Aftrap

Aftrap

Aftrapweekend

Van 26 t/m 28 augustus is het tijd voor de Aftrap,  het introductieweekend waarop eerstejaars kennis maken met onze mooie vereniging Odysseus '91! Een weekend waarbij de eerste Ody-herinneringen gemaakt zullen worden en weer nieuwe, mooie vriendschappen mogen ontstaan. Het weekend zal in het teken staan van diverse leuke activiteiten en kennismaakspellen. Uiteraard zal er ook voldoende gestrooid worden met drankjes en lekkernijen en worden de avonduurtjes ook goed gevuld.

Op 26 augustus vertrekken we vanaf Olympos naar een andere locatie, waar we tot zondagochtend zullen zijn. Op zondag 28 augustus is het tijd voor de seizoensopening, die gespeeld zal worden op onze eigen velden terug in Utrecht. Dit is een dag waarop in een toernooivorm lekker gevoetbald kan worden samen met huidige Ody-leden (zie hieronder voor meer informatie). 

Seizoensopening 

Op zondag 28 augustus volgt de Seizoensopening! Dit is een 7-tegen-7 voetbaltoernooi. Zowel nieuwe leden als oude leden van Odysseus'91 doen mee met dit toernooi. De Seizoensopening is dan ook het moment waarop je kennis kan maken met de huidige leden van Odysseus. Het belooft ieder jaar een leuke dag te worden. Een dag die afgewisseld wordt met voetbal, kleine activiteiten, avondeten en informatie over de vereniging en commissies. 

Kortom, een onvergetelijk weekend waar je bij wil en moet zijn dus!

Heb je nog vragen? Mail naar aso@odysseus91.nl.  


De ASO
Anne S, Esra, Ibrahim, Rick, David, Anouck, Babs, Lisette, Lara, Anne H


Wat: Aftrapweekend & Seizoensopening
Datum: 
26-28 augustus (seizoensopening is op 28 augustus)
Prijzen: €67,50 (aftrap + seizoensopening)
Locatie: Externe locatie + Olympos

Aanmelding Aftrap

Het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!