Speler Onbekend
48'

Dames 3 4e klasse C

13 oktober 2008 20:45

Nog even en we zijn ervaren kunstgrasvoetbalsters! Ook bij Sporting uit mochten we op kunstgras voetballen. De eerste helft hebben we echt super goed gevoetbald. Sporting was nergens. We konden de bal aardig goed in het team houden, rondtikken lukte aardig en Oma en Floor kregen ook een aantal kansen om te scoren. Helaas scoorden ze niet (ik denk dat we echt moeten trainen op afwerking;!). Vooral Judith was vandaag als verdediger in topvorm. Ook Julia stond haar mannetje aardig en gelukkig dat Lotte ook weer fit was om meer dan een helft te voetballen! Onze Zeeuwse vriendin Marieke hielp ons een hand(je) op het middenveld. Als een leeuwin wist ze elke keer de bal van haar tegenstandster te veroveren. In de rust wilde Marco niet wisselen en waarom zou je ook? Een goed draaiend team moet je laten voetballen. Helaas werd er achterin toch een foutje gemaakt waardoor we na 5 minuten na rust met 1-0 achter stonden. Een kwartiertje na rust kwam Roosmarie erin om wat extra druk te creëren. We voelden allemaal dat het er zeker in zat om minimaal 1 puntje mee naar de Odykeet te slepen. Na 20 minuten kwam Mariëlle erin voor Judith en Judith schoof door naar voren. Oma mocht even op de bank rusten. Na een paar minuten speelde Mariëlle een bal de ruimte in waardoor Floor deze mooi mee kon nemen en voor het doel legde waardoor Judith deze als echte spits achter de keeper in het doel schoof. 1-1!!!!!!!!!!!! We bleven druk creëren maar de tijd vloog voorbij zodat de uiteindelijke eindstand 1-1 bleef. Dus we hebben ons eerste puntje binnen! Wie weet wat ons zaterdag thuis tegen Loosdrecht gaat brengen. Mariëlle