0 - 5

Roda 46 6

Heren 5 - Reserve 5e klasse 514

26 november 2011 10:00

Op deze blakende zaterdagmorgen traden de boys van heren 5 aan tegen het hoger geklasseerde Roda 6. Ody begon de wedstrijd furieus, uiteindelijk uitmondend in een blijkbaar toch te missen kans voor verloren zoon Daan, die na enige weken afwezigheid weer eens zijn opwachting maakte. Na ongeveer tien minuten ging de storm echter liggen en sloop er wat onzekerheid in het spel van heren 5. Slordig balverlies leidde de 0-1 in en niet veel later wist een spits van Roda de bal à la Mads Junker uit een lange pass over keeper Jonas te prikken. 0-2 was derhalve de ruststand.

Het halve bekertje thee in de rust smaakte blijkbaar goed, want in de tweede helft werd fel gestart. Hard werken is in het voetbal echter niet altijd voldoende, grote kansen bleven dan ook uit. Na ongeveer een kwartier in de tweede helft ging het mis en counterde Roda naar de 0-3. Hierna was de jus uit het spel van Ody verdwenen en liep men achter de feiten aan. Aan de 0-4 en de 0-5 dienen dan ook weinig woorden aan vuilgemaakt te worden, behalve dan dat deze doelpunten de uitslag een geflatteerd tintje gaven.

Heren 5 heeft nog een lange weg te gaan op het pad naar succes. Er wordt bij vlagen goed gevoetbald, maar over de gehele wedstrijd gezien was het spel deze zaterdag nogal wisselvallig. Over twee weken staat de uitwedstrijd tegen de Meern op het programma, waar de stijgende lijn hopelijk ingezet zal worden.

Opstelling: Jonas den Heijer; Ben Polman (45. Sven van Vrijaldenhoven), Freek Hartveld, Lars Wielinga, Bas van den Boogaart; Evert Brinkman, Frank Berghuis, Hilko van der Leij; Daan Michels (45. Ate Bremmer), Dennic Winkels, Julius Danek