De wedstrijd van 16 dec 2023, uit tegen VSC
Joram staat op goal, maar merk dat hij te veel last heeft van zijn blessuren. Dus Marco staat op goal.
Links buiten Tijs
Stan spits
Caio recht buiten

Begin van de wedstijd

Tegenstanders zetten veel druk, maar wij weten ons zelf er onderuit te voetballen
De 0:1 valt. Dit gebeurt via een aanval over recht, met een mooie solo van Caio. Hij dribbelde 3 man voorbij en schoot de bal onhandig naar het goal toe. De bal gaat er niet in maar raakt wel iemands hand. Wij krijgen een penalty.
Stan schiet hem rustig in de rechter hoek. Hij ging er prachtig in, maar Stan was niet tevreden, want het schot kon beter.

De 0:2 wordt gescoord.
Lars geeft een diepe bal op Phillip en volgens Lars zijn woorden; ‘Was echt een goede paas. Heerlijk.’ Phillip geeft de bal vanaf links, voor op Stan. Stan had gekke skills met de bal aan zijn voet en op één of andere wijzen komt de bal bij Tijs terecht. Tijs staat met de bal net binnen de 16 en schiet hem er in.

Duel van Stan.
Stan, ook wel blok beton Stan genoemd. hield goed zijn benen op de grond tijdens een stevig duel met een tegenstander. De tegenstander daarentegen viel ten aarde en brak hierbij zijn sleutelbeen.
De kans van Tijs
Tijs heeft de bal aan zijn voet en speelt vanaf het middelveld 3 man voorbij. Hij heeft de afstand tussen het doel en hemzelf tot zo verre verkleind dat hij een grote kans heeft om te scoren. Hij schiet de bal van binnen de 16 naar het goal toe. Jammer genoeg had hij de verkeerde hoek gekozen. De bal vliegt tegen de hand van de keeper, die een prachtige duikt had gemaakt. Vervolgens vliegt de bal tegen de paal en rolt hij terug in de handen van de keeper.
Omhaal van Stan
Er wordt een Steekbal gegeven door David naar Caio. Caio doet zijn helm op en gaat op de brommer naar de achterlijn. Hij legt de bal terug naar Stan. Stan schiet, maar raakt de bal verkeert en de bal vliegt recht omhoog. Stan kreeg kort de tijd om na te denken. De wereld stond even stil en schudde op zijn grondvesten. Stan zette zich af. Gooiden zijn been omhoog en de bal bewoog zich richting het goal. Vervolgens stuitert de bal en pakten de keeper hem gemakkelijk op.

Rust. Thee tijd

2de helft
We begonnen niet sterk aan de 2de helft. Er werd een goal gescoord door de tegenstander 1:2.
Dit goal kwam uit een goede voorzet van rechts. De jongen met de krullenbol van de tegenstander kopte hem er in.
Bij een omschakeling kregen we een prachtig actief voor het goal. Rens schiet tegen de keeper, hier komt een rebound uit. Serge schiet hem op de paal. Nog een rebound. Caio krijgt de bal bij zijn voeten in de 16, 1 op 1 met de keeper. Hij schiet gelijk en de bal zwaait naast.
De 2:2
Jozef kreeg de bal van de verdediger Timo. Jozef zag achter zich niemand aanspeelbaar, dus gaf een zachte slechte paas terug naar Timo. Deze werd onderschept door de tegenstander. De tegenstander speelde vervolgens de bal af aan een medespeler, en deze schier hem in ons goal.

Scheid floot te vroeg af.
Er waren veel dode momenten tijdens de 2de helft, waardoor iedereen verwachten dat er veel extra tijd zou zijn. Toch gaf de scheids het eindsignaal voor de wedstrijd terwijl we maar een half uur haden gevoetbald. Iedereen was verbaast dat er geen blessuren tijd was. Iedereen bleef daarom ook gewoon op het veld staan. Toen de Scheids besefte dat wij nog verder wilden spelen liet hij nog 10 minuten doorspelen. In deze 10 minuten werd erg flink druk gezet door beide kanten, maar kwam er geen goal uit. Toen floot de scheids wel officieel de wedstrijd af.