He9 - Mannen Zaterdag reserve, 9, 6e klasse 621

5 februari 2011 14:30

Odysseus '91 9 vs. Rivierwijkers 5 (5-1)

"De ongeslagen reeks wordt voortgezet"

Het jaar 2011 lijkt heren 9 positief gezind, we hebben nog geen wedstrijd verloren en schieten op de ranglijst omhoog. Tijdelijk hoogtepunt was de met 5-1 gewonnen wedstrijd tegen rivierwijkers: een fotoverslag.

De wedstrijd begon met een inspirerend praatje van Robbert (die op deze foto probeert het team attent te maken op een bijzondere vogel die net overvliegt)

Al vanaf het eerste moment had het negende een duidelijk overwicht. Zelfs Harmen begon trucjes te doen, hij staat hier op het punt genadeloos drie spelers uit te spelen.

Het eerste doelpunt kon dan ook niet lang uitblijven, snoeihard ingeschoten door Tim.

En zo zag de andere kant van het veld er tijdens de eerste helft uit. (Maarten schijnt als gevolg nu verkouden thuis te zitten).

Hoewel er ook enkele kansen gemist werden vlogen de 2-0 (Jan-Thijs) en 3-0 (Tim) er tijdens de eerste helft ook nog in.

Maar naast doelpunten scoren, schakelde Tim ook tijdelijk de Keeper van Rivierwijker uit.

En na deze ingooi van Stijn besloot de scheidsrechter de eerste helft te beeindigen.

Robbert: "Ik wil gewoon datwe blijven voetballen net zoals op de training"

Pieter en Robbert probeerden de tegenstander in extase te brengen door hun shirt uit te trekken....

...en het werkte van zelfs Erik begon in een keer te scoren. (Let op de verslagenheid bij rivierwijker)

Na nog een tegendoelpunt en een doelpuntje van Robbert eindigde de wedstrijd in een dikverdiende 5-1!! En dat moet natuurlijk gevierd worden met bier. (Gehaald door Giel die altijd afwezig/geblesseerd is wanneer heren 9 punten binnenhaalt)