4 - 1

Odysseus '91 5

Heren 5 - Reserve 5e klasse 514

15 oktober 2011 12:00

Ody 5 heeft voor de tweede keer dit seizoen verloren. Nadat er vorige week 1-3 thuis werd verloren van Zwaluwen, werd deze week van Cobu Boys verloren.
Na een slechte start van Odysseus wist Cobu Boys binnen 20 minuten op een 3-0 voorsprong te komen. Deze goals ontstonden uit 3 kansen die nooit weggeven hadden mogen worden. Cobu Boys gaf dus een duidelijke les in effectiviteit. Tijdens deze beginfase had Ody al het betere van het spel, en na de 3-0 lieten ze de koppies niet hangen. Sterk positiespel met goede combinatie zorgde ervoor dat Ody het spel mooi kon controleren. Het was dan ook zeer terecht dat Ate voor de rust nog de 3-1 kon binnen koppen na een uitstekende voorzet van Evert.

De tweede helft kwam Ody ook weer sterk uit de kleedkamer. Het ging eigenlijk gewoon verder waar het eind eerste helft gestopt was, en wist het spel te domineren. Helaas uitte zich dit (net als in de eerste helft), niet in grote kansen. Hierdoor werd het spel na een kwartier minder verzorgd, omdat het ongeduld toesloeg. Het was een rommelige wedstrijd geworden waarbij er veel ruimte op het middenveld lag. Beide teams konden deze ruimte echter niet benutten. De wedstrijd werd uiteindelijk definitief in het slot gegooid door een zondagsschot van de laatste man van Cobu Boys.

Ody had het betere van het spel, Cobu Boys speelde slimmer.

Dank aan Bas van Heren 3, die onze sterk uitgedunde selectie wilde helpen.

Opstelling: Jonas den Heijer; Bas van den Boogaart (45. Bas van Klarenbosch), Lars Wielinga, Krijn de Veer, Sven van Vrijaldenhoven (45. Lucas van Berne); Evert Brinkman, Freek Hartveld, Tim Crul, Ate Bremmer; Dennic Winkels; Frank Berghuis