Desto 3 - Odysseus '91 2

Desto 3 - Odysseus '91 2

Desto 3

0 - 2

Odysseus '91 2

76'
Karim Aref (schot)
90'
Karim Aref (schot)

Competitie

Mannen Zaterdag reserve 2, 3e klasse G

Datum

7 november 2009 12:30

Accommodatie

Onbekend

Video wedstrijd


Vandaag moesten we tegen Desto 3. Sinds vorige week zaterdag, na de goede overwinning op JSV, leef ik er al naar toe. Ze zijn namelijk - net als IJFC 4- titelkandidaat. Gezien het bovenin de competitie gemeen spannend is moeten we deze pot dus winnen. Helaas ging de training donderdag niet door wat wel betekend dat het aan onze fitheid niet zal liggen. Louter die winnaars mentaliteit geldt. En dit begon al met mijn opluchting dat Dirk dit keer geen broodje frikandel voor de wedstrijd had besteld.

Nadat Marco en Bake ons hadden klaargestoomd mochten we het op het gras waar maken. Met Jorrit in de goal, Tim en Paul als backs, Tom en Seb centraal achterin, drie mans middelveld met Daan, Dirk en Floor en in de voorhoede Stefan, Arjan en Karim begonnen we aan de wedstrijd. Met een zeer sterke bank bestaande uit Steven, Tomek, David en Ron was ik er van overtuigd dat het moest gaan lukken.

We hadden het moeilijk in de begin fase. Met een positioneel sterk Desto en een glad veld beleefde we spannende tijden waarbij de bal op de kruising nog voor de grootste onrust zorgde. Met en paar goede kansen gingen we de rust in met een 0-0. De sfeer in de kleedkamer was goed en ik had een goed gevoel voor de tweede helft. Dit gevoel werd bevestigd door de goal die Karim er heerlijk inschoot en voor een enorme bevrijding zorgde. Helemaal toen ,vlak voor het eindsignaal, de 2-0 erin vloog door een lekkere volley van “de K”. De tweede helft had Desto geen enkele kans gecreëerd en waren de drie punten welverdiend.

Aankomende zaterdag zal IJFC het thuis opnemen tegen Desto. Waarop wij de volgende wedstrijd weer thuis moeten spelen tegen IJFC. De komende weken staan dus belangrijke duels op het programma die bepalend zullen zijn voor de toekomstige winterkampioen. En willen wij hier enige aanspraak op maken dan moet die winaars mentaliteit weer van zich laten spreken op de 28e van November!

S “de ZeeBaars”N


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!