Uppsalalaan 3
3584CT
UTRECHT
tel. 030-2534471

Het leek een mooie dag te zijn met de perfecte condities om in te voetballen, maar we stapten de kleedkamer uit en nog voor we op het veld stonden waren we al doorweekt van de stortbui. En ja 3x raden precies toen de wedstrijd begon was het weer droog.
We begonnen de wedstrijd sterk en voetbalden zoals we in de trainingen geoefend hadden.

In de 6e minuut was de eerste kans op goal door Suus. De wissels zitten lekker te zuigen op lolly’s en vol spanning te kijken naar de wedstrijd. 9e minuut en al 2 kansen gehad we hebben een goed gevoel over deze wedstrijd. Arki moest even benadrukkenndat haar poes nat is “maar door de regen” Hands na 12e minuut en scheids floot niet… heel matig.  De tegenstanders vonden dat we snel in onze handelingen waren met de woorden: ‘ze gooien gelijk we staan nog niet klaar!!’ Precies ons idee goed bezig ody!! Ondertussen op de bank wordt er een hevige discussie gevoerd over de afko’s. Peiling: mag je een esma of een poma bestellen in een restaurant?! Mening van de wissels absoluut niet, de date wordt dan gecanceld. 19e minuut de lolly’s zijn nog steeds niet op. In de 20e minuut weer een geweldige actie van Suus! Opeens is de bank een sollicitatie gesprek geworden voor arki om te hospiteren bij caya. Wel met huurprijs 650, maar goed hè ome duo betaald;) In de 22e minuut was er wegens een kleine blessure tijd voor een zeer korte teambespreking dus pakte Jules het strategiebord erbij. Raag heeft de tegenstander in der broekzak zitten en Jules vond het is fantastisch! 26e minuut de lolly’s van Mara en arki zijn nog steeds niet op, Hoe dan?! Gewoon ff doorbijten! De bank is ondertussen doorweekt met mooie kontprinten.

30e minuut en de lolly van arki is op op! Mara is still going strong. Juul krijgt een massage tijdens de blessurepauze. Goeie deal. De buren van tamar krijgen en nieuwe kat, ook leuk! Solin is er zeer van overtuigd dat we deze wedstrijd moeten winnen als we dat niet doen, eet ze haar schoen op. Uiteindelijk zijn we met 0-0 de rust ingegaan. Trots op jullie! Ice gaat even tegen de scheids in, lekker cappie. Jules heeft inmiddels gebruik gemaakt van het strategie borden!

Begonnen aan de tweede helft en de spanning is nog om te snijden want het staat nog steeds 0-0. Mara is er ingewisseld en we voetballen nog steeds zo goed als in de eerste helft. Tamar is weer begonnen over de kat van der buren die ze eng vindt😂 Een goede redding van noa ondertussen na het doorbreken van de tegenstander. Goede aanval van ody wordt afgebroken maar opnieuw in gebracht door lotte naar mara en via de keeper gaat tie er in!! (Minuut 60) En nog voordat we 2x konden knipperen scoort Mara weer, Suus pakt m op op het middenveld en geeft een pass op Mara, Mara op ongeveer punt zestien en geeft niet voor, Jent schreeuwt nog “wat doe je nu?” maar Mara schiet hem prachtig over de keeper heen in de verre hoek!! 2-0
Niet veel later was er een goeie vrije trap van aisa van een meter of 30, die belandt bij solin in de zestien die de bal in één keer raakt maar helaas net over schiet. Ody speelt nog steeds zoals gewild en heeft de wedstrijd in handen en in de 77e minuut maakt Mara d’r hattrick!! Fenne geeft de bal aan mara die de bal redelijk op de plek van de vorige goal krijgt (iets dichter naar de achterlijn), en hem weer weergaloos vanaf de rechter zijkant van de zestien over de keeper in het zijnetje legt, 3-0!! In de 87e minuut maakt Juul een nodige overtreding waar ze helaas wel een gele kaart voor pakt. En in de 88e minuut scoort de tegenstander uit een corner 3-1, keiharde overtreding waar afke’s hoofd 3x bijna als voetbal werd gebruikt, maar de scheids vond het acceptabel en wilde er achteraf wel over praten. We sluiten de wedstrijd af met een fantastisch afstandsgoal van ais waardoor het 4-1 wordt!!

Eindstand: een zeer verdiende 4-1 als uitslag. De eerste overwinning na de 2 bekerwedstrijden waar we liever niet meer aan terugdenken. Al met al een fantastische start van het competitie seizoen!