Overzicht

Overzicht

Vanaf 19 t/m 23 mei verblijdt de lustrumcommissie jullie met een breed aanbod aan onvergetelijke activiteiten en festiviteiten. Een inschrijving is nodig om erbij te zijn en mee te maken. Voor de passe partout geldt: op=op. Voor activiteiten zijn ook losse kaarten verkrijgbaar, deze zijn verkrijgbaar op bovenstaande pagina's.

Op deze pagina is een overzicht van het lustrumprogramma te bewonderen.
 

Donderdag: Diner

De onvergetelijke lustrumweek trapt af met een met een zalig diner in het hartje van het centrum van Utrecht. Op donderdagavond zullen we bij de Humphreys genieten van een Victoriaans 3-gangen diner aangevuld met heerlijke vloeibare consumpties.

Ook is het mogelijk om in de late uurtjes de benen aan het werk te zetten en de voeten van de vloer te dansen in de Walden.

 

Vrijdag: Boerenspellen & oud-leden borrel

Brak maar wel zin om iets leuks te doen? Ja natuurlijk!!! Het vrijdagmiddag programma staat in het teken van boerenspelletjes en boerengolf bij boer Hans (en Gerda). Scoor samen met je mede Odysseanen de hoogste boerenscore. Poah, mooi wark!

Op vrijdagavond opent de Walden zijn deuren voor oud-leden. De gehele avond zal onze stamkroeg exclusief geopend zijn voor voetballers die de velden van Ody ooit in het paarse shirt betreden hebben.

 

Zaterdag: voetballen & Glowdy in the dark

De zaterdag trapt af met een breed aanbod aan schitterende voetbalwedstrijden. Olympos zal omgetoverd worden in een groot paars lustrumfestijn met een breed aanbod aan activiteiten op en rond het veld.

Het avondprogramma op de mooiste dag van de week zal ingevuld worden door een spectaculair glowdy in the dark feest voor leden en oud-leden (wees er snel bij, want op=op) tot in de late uurtjes. 

 

Zondag: Waterpret & Bonte avond

Wat is er lekkerder dan in een zonnetje brak op het water dobberen? Niks! Op zondagmiddag/ochtend stappen we met z’n allen in een kano om te genieten van wat de Utrechtse Kromme Rijn ons te bieden heeft. Smeer je in, drink een drankje, neem een duik en geniet!

Helemaal fris en fruitig is het vervolgens tijd voor de bonte avond in de Walden. Schrijf je samen met je team, trainers, commissie, etc. in met een je leukste performance en laat zien welke talenten je in huis hebt.

Maandag: Ody Festival

Hieperdepiep hoera! Odysseus is vandaag jarig. Om dit groots te vieren sluit de lustrumweek af met een Odysseus festival in de PingPong club. Meerdere DJ’s bij meerdere stages zijn ter ere van onze verjaardag vanaf vier uur ’s middags te bezoeken.


Overzicht prijzen:
Passe partout (incl. lustrumboek en -shirt)  - €101,91
Diner - €50,35
Boerengolf - €11,35
Glowdy in the dark - €9,35
Waterpret - €13,35
Ody festival - €8,35
Lustrumboek - €17,85
Lustrumshirt - €8,35

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!