Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Commissie inschrijvingen zijn geopend!

Je kunt je weer aanmelden voor commissies voor het seizoen 2020-2021! Heb jij zin om mooie dingen te organiseren, schrijven of bedenken voor onze paarse club? Meld je aan! Je kunt je voor meerdere commissies aanmelden. Voor vragen kun je mailen naar commissarisintern@odysseus91.nl

De inschrijvingen voor de LustrumCie, SnowCO en ASO zijn geopend! 

DE LUSTRUMCOMMISSIE (LustrumCie) 

Het is weer bijna zo ver!!! Op 23 mei 2021 is Odysseus alweer 30 jaar oud. Het 6de lustrum van Ody moet natuurlijk keihard gevierd worden. Helaas kan de lustrumweek dit jaar niet plaatsvinden in zijn normale vorm. De lustrumweek wordt daarom verplaatst naar 2022 en zal plaatsvinden in de week van 23 mei. Daarom wordt er opnieuw een Lustrumcommissie opgericht om het festijn zo goed mogelijke te kunnen voorbereiden. Tijdens het lustrum werd er 4 jaar geleden onder andere een lustrumcantus, lustrumtoernooi, uitbrakdagen, lustrumdiner, lustrumborrel en een lustrumfeest georganiseerd. Ook een Lustrumlied en een lustrumboek zijn onderdeel van de Lustrumcommissie. De Lustrumcommissie van 2021 heeft uiteraard ook niet stil gezeten waardoor de lustrumcommissie van 2022 al een mooie basis heeft waarmee ze aan de slag kunnen. Als Lustrumcommissie ben je daarnaast volledig vrij in hoe jullie het 6de lustrum willen invullen. Wil je bijvoorbeeld een lustrumreis organiseren? Of lijkt het je gaaf om een heus Ody festival te houden? Alles is mogelijk. De Lustrumcommissie is een hele intensieve commissie dus bedenk goed of je de tijd hebt om het te organiseren! 

Weet jij van jezelf dat je volgend jaar nog bij Ody speelt en lijkt het jou fantastisch om deze once in a five year chance te benutten? Schrijf je dan in voor de 6de Lustrumcommissie!


DE WINTERSPORTCOMMISSIE (SNOWCO) 

De mooiste reis van het jaar wordt georganiseerd door de wintersportcommissie (bijnaam: SnowCo). Dit jaar zijn we met 88 enthousiastelingen naar Frankrijk afgereist om de pistes en de apreski van Saint Sorlin D'arves onveilig te maken. Als SnowCo'er ben jij met de rest van je commissie het schakelstuk tussen de reisorganisatie en Ody. Zo mogen jullie bijvoorbeeld kiezen waar we heen gaan op wintersport! Met activiteiten als een snowbbq, themafeest, cantus en drankspellenavond zet jij als SnowCo'er een fantastische week voor jezelf en alle andere winterporters neer. Wil jij jezelf garanderen van een plekje voor de wintersport van 2022 en net zo'n geweldige (of misschien wel betere) wintersport neerzetten als dit jaar? Schrijf je dan in voor de SnowCo! 

DE AFTRAP- EN SEIZOENSOPENINGCOMMISSIE (ASO) 
Op 27, 28 en 29 augustus vindt de jaarlijkse Aftrap en de Seizoensopening plaats. Tijdens dit weekend worden alle nieuwe Ody leden geïntroduceert met alles wat hun te wachten staat tijdens hun Ody avontuur. Tijdens de aftrap leren nieuwe leden elkaar en de vereniging in groepjes kennen, zodat ze gelijk geÏntegreerd zijn binnen Odysseus. Als ASO'er verzorg jij dit fantastische introductieweekend. Denk aan het organiseren van activiteiten, koken voor de aftrappers, verkopen van biertjes, maar vooral het leren kennen van al het nieuwe kroost van de vereniging. Jij mag als ASO'er de aftrap dus nóg een keer meemaken!

Ook het seizoensopeningtoernooi wordt door de ASO georganiseerd. Tradititegetrouw spelen alle aftappers en huidige leden met hoge temperaturen in een toernooi tegen elkaar. Hét moment om lekker bij te praten met al je ody maatjes na de vakantie. Lijkt het je tof om de Aftrap nog een keer mee te maken en ben jij een echt visitekaartje van de vereniging? Meld je dan aan voor de aftrap? 


DE PURPLE BRAINCOMMISSIE (PB-CIE) 

De Purple Brain commissie, afgekort de PB-cie, verzorgt het clubblad vier keer per jaar. Hierin lees je alle waar- en niet-waargebeurde perikelen binnen de club, krijg je de nieuwste tips op healthy food-gebied en is plek voor een paar flinke korrels zout. Met bloed, zweet en tranen proberen zij elke PB weer beter te maken dan de vorige. Dit blad wordt gemaakt dóór mensen met een paars hart vóór mensen met een paars hart. Daarnaast verzorgen ze om de week 'het stokje' en wekelijks de voor- en nabeschouwingen.


ODY UNITES (GOEDE DOELEN COMMISSIE)
Ody Unites is een commissie die zich inzet voor onze medemens. Ody Unites organiseert gedurende het seizoen diverse dingen, altijd met een maatschappelijk randje. Zo houden ze de Snorrenborrel, waarbij Ody-leden via hun al dan niet imposante snor geld ophalen voor Movember, al jaren een groot succes. Ook wordt er al meerdere jaren intensief meegeholpen aan de Roze Zaterdag, waarbij acceptatie van homoseksualiteit in de sport centraal staat. Als klap op de vuurpijl heeft Ody Unites dit jaar bijna €7.000,00 opgehaald voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis met de tweede versie van de benefietwedstrijd! 

Ody Unites staat dus supergoed op je cv en doet een hoop voor je maatschappelijke betrokkenheid. Het is een intensieve, maar daardoor heel gezellige en hechte commissie. Wil jij de uitdaging aangaan om met Ody Unites de benefietwedstrijd in een nieuw jasje te steken? Als dit bij jou past ga dan voor Ody Unites! 

DE ACTIVITEITENCOMMISSIE (ACCIE)
De Activiteitencommissie 'AcCie' zal ook dit jaar weer een aantal prachtige activiteiten neerzetten! Elk jaar mag de AcCie zijn creativiteit op de vrije loop laten en de leden voorzien van drie prachtige activiteiten. Dit jaar zal de AcCie zich ontfermen over de traditiegetrouwe Paarse Piste en krijgen ze de ruimte om hun eigen invulling te geven aan twee activiteiten. Vorig jaar waren de bierdropping en cycling dinner een groot succes! Vanaf dit jaar gaat de AcCie voor het eerst een ledenweekend organiseren die het liftweekend moet vervangen. Voel jij je geroepen om prachtige activiteiten en het allereerste ledenweekend van Ody te organiseren? Ga dan voor de AcCie!

DE FEESTCOMMISSIE (FECO)
Ody-feesten, een combi-feest en een gala; deze party-animals draaien er hun hand niet voor om! De Feestcommissie (FeCo) organiseert elk jaar een aantal feesten, zoals het Openingsfeest, het combifeest en het gala. Hou jij ook wel van een feestje en hou jij nóg meer van er eentje organiseren? Meld je dan aan voor de FeCo!

DE ZATERDAGCOMMISSIE (ZATCO)
De Zaterdagcommissie (ZatCo) zorgt voor dat ene extraatje op de mooiste dag van de week. Op de tribune zitten bij een wedstrijd van je clubgenoten is nu eenmaal nóg leuker als je voetbalbingo kan spelen of aan het OdyRad mag draaien. De ZatCo verzorgt ook de 'Match of the day'; deze kun je één keer per jaar aanvragen voor jouw team. Dan zetten ze jullie in het zonnetje bij een belangrijke wedstrijd! 

Vanaf dit jaar mag de ZatCo voor het eerst hun creatieve geest loslaten op het organiseren van twee SuSa's! Naast het vermaken van mensen overdag langs het veld mogen ze dus nu ook het enige echte SuSa avond programma organiseren. 

Vind jij zaterdag ook de mooiste dag van de week en kan jij een beetje met de Ody trommel overweg (of wil je dit juist leren)? Join de ZatCo!

DE TOERNOOICOMMISSIE (TOCO)
De ToCo organiseert twee grote Ody-evenementen: het Odybollentoernooi en The Odyssey Tournament. Tijdens het Odybollentoernooi (28 december) kan iedereen zijn/haar technische hoogstandjes, akka’s, scharen en prutsgoals showen in de zaal. Als iedereen moegestreden is, zal er nog een heerlijk kerstdiner volgen waarbij iedereen zijn voetbalkloffie eens inruilt voor een oogverblindende smoking of jurk.

Het Odyssey Tournament is ons jaarlijkse voetbaltoernooi, waar teams van heinde en ver strijden om de eeuwige roem. Een heel weekend vol voetbal, feest, bier en katers.

De Toernooicommissie is een intensieve commissie, want een toernooi organiseer je niet zomaar.  Je werkt een jaar intensief samen, maar dat schept dan ook zeer zeker een fantastische band met de rest van je commissie. Wil jij de hele vereniging blij maken met twee fantastische toernooien? Kom dan bij de ToCo! 

DE MEDIACOMMISSIE (MEDIACIE)
De Mediacommissie zal er ook dit jaar voor zorgen dat je op zondag kunt terugzien wat je de nacht ervoor ook alweer gedaan hebt. Ze zijn aanwezig bij de meeste activiteiten en feestjes om meer en minder memorabele momenten vast te leggen. Verder verzorgt de Mediacommissie ieder jaar in samenwerking met de Websitecommissie de nieuwe teamfoto's en individuele profielfoto's voor op de teampagina's.

Naast het schieten van mooie kiekjes is het doel van de Mediacommissie ook om enkele filmpjes per jaar te maken. Zo worden teams die goed preseteren gevolgd in hun kampioenschap. 

Houd jij van fotograferen of filmen en wil je de MediaCie komen versterken? Meld je aan!

DE WEBSITECOMMISSIE (WEBCIE)
Voor een voetbalclub heeft Odysseus een heel uitgebreide website. Ruim 175 mensen kijken er dagelijks op. Al het nieuws omtrent de club is hierop te vinden, maar ook alle informatie over wedstrijden, teams, en commissies. Daarnaast lees je hier ‘het stokje’ (de traditionele interviewreeks die elke twee weken doorgegeven wordt) en alle voor- en nabeschouwingen.

De Websitecommissie houdt de site bij, plaatst nieuwsberichten en organiseert de jaarlijkse Ody Poule, waar je uitslagen kunt voorspellen en prachtige prijzen kunt winnen.

Heb je digitale vingers en wil je helpen met de belangrijkste informatiebron van Ody? Meld je dan aan voor de WebCie, we hebben je hard nodig!

SPONSORCOMMISSIE (SPOCO)
De Sponsorcommissie wordt vanuit het bestuur aangevoerd door de Commissaris Extern. Het doel is niet alleen om nieuwe sponsoren binnen te halen, maar juist ook om de band met de huidige sponsoren te behouden en te versterken. De sponsorcommissie hoopt op veel input vanuit de leden; simpelweg omdat de beste manier om bedrijven te benaderen het persoonlijke contact is. Ben jij een geboren salesman of vind je het gewoon leuk om je met externe zaken bezig te houden? Meld je dan aan voor de SpoCo!

PR-COMMISSIE (PR-CIE)
De PR-commissie zet Odysseus op de kaart. De PR-cie zet niet alleen Ody binnen Utrecht op de kaart, maar ook in Nederland. De PR is daarnaast ook aanwezig op de UIT-week waar ze mee lopen met de bierfiets tijdens de parade. Naast naamsbekendheid creëren is de PR-Cie ook altijd op zoek naar nieuwe talenten voor in de dames-of herenselectieteams. Je zou zomaar eens een echte Ody-scout kunnen worden als je je aanmeldt. Lijkt dat je wat? Kom bij de PR-Cie!

DJ-COMMISSIE (DJ-CIE)
Vanaf dit jaar gaan we proberen een commissie op te zetten met de Martin Garrix, Tiësto en Armin van Buuren van onze mooie vereniging. Kan jij een beetje draaien en heb jij zin om op een aantal feesten en activiteiten de show te stelen? Schrijf je dan in voor de DJ-Cie!

Vul hieronder het formulier in en geef aan in welke commissie(s) je interesse hebt. Vergeet niet een korte motivatie te schrijven! Voor vragen kun je mailen naar commissarisintern@odysseus91.nl.

Aanmelding Commissielid

Je kunt je opgeven voor meerdere commissies. De Commissaris Intern neemt contact met je op!

Speciale talenten kun je hier ook opgeven (Photoshop, Indesign, CMS, etc.)!
Let op: check goed of je formulier goed verzonden is nadat je op 'Verzenden' hebt geklikt! Heb je binnen een half uur nog geen bevestigingsmailtje gehad? Dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!