Vrouwen beker zaterdag poulefase Groep 3 36

Uppsalalaan 3
3584CT
UTRECHT
tel. 030-2534471

Voordat we ons op het veld presenteerden, stonden we eigenlijk al 4-0 voor door Jet's bondige teambespreking en Emma's hitjes. Noor was al goed ingelopen door het fluiten bij dames 8. Tijdens de warming-up verloren we wat puntjes, maar er werd toen ook benoemd: een slechte repetitie is een goede uitvoering! Esther maakte dit direct waar met een adembenemend doelpunt; Een afstandschot die via de lat in het doel kaatste. De roze wolk waar wij ons op begaven was funest, de tegenpartij scoorde ook. Maar dit liet onze oude vertrouwde datingsapp niet onbestraft en zij scoorde even een zuivere hattrick.

We gingen de rust in met een 4-1 voorsprong. Dit gaf Eva de kans om haar onderhandelingskills te delen met het team. Dames 5 levert rechtvaardige, maar dure scheidsrechters aan vanaf nu!

Na de rust werden we direct geconfronteerd met de snelle spits van de tegenstanders! De stand werd 4-3 en het werd weer spannend. Wat tactische wissels werden gedaan en Dames 4+1 kwam weer op gang en daarmee ook de Machine!

Ondanks het missende onderdeel van deze Machine, werkt deze nog uitstekend. Chris wist op het middenveld de tegenstander het bos in te sturen, waardoor ze alle ruimte had voor de perfect voorzet achter de laatste linie van de tegenstander. Daar weet Tinder wel raad mee: 5-3! 4 doelpunten was voor Tinder niet genoeg: 6-3! De wedstrijd was bepaald.

Na de wedstrijd werd de overwinning gevierd met het eerste strafkannetje van het seizoen! Moge er nog vele volgen, Proost!