de Purple Brain (het verenigingsblad van Odysseus ’91) en de nieuwsbrieven ontvangen. Daarnaast krijgt jouw naamplaatje een mooie plek op het Vrienden van Odysseus-bord, gemaakt door oud-lid Romboud van de Woestijne, dat aan de Blokhut hangt.

Ben jij enthousiast geworden? Meld je dan aan via onderstaand formulier.
Wil meer informatie? Mail dan naar de Commissaris Extern.

Om de  Sponsorcommissie te ontlasten werken we alleen met automatische incasso.

Aanmeldformulier Vrienden van Odysseus

Tot wederopzegging machtig ik hierbij USVV Odysseus '91 om jaarlijks de bijdrage voor 'Vriend van Odysseus' af te schrijven van bovenstaand rekeningnummer. De bijdrage is € 50,- per jaar. Bent u het niet eens met de afschrijving, dan kunt u uw bank een maand lang opdracht geven om het bedrag terug te boeken. De automatische incasso kunt u ook stopzetten.

* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!