Koningsweg 139
3585LA
UTRECHT
tel. 030-2512309

Met een selectie van 13 (niet geblesseerde), 2 (half geblesseerde) en een leenspeler moesten de malse mannen zich om 13:15 melden bij Rivierwijkers. De taak was om de trainster die zelf bij Rivierwijkers zit trots maken. Met 3 spelers die toch te laat waren was het al een verbetering ten opzichte van de week daarvoor en werd de boetepot toch nog een beetje aangevuld.
Met nog meer dan een halfuur op de klok voor de aftrap betraden de mannen het veld voor de warming-up. De stemming zat er goed in en nadat de ballen waren opgepompt werd begonnen aan het inspelen, ondertussen werden de ballen nog een keer opgepompt door Aad wegens matig oppompen in de eerste instantie door Rick en Sander. Aad drukte ons nog op het hart dat het met de warming-up allemaal wel een tandje scherper mocht en het meer leek op een theekransje dan de voorbereiding op een wedstrijd!
Na 20 minuten ging het centraal achterin fout en dat werd keihard afgestraft 1-0 achter. Heren 5 bleef stoïcijns doorgaan met de bal achterin rond laten gaan en de vrij man zoeken. Een afstandsschotje van Sergej was het enige speldenprikje van de malse mannen. Vlak voor rust werden er maar liefst 2 spelers van Rivierwijkers voor 15 en 10 minuten naar de kant gestuurd. 15 minuten omdat de speler een grote mond had en de andere 10 minuten omdat hij klaagde bij de scheidsrechter dat 15 minuten geen tijdstraf is in het amateurvoetbal (Rivierwijkers had wel een punt). Met een achterstand die ondertussen was opgelopen tot 3-0 ging H5 de kleedkamer in, wetend dat ze 10 minuten met twee man meer op het veld stonden. Vol vertrouwen begon Heren 5 aan de inhaalslag met direct een grote kans Shelby gaf de bal voor op Sandy die de bal vanaf 5 meter alleen maar over de lijn moest tikken, hij tikte de bal echter naast de goal. Na nog iemand voor 10 minuten van het veld te sturen vond de scheidsrechter het mooi geweest met mensen eruit sturen en is er nog voor 30 minuten 11 tegen 11 gespeeld. Eindstand een pijnlijke 5-0… het was te zien dat heren 5 pas kort samenspeelt en elkaar nog moeilijk kan vinden op het veld.

Omdat er dinsdag pas weer op het veld getraind kon worden om elkaar beter te leren kennen, gingen de mannen ervoor zitten om elkaar buiten het veld ook beter te leren kennen. Alleen door een kleine onderbreking voor het inschrijven van het openingsfeest werd het leren kennen in de kantine onderbroken. De avond werd afgesloten in de Walden om een begin van de metercompetitie beter te starten dan de start van voetbalcompetitie.