Inschrijven

Inschrijven


Click here for English

Welkom bij USVV (Utrechtse Studenten Voetbalvereniging) Odysseus '91!

For internationals: if you want to register for Odysseus, click here for more information and the registration form.

Heb je interesse om bij Odysseus '91 te komen voetballen? Vul dan het Aanmeldformulier in. Door het invullen van dit formulier maak je je interesse om lid te worden aan ons kenbaar. Je ontvangt automatisch een kopie van je ingevulde formulier op het e-mailadres dat je opgeeft en je krijgt binnen twee weken een bevestiging van je aanmelding van de secretaris. De Technische Commissie (TC) zal contact met je opnemen zodra er een mogelijke plek voor je is. Vaak is er gedurende het seizoen enige wachttijd, de teams zijn dan immers al goed gevuld.

Trainingen & Wedstrijden
De trainingen zijn, afhankelijk van het team waarin je komt te spelen, op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. De wedstrijden worden altijd op zaterdag gespeeld.

Eisen lidmaatschap
Je kunt alleen lid worden indien je nog minstens één jaar student bent en voldoet aan één van de eisen van de A-categorie van het Sportcentrum Olympos. Deze zijn:

  • studeren aan een Nederlandse universiteit;
  • studeren aan de Hogeschool Utrecht;
  • studeren aan de Universiteit voor Humanistiek;
  • studeren aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

Er is één uitzondering; deze geldt voor studenten van HBO-instellingen aangesloten bij de Vereniging Hogescholen. Deze studenten vallen bij Olympos onder de B-categorie, maar worden wel als student gezien.

Sportkaart
Om op het Sportcomplex Olympos te kunnen sporten dien je in het bezit te zijn van een geldige OlymPas. De OlymPas kost €140,- en kan je aanschaffen bij de balie van Olympos of via hun website www.olympos.nl. Bij de balie moet je je pas laten koppelen aan Odysseus. Als je de pas via de website koopt, kan je dit doen door de gratis SSV-registratie te “kopen” https://www.olympos.nl/nl-nl/sportaanbod/verenigingen/alleverenigingen/details.aspx?sportgroep=VOETBAL#Vereniging. Met de OlymPas heb je ook toegang tot de fitness en de groepslessen van Olympos.

Contributie
De contributie wordt betaald via een machtiging. Per seizoen bedraagt dit voor een wedstrijdlid €77,50,-. Als trainingslid betaal je €37,50,- en leden van de teams Dames 9 en Dames 10 betalen €52,50,- per seizoen. Het bedrag wordt automatisch van je rekening afgeschreven. Nieuwe leden betalen daarnaast eenmalig de KNVB-kosten voor hun overschrijving (€8,30).

Introductie 'de Aftrap' (drie dagen)
Voor nieuwe leden is er eind augustus een verplichte introductie: de Aftrap. Behalve dat het natuurlijk erg gezellig is (let op: deze drie dagen hebben géén ontgroenend karakter), is het de ideale manier om de vereniging en andere nieuwe leden te leren kennen. Ook als je gedurende het seizoen bent ingestroomd, dien je hier bij de eerstvolgende gelegenheid aan deel te nemen. Aanmelding hiervoor en meer informatie volgt gelijktijdig met het inschrijfformulier om daadwerkelijk lid te worden, zodra je van secretaris en TC gehoord hebt dat je in een team geplaatst bent. Voor vragen over 'de Aftrap' kun je terecht bij commissarisintern@odysseus91.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!