Aanmeldformulier - Odysseus '91

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Commissie inschrijvingen

Je kunt je vanaf 17 juli weer aanmelden voor commissies voor het seizoen 2023-2024! Heb jij zin om mooie dingen te organiseren,  schrijven of bedenken voor onze paarse club? Meld je dan aan! Je kunt je voor meerdere commissies aanmelden. Voor vragen kun je mailen naar commissarisintern@odysseus91.nlHet formulier blijft open tot en met 27 augustus

Je kan je weer aanmelden voor commissies!


DE PURPLE BRAINCOMMISSIE (PB-CIE) 

Drie maal per jaar verzorgt PB-Cie het enige echte Ody clubblad: de Purple Brain. Hierin lees je alle waar- en niet-waargebeurde perikelen binnen de club, krijg je de nieuwste tips op healthy food-gebied en is plek voor een paar flinke korrels zout. Met bloed, zweet en tranen proberen zij elke PB weer beter te maken dan de vorige. Dit blad wordt gemaakt dóór mensen met een paars hart vóór mensen met een paars hart. Daarnaast verzorgen ze om de week 'het stokje' en de voor- en nabeschouwingen van de MOTD's.

ODY UNITES (GOEDE DOELEN COMMISSIE)
Ody Unites is een commissie die zich inzet voor onze medemens. Ody Unites organiseert gedurende het seizoen diverse activiteiten en acties, altijd met een maatschappelijk tintje. Zo organiseren ze in november een activiteit voor een eigen gekozen goed doel. Ook heeft Unites de afgelopen jaren met de IncluCie samengewerkt tijdens Roze Zaterdag. Op Pink Saturday worden belangrijke thema's omtrent diversiteit in seksuele geaardheid aan het licht gebracht. Als klap op de vuurpijl heeft Ody Unites, mede dankzij het allereerste Ody Benefietfestival, dit jaar totaal bijna €10000,-  opgehaald voor het Prinses Máxima Centrum!

Ody Unites staat dus supergoed op je cv en doet een hoop voor je maatschappelijke betrokkenheid. Het is een intensieve, maar daardoor heel gezellige en hechte commissie. Zit je hart op de goede plek, heb je ooit al je eigen festival willen organiseren en ben je klaar voor een uitdaging? Dan is Ody-Unites zeker iets voor jou!

DE ACTIVITEITENCOMMISSIE (ACCIE)
De Activiteitencommissie 'AcCie' zal ook dit jaar weer een aantal prachtige activiteiten neerzetten! Elk jaar mag de AcCie zijn creativiteit op de vrije loop laten en de leden voorzien van drie prachtige activiteiten. Dit jaar zal de AcCie zich ontfermen over de traditiegetrouwe Paarse Piste en krijgen ze de ruimte om hun eigen invulling te geven aan een activiteit in juni. Hiernaast maakt het Liftweekend komend jaar haar return! Zorg jij voor een onvergetelijk weekend en ontvang ook jij een duimpje in de lucht? Ga dan voor de AcCie!

DE FEESTCOMMISSIE (FECO)
Ben jij een echt feestbeest en draai je je hand niet om voor wat regel en versierwerk? Dan is de Feestcommissie (FeCo) echt iets voor jou! De FeCo organiseert elk jaar een aantal feesten. Komend jaar zijn dat het openingsfeest, het gala en het combifeest. Hou jij ook wel van een feestje en hou jij nóg meer van er eentje organiseren? Meld je dan aan voor de FeCo!

DE ZATERDAGCOMMISSIE (ZATCO)
De Zaterdagcommissie (ZatCo) zorgt voor dat ene extraatje op de mooiste dag van de week. Op de tribune zitten bij een wedstrijd van je clubgenoten is nu eenmaal nóg leuker als je voetbalbingo kan spelen of aan het OdyRad mag draaien. De ZatCo verzorgt ook de 'Match of the day; deze kun je één keer per jaar aanvragen voor jouw team. Dan zetten ze jullie in het zonnetje bij een belangrijke wedstrijd! 

De ZatCo mag daarnaast hun creatieve geest loslaten op het organiseren van twee Super Saturday's (SuSa's)! Naast het overdag vermaken van mensen langs het veld, organiseren ze ook twee keer in het jaar een flitsend SuSa avond programma!

Vind jij zaterdag ook de mooiste dag van de week en kan jij een beetje met de Ody trommel overweg (of wil je dit juist leren)? Join de ZatCo!

DE TOERNOOICOMMISSIE (TOCO)
De ToCo organiseert twee grote Ody-evenementen: het Odybollentoernooi en The Odyssey Tournament. Tijdens het Odybollentoernooi kan iedereen (die dat kan) technische hoogstandjes, akka’s, scharen en prutsgoals showen in de zaal. Als iedereen moegestreden is, zal er nog een heerlijk kerstdiner volgen waarbij iedereen hun bezweette voetbalkloffie inruilt voor een oogverblindende smoking of jurk.

Het Odyssey Tournament is ons jaarlijkse voetbaltoernooi, waar teams van heinde en ver strijden om de eeuwige roem. Een heel weekend vol voetbal, feest, bier en katers.

De Toernooicommissie is een intensieve commissie, want een toernooi organiseer je niet zomaar.  Je werkt een jaar intensief samen, maar dat schept dan ook zeer zeker een fantastische band met de rest van je commissie. Wil jij de hele vereniging blij maken met twee fantastische toernooien? Kom dan bij de ToCo! 

DE MEDIACOMMISSIE (MEDIACIE)
De Mediacommissie zal er ook dit jaar voor zorgen dat je op zondag kunt terugzien wat je de nacht ervoor ook alweer gedaan hebt. Ze zijn aanwezig bij de meeste activiteiten en feestjes om meer en minder memorabele momenten vast te leggen. Verder verzorgt de Mediacommissie ieder jaar in samenwerking de nieuwe teamfoto's en individuele profielfoto's voor op de teampagina's.

Ben je creatief, houd je van fotograferen/filmen (of wil je het leren) en lijkt het jou leuk om jouw eigen foto en filmmateriaal terug te zien op de Gram, in de Purple Brain of in het Jaarboek? Twijfel dan niet en meld je dan aan voor de MediaCie!

DE JAARBOEKCOMMISSIE 
Na een succesvol eerste jaarboek van afgelopen jaar kan de JaarboekCie natuurlijk niet ontbreken in de lijst van commissies. Weet jij altijd wat er speelt op de club, zijn pen en papier (of toetsenbord anno 2023) je beste vrienden en ben je creatief? Dan is de JaarboekCie echt iets voor jou!

PR-COMMISSIE (PR-CIE)
Wel eens zo'n paars ongemotoriseerd tweewielig voertuig door Utrecht zien voortbewegen? Grote kans dat dit het werk is van de PR-Commissie. Naast het paars verven van fietsen van Odysseanen zet de PR-Cie Ody ook buiten Utrecht op de kaart. Als lid van de PR-Cie ben je altijd op zoek naar talenten die onze dames en heren selectieteams kunnen versterken. Je zou zomaar eens een echte Ody-scout kunnen worden! Ook ben je als uithangbord aanwezig op de UIT-week.  Lijkt dat je wat? Kom bij de PR-Cie!

DJ-COMMISSIE (DJ-CIE)
Heb jij een muzikaal oor, ben je niet vies van een feestje en weet jij de crowd te pleasen? Dan zal de DJ-Cie jou niet misstaan. De DJ-Cie is een groep van beginnend en al wat meer ervaren draaibazen. Kan jij een beetje draaien (of wil je dit graag leren) en heb jij zin om op een aantal feesten en activiteiten de show te stelen? Schrijf je dan in voor de DJ-Cie!

DE WINTERSPORTCOMMISSIE (SNOWCO) 
Na het paars verven van alle zwarte pistes in Frankrijk is het tijd voor iets nieuws. En niet zomaar iets nieuws.  In seizoen 23/24 vertrekt het paarse legioen met Enter the Snow naar Andorra! De reisbestemming is dus al geboekt. Dat wil zeggen dat je veel tijd en ruimte hebt om de wintersportdagen van je mede-Odysseanen aan te kleden met een fantastische cantus, themafeest en een (drank)spelletjesavond. Als SnowCo'er ben jij met de rest van je commissie het schakelstuk tussen de reisorganisatie en Ody. Wil jij gegarandeerd een plekje op de piste in januari 2024 en zet jij net zo'n geweldige (of misschien wel betere) wintersport als de voorgaande jaren neer? Schrijf je dan in voor de SnowCo! 

DE INCLUSIVITEITS-COMMISSIE (INCLUCIE)
De IncluCie heeft als doel om inclusiviteit en diversiteit binnen de club te verbeteren. Belangrijk om hierbij te weten is dat het ons niet alleen gaat om seksuele diversiteit en genderdiversiteit, maar ook bijvoorbeeld culturele diversiteit en diversiteit van opleidingsniveaus. De IncluCie werkt, anders dan andere commissies, onafhankelijk van het bestuur en dient als een adviesorgaan. Hiernaast heeft de IncluCie afgelopen jaren samen met Ody Unites de invulling van de Roze Zaterdag verzorgt, welke volledig in het teken van zichtbaarheid, bekendheid en informatievoorziening omtrent seksuele diversiteit en genderdiversiteit staat. Wil jij invloed hebben en impact maken? Sluit je dan aan bij de IncluCie en wie weet straal jij komend jaar op een boot tijdens de Canal Pride!

Vul hieronder het formulier in en geef aan in welke commissie(s) je interesse hebt. Vergeet niet een korte motivatie te schrijven! Voor vragen kun je mailen naar commissarisintern@odysseus91.nl.

Aanmelding Commissielid

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!