He1 - Mannen Zaterdag standaard, 1, 3e klasse D

20 november 2010 14:30

Kerkhof, E.A.C.

Odysseus geeft onverdiend 2 punten weg aan de mannen uit Maartensdijk

Om 14:30 ging de wedstrijd van start. Odysseus speelde verzorgd voetbal en liet de bal goed rondgaan. Ook werd er bij balbezit weinig verlies geleden. Het enige wat nog beter kon is de bal in een hoger tempo rondspelen.

Toch kwamen we door een miscommunicatie en een niet geziene handsbal op 0-1 achter. Gelukkig bleven we gewoon lekker voetballen en dat resulteerde 2 minuten later in de meer dan verdiende gelijkmaker. Farley D werd ingespeeld door het middenveld. Hij had de ruimte om te draaien en stak de bal op de diepgaande Karim A die de bal gelijk hard en laag tussen de laatste linie en de 5 voorgaf, doordat de keeper flapperende handjes had kon Adam de bal na een prachtige controle het doel in lopen.

Na een paar kleine kansjes via Loek D (kopbal) en Gijs H (schot) was het tijd voor de 2-1. Rik M kwam weer als vanouds opdraven aan de linkerkant en bediende Karim A die na een kap en een draai de bal in de korte hoek schoot.

Toch werd er weer gerust met een gelijkspel. Er werd in de 16 te ruim gedekt waardoor de spits de bal kon controleren, draaien, verkeerd raken en toch scoren. De bal rolde tergend langzaam langs Teun H die er ook geen antwoord op had.

De 2e helft begon Ody zeer aanvallend. SVM werd het eerste kwartier onder druk gezet, vele kansen volgden maar er werd helaas niet gescoord. Misschien was het achteraf beter geweest als we iets meer hadden gedoseerd want het verloop van de 2e helft kon Ody geen vuist meer maken. Het had zichzelf moegestreden. De tegenstander probeerde het nog wel maar was alleen gevaarlijk met afstandsschoten.

Toch quote ik Teun H even: “We hebben gewoon heel goed gespeeld”

En dan doelt hij op de 1e helft. Ik kan het niet ontkennen maar vooraf hou je rekening met 3 punten dus je hebt toch die bittere nasmaak.