Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Commissie inschrijvingen

Je kunt je vanaf 14 juli weer aanmelden voor commissies voor het seizoen 2022-2023! Heb jij zin om mooie dingen te organiseren, schrijven of bedenken voor onze paarse club? Meld je dan aan! Je kunt je voor meerdere commissies aanmelden. Voor vragen kun je mailen naar commissarisintern@odysseus91.nlHet formulier blijft open tot en met 28 augustus

Je kan je weer aanmelden voor commissies!


DE PURPLE BRAINCOMMISSIE (PB-CIE) 

De Purple Brain commissie, afgekort de PB-cie, verzorgt het clubblad drie keer per jaar. Hierin lees je alle waar- en niet-waargebeurde perikelen binnen de club, krijg je de nieuwste tips op healthy food-gebied en is plek voor een paar flinke korrels zout. Met bloed, zweet en tranen proberen zij elke PB weer beter te maken dan de vorige. Dit blad wordt gemaakt dóór mensen met een paars hart vóór mensen met een paars hart. Daarnaast verzorgen ze om de week 'het stokje' en wekelijks de voor- en nabeschouwingen.


ODY UNITES (GOEDE DOELEN COMMISSIE)
Ody Unites is een commissie die zich inzet voor onze medemens. Ody Unites organiseert gedurende het seizoen diverse dingen, altijd met een maatschappelijk randje. Zo organiseren ze in november een activiteit voor een eigen gekozen goed doel. Ook wordt er al meerdere jaren intensief meegeholpen aan de Roze Zaterdag, waarbij acceptatie van homoseksualiteit in de sport centraal staat. Als klap op de vuurpijl heeft Ody Unites dit jaar meer dan €5000,-  opgehaald voor stichting MIND met de benefietwedstrijd! 

Ody Unites staat dus supergoed op je cv en doet een hoop voor je maatschappelijke betrokkenheid. Het is een intensieve, maar daardoor heel gezellige en hechte commissie. Wil jij de uitdaging aangaan om met Ody Unites de benefietwedstrijd in een nieuw jasje te steken? Als dit bij jou past ga dan voor Ody Unites! 

DE ACTIVITEITENCOMMISSIE (ACCIE)
De Activiteitencommissie 'AcCie' zal ook dit jaar weer een aantal prachtige activiteiten neerzetten! Elk jaar mag de AcCie zijn creativiteit op de vrije loop laten en de leden voorzien van drie prachtige activiteiten. Dit jaar zal de AcCie zich ontfermen over de traditiegetrouwe Paarse Piste en krijgen ze de ruimte om hun eigen invulling te geven aan een activiteit in maart. Vorig jaar waren bierdropping en de eerste editie van het ledenweekend een groot succes!  Voel jij je geroepen om prachtige activiteiten en het ledenweekend van Ody te organiseren? Ga dan voor de AcCie!

DE FEESTCOMMISSIE (FECO)
Ody-feesten, een combi-feest en een gala; deze party-animals draaien er hun hand niet voor om! De Feestcommissie (FeCo) organiseert elk jaar een aantal feesten, zoals het Openingsfeest, het combifeest en het gala. Hou jij ook wel van een feestje en hou jij nóg meer van er eentje organiseren? Meld je dan aan voor de FeCo!

DE ZATERDAGCOMMISSIE (ZATCO)
De Zaterdagcommissie (ZatCo) zorgt voor dat ene extraatje op de mooiste dag van de week. Op de tribune zitten bij een wedstrijd van je clubgenoten is nu eenmaal nóg leuker als je voetbalbingo kan spelen of aan het OdyRad mag draaien. De ZatCo verzorgt ook de 'Match of the day'; deze kun je één keer per jaar aanvragen voor jouw team. Dan zetten ze jullie in het zonnetje bij een belangrijke wedstrijd! 

De ZatCo mag daarnaast creatieve geest loslaten op het organiseren van twee SuSa's! Naast het vermaken van mensen overdag langs het veld mogen ze dus nu ook het enige echte SuSa avond programma organiseren. 

Vind jij zaterdag ook de mooiste dag van de week en kan jij een beetje met de Ody trommel overweg (of wil je dit juist leren)? Join de ZatCo!

DE TOERNOOICOMMISSIE (TOCO)
De ToCo organiseert twee grote Ody-evenementen: het Odybollentoernooi en The Odyssey Tournament. Tijdens het Odybollentoernooi kan iedereen zijn/haar technische hoogstandjes, akka’s, scharen en prutsgoals showen in de zaal. Als iedereen moegestreden is, zal er nog een heerlijk kerstdiner volgen waarbij iedereen zijn voetbalkloffie eens inruilt voor een oogverblindende smoking of jurk.

Het Odyssey Tournament is ons jaarlijkse voetbaltoernooi, waar teams van heinde en ver strijden om de eeuwige roem. Een heel weekend vol voetbal, feest, bier en katers.

De Toernooicommissie is een intensieve commissie, want een toernooi organiseer je niet zomaar.  Je werkt een jaar intensief samen, maar dat schept dan ook zeer zeker een fantastische band met de rest van je commissie. Wil jij de hele vereniging blij maken met twee fantastische toernooien? Kom dan bij de ToCo! 

DE MEDIACOMMISSIE (MEDIACIE)
De Mediacommissie zal er ook dit jaar voor zorgen dat je op zondag kunt terugzien wat je de nacht ervoor ook alweer gedaan hebt. Ze zijn aanwezig bij de meeste activiteiten en feestjes om meer en minder memorabele momenten vast te leggen. Verder verzorgt de Mediacommissie ieder jaar in samenwerking de nieuwe teamfoto's en individuele profielfoto's voor op de teampagina's.

Naast het schieten van mooie kiekjes is het doel van de Mediacommissie ook om filmpjes van alles rondom Odysseus.

Houd jij van fotograferen en filmen, en wil je de MediaCie komen versterken? Meld je dan aan!

DE JAARBOEKCOMMISSIE 
Jawel, je leest het goed: een nieuwe commissie! Meer weten? Kom dan op 1 september naar de wissel ALV! Nu al geïnteresseerd? Meld je dan vrijblijvend aan!

PR-COMMISSIE (PR-CIE)
De PR-commissie zet Odysseus op de kaart. De PR-cie zet niet alleen Ody binnen Utrecht op de kaart, maar ook in Nederland. De PR is daarnaast ook aanwezig op de UIT-week waar ze mee lopen met de bierfiets tijdens de parade. Naast naamsbekendheid creëren is de PR-Cie ook altijd op zoek naar nieuwe talenten voor in de dames-of herenselectieteams. Je zou zomaar eens een echte Ody-scout kunnen worden als je je aanmeldt. Lijkt dat je wat? Kom bij de PR-Cie!

DJ-COMMISSIE (DJ-CIE)
Vanaf dit jaar gaan we proberen een commissie op te zetten met de Martin Garrix, Tiësto en Armin van Buuren van onze mooie vereniging. Kan jij een beetje draaien en heb jij zin om op een aantal feesten en activiteiten de show te stelen? Schrijf je dan in voor de DJ-Cie!


Vul hieronder het formulier in en geef aan in welke commissie(s) je interesse hebt. Vergeet niet een korte motivatie te schrijven! Voor vragen kun je mailen naar commissarisintern@odysseus91.nl.

Aanmelding Commissielid

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!