Odysseus '91 2 - IJFC 4

Odysseus '91 2 - IJFC 4

Odysseus '91 2

4 - 1

IJFC 4

Competitie

Mannen Zaterdag reserve 2, 3e klasse G

Datum

3 april 2010 12:15

Accommodatie

Sportpark De Eng
Tuurdijk 33
3997MS
'T GOY
tel. 030-6011721

Video wedstrijd

Een goed ontbijt is het halve werk!

Uitgeslapen koppies druppelden de kantine binnen om zich te beklagen over alle blikken die ze de vorige avond niet genuttigd hebben. Een ontbijt waar Jochem alleen nog maar over heeft mogen dromen staat uitgestald in de donkere hoek van de olympos-kantine. Een goede voorbereiding op dé zaterdagtopper.      

         Met veel gesmak en enkel gekak wordt het ontbijt afgesloten. Een korte vergadering in een ander donker kamertje zorgt voor de juiste focus op de wedstrijd. Opstelling wordt bekend gemaakt, en inderdaad, voor sommige is een goed ontbijt echt het halve werk!

         IJFC is een fijn team met een goede voorhoede. Met enkele enigszins ietwat stevigere jongetjes op het middenveld is het oppassen voor de tegenaanval. Echter, het middenveld van Odysseus is ook niet mis. Met een theedoek liepen Floor en Erik hun tegenstander af te drogen. En dan ook nog de goed opgezette aanvallen vanuit achter, over de flanken naar de routineuze spitsen, zorgden in de eerste helft al voor een 4 – 0 voorsprong! Met een zuivere hattrick voor Stefane!

         Over het verdere verloop van de wedstrijd laat ik me niet uit. Met lauwe blikken probeerden onze eigen aanhang de wedstrijd nog te draaglijk te maken. Niet om aan te zien! Bah...Mijn excuses voor de tweede helft, trouwe fans.

         Komende week staat nummer 3 op het programma. Aan alle spelers van Heren 2 wil ik dan ook vragen wederom te minderen met het heerlijke, goddelijke, gele toverdrank (lees: Schultenbräu; alsof je dat niet wist!) en deze nog ff in de zon te laten staan. Over een aantal weken mogen de blikjes ontdaan worden van hun nipjes. Tot die tijd nog even een goede focus houden op de komende wedstrijden. Misschien kunnen enkele ontbijtjes ons daarbij helpen?!

S. 'L.S.' de K.

Ps. de teampagina is ook geupdate!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!