Heren 2 pakt punt door 3 goals in slotfase

Heren 2 pakt punt door 3 goals in slotfase

Roda 46 2

3 - 3

Odysseus '91 2

... (schot)
23'
... (schot)
56'
... (kopbal)
63'
81'
Assist: Dylan Mulder
94'

Competitie

Mannen zaterdag, 2, 1e klasse B

Datum

2 november 2013 15:00

Scheidsrechter

Ditmarsch, J. van

Accommodatie

Sportpark De Eng
Tuurdijk 33
3997MS
'T GOY
tel. 030-6011721

Zaterdag 2 November jongstleden zal de geschiedenisboeken ingaan als de dag dat JVZ, koning van de assist herboren werd. Met een kop als een bak met wurmen, verscheen hij ten tonele op sportpark Olympos, alwaar hij gekleed in clubkostuum een ware sportlunch had voorbereid.

-Witregel voor Dylan-

Ook voor de juiste literatuur was gezorgd. Op die wijze werd de selectie van deux dan ook aangenaam verrast door de nominatie van vlaggenist de Leijer voor de verkiezing tot mister Ody. Dit voorval leidde, als vanzelfsprekend, tot speculaties over de motivatie van de jury. Zo werd gelijk de link gelegd met dat lieve, mooie en leuke, maar niet lekkere meisje, waardoor hij op de wallpaper van zijn walki talki werd geflankeerd. Het is echter een publiek geheim dat de jonge Tilburger een vermaand fotoshopper is en dat in combinatie met het feit dat de vrouwfiguur in kwestie nog nimmer gesignaleerd is op sportpark Olympos deed vele wenkbrauwen fronsen. Meer voor de hand liggend was daarom de massagesessie die hij had gewonnen bij de aankoop van een pak hagelslag en had besloten te delen met de felbegeerde vrijgezellen en spelers zonder broek aan. Naar verluid was de smeerpijp van de selectie hier niet rouwig om, getuige de 10 luttele minuten die hij na het eerste fluitsignaal later die dag, nodig had gehad om een blessure te faken. Als logisch gevolg werd dan ook in zijn richting gewezen toen de anonieme tipgever voor de nominatie ter sprake kwam.

-Dylan's witregel (twee zelfs)-

Na de lunch werd de selectie, zoals het hoort, door de dure bolides van Hoekstra en van Dorp en het 'hij rijdt tenminste-ding' van de heer Duindam overgeheveld naar het complex van Roda 46. Daar aangekomen werden binnen 70 minuten vakkundig drie doelpunten weggeveven, dat dit gepaard ging met de totale afwezigheid van goed voetbal, gaf genoeg reden om de spelmaker met de fluwelen techniek boer Ian het veld in te brengen. Boer Ian zou met zijn inzet de hoop in de harten van de alom aanwezige Ody fans (de chick van Dylan), nieuw leven in blazen. Dit resulteerde in een doelpunt van Jeroen van Zanten. Nu hoor ik u denken: Jeroen van Zanten? Huh? Dat was toch die man zonder vizier?.. Dat was hij inderdaad, maar nu niet meer, op vakkundige wijze zette hij de 3-1 op het scorebord. Vervolgens bracht Douwe Dijkink de marge op 1. Waarna Stefan van Dorp het niet naliet, bij zijn derde 100 procent kans, het net wel te laten bollen. Snel daarna floot de scheidsrechter, met een uitmuntend oog voor buitenspel, de wedstrijd af en de 3-3 eindstand was een feit.

-Dylan's witregels-

Het punt zou gevierd worden als een overwinning door Jody Lukoki, die zijn reputatie eer aandeed, door bij de wekelijkse viswedstrijd in de jij en wij een finvis aan de haak te slaan. Een goed teken met oog op de snorrenborrel van donderdag 28 November, waarbij de voltallige Ody herenselectie ongeschoren onder de neus zal verschijnen. In harmonieus overleg met de kannetjescommissie is besloten dat overtreding van de regel een kannetje bier zal kosten.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!