Hey DJ(dier), draai nog maar een plaat! - Odysseus '91

Hey DJ(dier), draai nog maar een plaat!

Hey DJ(dier), draai nog maar een plaat!

Odysseus '91 2

1 - 2

Montfoort S.V.'19 2

32'
Assist: Jan Bos

Competitie

1e klasse B

Datum

12 november 2022 12:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Olympos
Uppsalalaan 3
3584CT
UTRECHT
tel. 030-2534471

Het was zaterdag 12 november, een heerlijk voetbaldagje met een prettig zonnetje en een graadje of 15. Vandaag stond de wedstrijd tegen Montfoort S.V. ’19 op het programma.

Cas stuurde de volgende mannen het veld in: (v.r.n.l.v.a.n.v.) Boris, Didier, Thijmen, Jappie, Arnon, Juul, Mau, Dennis, Mikey, Jan, Willem. Over de wedstrijd verder zullen we het maar niet hebben, uitslag 1-2.

Dan over tot de orde van de dag, het feest van onze reserve-aanvoerder, DJdier. De mannen verzamelden zich in om kwart over zes te Everard Meijsterlaan. Je zou niet bedenken dat ons zonnetje Jan in zo’n donker en grimmig steegje zou wonen. Op het menu stond de meest standaard studentenmaaltijd die je maar kan bedenken, de welbefaamde pasta al pesto con pollo (I hope i this the correct name, Italian stallion Leon?). Onder het genot van deze overheerlijke maaltijd werd gekeken hoe Newcastle United wel met de juiste inzet won van Chelsea en hoe Max teleurstellend vierde werd in de sprintrace van de Formule 1 terwijl er werd gepraat over stiefzussen en leeftijdsverschillen. Aansluitend werden er, op sterk aandringen van huisgast Jan, verschillende bakken getrokken en zouden dit niet de laatste van de avond zijn. Na een huisgenoot te hebben overgehaald om de heren van DOS te vergezellen naar het leukste huisfeestje van Utrecht waren de mannen onderweg, om vervolgens deze huisgenoot weer onderweg kwijt te raken en de rest van de avond niet meer te zien, en kwamen ze aan te Ina Boudier-Bakkerlaan 101, welbekend als huize Fiets. Best ironisch eigenlijk dat Didier in huize fiets woont maar zijn ketting er om de haverklap afligt.


De welbekende Botanische Tuinen die schitteren naast de kaasrasp dat het veld is waar op de zaterdagjes de wedstrijden van DOS worden afgewerkt, waren de inspiratiebron voor het thema van het feest van de avond/nacht. Met als ondertitelt Met wie plant jij vannacht een zaadje was het doel van de avond duidelijk. Aan de verkleedtips hadden de mannen wat meer inspiratie op kunnen doen. Met her en der een bloementje op het shirt was de moeite die men in het verkleden stopte net zo slecht als eerder op de dag. Onze eigen Mr. Movember met zijn prachtige befsnor also known as DJdier had de eer gekregen om het grandioze feest te mogen aftrappen. En wij weten wel van in onze eigen kleedkamer dat Didier wel een goed plaatje of twee kent en dat je met hem aan de knoppen wel goed zit. Het feest was nog niet begonnen en Jan was de kunst van een shotgun trekken alweer uitgebreid aan het misbruiken terwijl Jappie nog een inkoppertje erin kopte. Later op de avond werden we zelfs ook nog getrakteerd op een liveoptreden van onze eigen, sensationele, toptalenten Lukas en Mikey, ditmaal niet op de flanken maar in de kelder van huize Fiets. Het volkslied van Heren DOS, Zing met me Mee van Gerard Joling, werd luidkeels meegezongen. De rest van de avond is een waas voor de auteur, dus sluit ik af met de cliché slotzin: er werd nog tot vroeg in de ochtend gedanst en gefeest.

 

YvK

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!