Lief dagboek!

Lief dagboek!

Odysseus '91 4

1 - 0

EDO (U) 3

Freek Hennink (intikker)
45'

Competitie

4e klasse 20

Datum

30 oktober 2021 11:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Olympos
Uppsalalaan 3
3584CT
UTRECHT
tel. 030-2534471

Zondagochtend tien uur. Alle Hornbachers worden brak dan wel ziekjes wakker in hun Utrechtse bedjes. Om een goed beeld te krijgen van de wedstrijd tegen het Overvechtse EDO heef ondergetekende, journalist en altijd op zoek naar de waarheid, diepgravend onderzoek in de omgevingen van de Paarse Vedetten gedaan. Zo krijgen we een inkijkje in de dagboeken van onze helden.

Dimi

Goedemorgen lief dagboekje, ik ben zelden zo lekker opgestaan. Regen en een vertrapt modderveld zijn de ingrediënten voor de ideale 90 minuten. Mijn motto is eigenlijk: hoe verder je kan glijden, hoe beter het leven is. En schreeuwen is ook een onderdeel van mijn identiteit, dus het wordt een dag die me op het lijf geschreven is.

Dylan

Een ergere mooieweervoetballer dan ik ga je niet vinden op deze aardkloot. En viezer weer dan vandaag is eigenlijk ook niet te vinden, en dan mag Danny’s autopaleis vanavond ook niet op de hitjeslijst van de cantus. Ja niet moiiiiii.

Luc

Ik ben te laat voor de wedstrijd… Maarja, welke idioot gaat nou fietsen met zulk hondenweer? Dan maar 5 euro betalen.

Daan

Dagboek, het is vandaag een erg speciale dag, een historisch unicum; de eerste dag in m’n hele leven dat ik redelijk vroeg naar bed ben gegaan voor de wedstrijd. Ik ben trots op mezelf! Het was weliswaar 01:00 en brak en ziekig ben ik alsnog, maar wat doe je daar aan hè.

Tommer

Ik ga vandaag iets tactisch doen. Ik ben erg ziek en ga de tegenstanders totaal onderhoesten, zodat ze volgende week te weinig man hebben en weer verliezen. 6 punten wedstrijd dus!

Marien

Helaas kan ik niet bij de wedstrijd van m’n lievelingsteam aanwezig zijn, dus ik stuur expres geen videoboodschap, zodat ik volgende week een kannetje op tafel kan zetten. Gezellig!!!

Jesse

Een tactiek bedenken met deze regen en modder is toch niet te doen man? Harken en ploeteren is de tactiek. En met succes!

En de tegenstanders? Wankers!

Thijs

Boeie, Zuipen! Hoezo moeten we die wedstrijd nog spelen? Ik wil gewoon bier drinken.

Wel drie heerlijke punten, dan glijdt dat bier er toch wat lekkerder in.

Ko

Blessure, kutzooi.

Esra

Vandaag in de spits, dus twee goalen minimaal! Maar dan moet ik ook een kannetje betalen… Dus ik wacht nog even met scoren tot het echt nodig is. Volgende week 3 goalen!!!

Sjoerd

Ploeteren en harken staat op m’n lijf geschreven, heerlijke wedstrijd. De hele wedstrijd achter m’n man aangerend en meerdere slidings op het randje van een gele kaart gemaakt. Verder is er eigenlijk weinig inhoudelijks over de wedstrijd te zeggen. Modder, veel verkeerde passen, weinig kansen en weinig benoemingswaardig. Die wedstrijden heb je soms.

Jasper

Wanneer bieden ze nou een vast contract aan? Deze freelancebasis geeft natuurlijk totaal geen zekerheid voor de toekomst.

Lowie

Na jaren voor volle tribunes de sterren van de hemel te spelen, heb ik nu besloten goed voetbal in te ruilen voor het rugbyveld. En als nieuw wedstrijdlid zal ik vandaag ook maar gelijk een (twee zelfs) vrouwelijke supporter meenemen. Heb ik gelijk aan die eis voldaan. Mij maken ze niks!

Maarten

Waarom zit ik eigenlijk in Heren 4? Inmiddels moet minstens Barcelona de story op onze Instapagina toch wel gezien hebben… Maartendona is de naam.

Martijn

Godver, een hele dag stil gestaan in de regen. Gelukkig liet de verdediging de aanvallers nog wel een paar keer schieten, had ik nog iets te doen.

Freek

Mijn eerste goal voor Ody, maar de Antwerpse plicht roept helaas. Waar is Freek?

En dan vergeet ik ook nog eens dat ik de teamtas mee moest nemen en wassen, volgende week dus weeeer een kannetje, denken die gasten dat ik een geldboom in m’n achtertuin heb staan ofzo?

Milan

Vanavond cantus! Zin in!!! Nee ik ga toch niet, toch wel, niet, wel, niet, oké tot 22:00, nee toch niet, ben nu geschminkt dus misschien ga ik toch wel, nee toch niet, wel, voor Britt dan, nee toch niet… 

Noah

Ik ben nog een beetje ziekig en heb over een paar maanden een tentamen, dus ik ga vanavond toch niet naar de cantus. Gelukkig heb ik wel een gezellige wederhelft die mij kan vertegenwoordigen! Ben ik er toch een beetje bij.

Yasmine

Wat is de uitgelezen kans om leuke liedjes met mijn naam te zingen? Precies, een biercantus. En wat werd er weinig gedaan tijdens de biercantus? Liedjes met mijn naam gezongen… Valt me echt tegen van heren 4. Ik wil meer liedjes met mijn naam!!!

Eef

Barney Armeyyyyyy, na alle groepsdruk overweeg ik toch een carrière in de dartwereld. Het postuur van Price en de naam van Raymond heb ik al, nu nog dartpijlen. Trekken darters altijd adtjes op de kop?

Ivo

Jezus wat duurt die cantus lang, ik wil gewoon iemand tongen man.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!