Ody verslaat Benschop

Ody verslaat Benschop

Odysseus '91 2

2 - 0

Benschop 2

25'
Assist: Dylan Mulder

Competitie

Mannen Zaterdag reserve (A-cat), 2, 2e klasse D

Datum

10 november 2012 12:30

Accommodatie

Sportpark De Eng
Tuurdijk 33
3997MS
'T GOY
tel. 030-6011721

Zaterdag 10 Movember, de laatste dag voor het carnavalsseizoen, stond de wedstrijd tegen Benschop op het programma. Wilde de ploeg van Hoekstra blijven meedraaien bovenin moest er vandaag gewonnen worden. Met uiterst zorgvuldig gewassen en ingepakte shirtjes door Jeroen (lees: mama jeroen) en boomblastermuziek in de kleedkamer kon het aan de voorbereiding niet liggen. Een kort maar krachtig praatje van Jorrit zou later in wedstrijd ook nog zijn vruchten afwerpen. De twee dingen die besproken werden, leidden beiden tot doelpunten van Ody.

In de eerste helft had Ody duidelijk de overhand, waar zelfs Mario geen grip op had. Vooral het goed roulerende middenveld zorgde voor veel verwarring bij Benschop. Ody bleef geduldig zoeken naar de openingen en speelde de bal goed rond. Met een goede combinatie rond het zestienmetergebied kon Arno, die van te voren de opdracht had gekregen door te schuiven waar het kon, de bal met een droge schuiver van 20 meter het doel in schieten. Benschop werd hierna eigenlijk maar banger en banger en durfde bijna niet meer te voetballen en lieten zich steeds verder terugzakken. Daardoor kon vooral de verdediging moeiteloos de bal achterin rond spelen, zonder enige druk van de tegenstander.

Ook in de tweede helft durfde Benschop geen druk naar voren te zetten. Toch stond het nog maar 1-0 en moest Ody blijven opletten, hoewel Benschop nog geen enkele kans had gecreëerd en dat de rest van de wedstrijd ook niet meer zou doen. Het was de uitstekende spelende Gustaaf die de wedstrijd in het slot gooide. Na het goede rouleren op het middenveld ontstond er ruimte achter de verdediging voor Gustaaf om in lopen. Deze werd prima bediend door Dylan, waardoor Gustaaf de bal achter de goalie van Benschop knalde. Daarna kreeg Ody nog voldoende kansen om verder uit te lopen op Benschop. Na een goede aanval van Ody gaf Gustaaf de bal goed mee aan Luuk die de bal bijna over het vangnet schoot, waarop onze enige echte supporter van de kant riep: “Volgende keer gewoon zelfs schieten Gustaaf!”. De volgende keer kwam er niet meer en bleef de stand steken op 2-0 in het voordeel van Ody.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!