Vrouwen beker 1/8 finales Groep 1 Laatste 16

Wezelstraat 9
1541LZ
KOOG AAN DE ZAAN
tel. 075-6212434

Om 15:00 uur vertrokken de Odyduifjes richting de Zaan. Waar ze om 17:00 uur zouden aftrappen tegen KFC, dit werd toch een stukkie later, omdat de wedstrijden op het hoofdveld uitgelopen waren. Rond half 6 trapten ze af, hier en daar werden mooie aanvallen opgezet. Waar Ody er vanuit de verdediging en het middenveld met een één tweetje vaak mooi onderuit voetbalde en de bal meermaals diep kon worden gegeven richting het doel. KFC peerde bijna elke bal die ze voor hun voeten kregen naar voren, wat dan weer werd opgevangen door de restverdediging. De bal bleef hierdoor lekker heen en weer gaan over het veld, maar van doelpunten was nog geen sprake. Waardoor met 0-0 de rust in werd gegaan. De Ody Duifjes gingen vol goede moed de tweede helft in, wat rond de 60e minuut werd beloond met een mooie assist van Cato op Imre, die hem heerlijk in het netje wist te leggen! KFC gaf zich niet zomaar gewonnen en haalde er hier en daar wat vechtsport bij. Waarmee ze rond de 70e minuut dan ook op 1-1 wisten te komen. De Ody-Duifjes bleven voetballend terug knokken op zoek naar nog een doelpunt. Waar Berber ons in de 75e minuut bevrijdde van de 1-1, door de corner van Cato met volle overtuiging keihard binnen te koppen! Na de 1-2 lagen er steeds meer ruimtes open om aanvallen te creëren, maar het bleef bij 1-2. Zoals Cruijff ooit zei: “Als je een goal meer maakt dan de ander, dan win je.” De Ody-Duifjes zijn door naar de volgende ronde van de beker!