"Gehavend" tweede pakt een punt in Wilnis

"Gehavend" tweede pakt een punt in Wilnis

CSW 2

0 - 0

Odysseus '91 2

Competitie

Mannen zaterdag, 2, 1e klasse B

Datum

25 januari 2014 12:00

Scheidsrechter

Maasdam, G. van

Accommodatie

Sportpark De Eng
Tuurdijk 33
3997MS
'T GOY
tel. 030-6011721

Vandaag stond de uitwedstrijd bij CSW op het programma. In tegenstelling tot de heenwedstrijd moesten de heren van 'dos' het doen zonder linksback Dylan Mulder. Daarnaast werd ook de aanwezigheid van JVZ, boer Ian en Rudi Mental bij heren 1 verwacht. Tot slot wil ik niet nalaten te vermelden dat Bart de Leijer vandaag zelfs niet als geblesseerde toeschouwer acte de presence zou geven. In navolging van zijn overtuigende reden om de training van donderdag te laten schieten (zijn vriendin had haar verstandskies laten trekken) gaan de vermoedens er naar uit dat ditmaal de gebroken nagel van zijn achterneef de boosdoener was, hiervoor uiteraard alle begrip.

Hiertegenover stond echter de aanwezigheid van drie bikkels uit heren 3.Bovendien stond Daan van Riet tussen de palen en was 'The Special One' ingehuurd om de selectie te laten delen in zijn hoogstaande voetbaltechnische intellectuele bagage. Zijn vermogen om bij elk individu de juiste snaar te raken op mentaal gebied, kwam al naar voren tijdens de warming up, waar een schouderklopje hier en een uitbrander daar, de waarnemende scouts tot grote tevredenheid stemden.

Eenmaal begonnen aan de wedstrijd bleek dat er vandaag een groep gasten het veld had betreden die zaterdag nog de mooiste dag van de week vond. De duels werden niet geschuwd, terwijl zelfs slidings van Roel Kolthof op het biljartlaken in Wilnis gesignaleerd zouden zijn. Daarnaast werd bij vlagen zelfs heel aardig combinatievoetbal op de mat gelegd. Smeerpijp en Jules Vullings hielden de gelederen achterin gesloten, terwijl Daan Kuys en Freek zich machines van het kaliber 'Schwarzenegger toonden op de backposities. Op het middenveld wist de eerder genoemde Roel K zich in de rug gesteund door (in de woorden van La Pent) integratiesucces Matthew Vinson en good old Gustaaf van Oosterom, die het (net als de rest) helaas moest doen zonder de steun van zijn vader, maar desondanks een goede wedstrijd speelde. Voorin lieten Stefan Brugman, Martijn de Roon en Nathan zien alleraardigst te kunnen voetballen. Zonder dat er hele bijzondere voorvallen plaatsvonden die de wedstrijd interessant maakten, zorgde de inzet van de Odyspelers ervoor dat de wedstrijd de moeite waard was. Ook wissels Nick Gougon, Douwe Bob en La Pent gingen gier in mee. De 0-0 uitslag tegen het hoger geplaatste was dan ook een mooie beloning. Tot slot mag de veelzijdigheid van Daan van Riet niet vergeten genoemd te worden, naast een prima trainer, is hij ook een echte 'keeper'. Dat wil zeggen dat hij ook volgende week van harte welkom is zijn kunsten onder de lat te vertonen (tadum tsj!) 

Met deze inzet, het teamweekend en de terugkomst van Jules Kerckhoffs nog voor de deur, kunnen er nog hele mooie dingen gebeuren. Zeker als de boys die in eerste instantie de gezelligheid bij Heren 1 kwamen verbeteren, hun weg terug zullen vinden. Niet onvermeld mag blijven dat zij de wedstrijd van 'het vlaggenschip' samen wisten te beslissen. Met 1 doelpunt van JVZ, een aantal assist van de heer Mulder en maar liefst twee doelpunten van klasbak Jan Havermans, die ook buiten het veld nog wist te scoren, kan gerust gesteld worden dat de jeugd de toekomst heeft!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!