Stijn Hamels (schot)

He9 - Mannen Zaterdag reserve, 9, 6e klasse 621

18 september 2010 12:15

Tot de 75ste minuut…

Na het onfortuinlijke verlies van vorige week was heren 9 deze zaterdag vast besloten de eerste punten te gaan pakken. Dit moest thuis gaan gebeuren tegen VVJ 4. De wedstrijd begon goed en vanaf het begin was duidelijke dat het negende hier in staat zou moeten een overwinning te boeken. Maar helaas wist men de kansen in de eerst 25 minuten niet te benutten. Een aanvallend inschattingsfoutje van Jasper en twee net misgeschoten ballen van Pieter zorgde ervoor dat een eeuwenoude voetbalwet in werking trad: als jij niet scoort dan doet de tegenstander dat wel. De centrumspits van VVJ kwam voor zijn man (de ondergetekende) en wist op een scherpe voorzet van links de bal op knappe wijze binnen te koppen. Gelukkig kwam heren 9 toen wel los. Eerst een foutje van de keeper van VVJ op een slap schot van Pieter, daarna een magnifieke reflex van Stijn op een corner en als laatste een prachtige actie van Martijn die door Giel werd afgerond bracht de score op 3-1. Helaas ontstond er toen een opstootje rond de scheidsrechter, nadat een speler van VVJ een rode kaart had ontvangen. Hierdoor kreeg deze mooie wedstrijd een lelijk staartje, hij werd officieel afgelast en nu is het aan de KNVB om een beslissing te nemen. Volgende week hopelijk wel 3 punten en 90 minuten voetbal…