UTRECHT
tel. 030-2534471

Ody weet de eerste ossopunten van dit seizoen nog niet te bemachtigen

De boys van Ody hadden een goede trainingsweek achter de rug en gingen vol vertrouwen en energie het veld op. De boys die gingen beginnen tegen DOSC waren: Kasa de papel op goal, Thommie, Struik, Simp, Pim pam pet, Gijsie, Pietje, Tiny, Walkie tolkie, Currysaus en natuurlijk de main man Jelle Rosbappe.

Ody begon sterk aan de wedstrijd en viel het doel van DOSC een aantal keer goed aan. Helaas werden deze kansen niet benut en was het de tegenstander DOSC die de eerste treffer achter zijn naam kon zetten. Na de tegentreffer zijn er nog een aantal goede kansen gecreëerd door Ody die helaas weer niet benut werden door de paarshemden. Tot Ody zijn pech werd er net voor het einde van de eerste helft ook nog een volgende tegentreffer geïncasseerd waardoor de paarshemden de rust ingingen met een 0-2 achterstand.

Na een goede speech van de manager van Ody en een aantal tactische wijzigingen ging Ody de 2e helft in met veel wilskracht en met als doel de wind te keren. DOSC kreeg heel veel druk op zich en vond het heel moeilijk om met deze druk om te gaan. Ze besloten daarom om elke bal met veel gevoel over de zijnetten van Ody in de sloten te knallen. Hierdoor werd er veel tijd verloren en werd het spel zoals ze in de tenniswereld zeggen steeds bevroren. Ody besloot om een aantal wissels te plegen die uiteindelijk veel impact gemaakt hebben op de wedstrijd. Jesse zorgde met een vlijmscherpe lage voorzet ervoor dat de verdediger van DOSC de bal in zijn eigen net moest schuiven. Jochie, Jerooney en Ronnie waren ook heel goed ingevallen en zorgde voor vele gevaarlijke uitbraken. Uiteindelijk werd er in de laatste minuut van de wedstrijd nog een geweldige redding gemaakt door de keeper van DOSC na een inzet van Tiny waardoor de wedstrijd helaas eindigde met een 1-2 nederlaag voor Ody.

Al met al een wedstrijd waar Ody zich niet voor hoeft te schamen omdat er prima gevoetbald werd door de studentjes. Lijn doortrekken voetballend gezien en dan zullen de vruchten van het harde werk beetje bij beetje steeds meer geplukt worden.