Heren 7 vernedert arrogant Delta: 2-1 overwinning. - Odysseus '91

Heren 7 vernedert arrogant Delta: 2-1 overwinning.

Heren 7 vernedert arrogant Delta: 2-1 overwinning.

Odysseus '91 7

2 - 1

Delta Sports '95 FC 7

Kevin Baron (afstandschot)
20'
35'

Competitie

6e klasse 21

Datum

13 mei 2023 13:30

Scheidsrechter

K. Verhoef

opmerkingen

Een wedstrijd winnen, iets wat veel teams niet onbekend is op de zaterdag. Maar voor de Zevende Hemel is het al een tijdje geleden dat er 3 punten bijgeschreven konden worden. Vandaag de kraker tegen Delta, een team dat een doelsaldo van -52 heeft en stijf onderaan staat, een geduchte tegenstander die we niet moeten onderschatten dus. Een paar wijzigingen bij H7; Luc keert na lang blessureleed terug in de basis en leenspelers Tommer en Milan hebben ook de basis 11 gehaald. Hooijer, Melgers en Vermeulen zitten nog in de lappenmand. Jeroen had slechts een uur geslapen, die heeft de hele nacht uit z'n hol liggen hoesten. Ondanks de brommende darmen stond hij toch weer klaar om 3 punten bij elkaar te spelen. Het fluitsignaal klinkt. Een paarse gloed walst over het gele Delta heen. Waar de geblesseerde te pas en te onpas instructies geeft, heeft Hooijer de rol van coach op zich genomen. Twee formidable goals van Karsten en nog iemand anders. Om de voorsprong te behouden wisselde coach Hooijer in de 90e minuut the Jarnacle erin. Een tactisch meesterwerk. ze wisten het niet meer. Een verdiende 2-1 zege over de mannen van Delta. De mannen van het Zevende kunnen de 10e plek bijna ruiken.

Accommodatie

Sportpark Olympos
Uppsalalaan 3
3584CT
UTRECHT
tel. 030-2534471

Een wedstrijd winnen, iets wat veel teams niet onbekend is op de zaterdag. Maar voor de Zevende Hemel is het al een tijdje geleden dat er 3 punten bijgeschreven konden worden. Vandaag de kraker tegen Delta, een team dat een doelsaldo van -52 heeft en stijf onderaan staat, een geduchte tegenstander die we niet moeten onderschatten dus.

Een paar wijzigingen bij H7; Luc keert na lang blessureleed terug in de basis en leenspelers Tommer en Milan hebben ook de basis 11 gehaald. Hooijer, Melgers en Vermeulen zitten nog in de lappenmand. Jeroen had slechts een uur geslapen, die heeft de hele nacht uit z'n hol liggen hoesten. Ondanks de brommende darmen stond hij toch weer klaar om 3 punten bij elkaar te spelen.

Het fluitsignaal klinkt. Een paarse gloed walst over het gele Delta heen. Waar de geblesseerde te pas en te onpas instructies geeft, heeft Hooijer de rol van coach op zich genomen. Twee formidable goals van Karsten en nog iemand anders. Om de voorsprong te behouden wisselde coach Hooijer in de 90e minuut the Jarnacle erin. Een tactisch meesterwerk. ze wisten het niet meer.

Een verdiende 2-1 zege over de mannen van Delta. De mannen van het Zevende kunnen de 10e plek bijna ruiken.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!