Heren 5 - Reserve 5e klasse 514

10 september 2011 10:00

Gelijkmaker Ody-5

valt uit de lucht

10/09/'11 - Het eerste punt van het seizoen is voor Ody 5, eerder dan vorig jaar, binnen. Na een sterkere eerste helft, waarin Freek de lat raakte en Frank ook nog een aantal doelpogingen had, was het toch De Meern die, ondanks het lichte veldoverwicht voor Ody, luttele seconden voor rust de score openden uit een van hun schaarse aanvallen.

Ody kwam echter fris uit de kleedkamer. Vroeg in de tweede helft wist Frank na een sterke actie van Twan na een lange pass van Jonas de gelijkmaker via de linkerpaal binnen te schieten. Na de 1-1 zakte Ody wat in en begon De Meern sterker te voetballen. Nadat de rechtsbuiten uit een counter de 1-2 binnen tikte, had hij de 1-3 ook een aantal keren kunnen maken, maar kreeg hij hem niet tussen de palen, ook een aantal keer door goed ingrijpen van Jonas. Ody begon 10 minuten voor tijd nog aan te dringen op de gelijkmaker. Deze kwam uiteindelijk toch nog uit de lucht vallen. Nadat een verdediger van De Meern een inschattingsfout maakte, kreeg hij de bal op de hand en kon de scheidsrechter niets anders dan een penalty geven. Tim schoot deze beheerst binnen en bracht zo 3 minuten voor tijd de eindstand op 2-2.

Waar Ody in de eerste helft meer aanspraak maakte op de overwinning, deed De Meern dat in de tweede helft. Daarom was 2-2 na een sportieve en goede wedstrijd een terechte uitslag.

Opstelling: Jonas den Heijer, Vincent Bolwerk, Bas van Donselaar (35. Bas van den Boogaart), Lars Wielinga, Krijn de Veer, Evert Brinkman, Freek Hartveld, Tim Crul, Jordi Kroon, Frank Berghuis, Twan van Berlo