Ody Heren 4 spaart krachten tijdens wedstrijd, gaat vol voor BBQ!

Mannen beker reserve zaterdag poulefase Groep 1 59

Uppsalalaan 3
3584CT
UTRECHT
tel. 030-2534471

Zaterdag ochtend, de wekker gaat. Iedereen staat gespannen op en fietst vol verwachting naar Olympos. De mannen verzamelen en de spanning is om te snijden. Gaat Freek aanwezig zijn? JA! De vriendin van Freek heeft de wedstrijdverslagen van de afgelopen weken ook gelezen en heeft Freek naar het veld weten te slepen. Hulde!

Vanaf het eerste fluitsignaal zaten de mannen van Jasmine er kort op en had de thuisploeg het betere van het spel. Het gevaar kwam met name vanaf de linkerkant waar een ontketende Freek keer op keer kon worden weggestoken door splijtende passes komende van de voet van Milan. Tot echt grote kansen kwam het echter helaas niet. Het dichtst bij een doelpunt kwam de thuisploeg uiteindelijk nog via Esra die zijn schot uit de draai met zijn chocoladebeen net langs de verkeerde kant van de paal zag hobbelen.

Na een half uur kon een oud voetbalgezegde weer eens uit de kast worden gehaald. “Als je zelf niet scoort……”. Een voorzet van een van de aanvallers van Hercules werd door Milan van richting veranderd en tuimelde ongelukkig over James heen in het doel, 0-1. Hierna was Ody het spoor even bijster en werd het op slag van rust ook nog 0-2. Het was zodoende aan Jasmine om de mannen weer klaar te stomen voor het tweede bedrijf.

Het eerste kwartier na rust begonnen de paarshemden weer zoals in de eerste helft, met drang naar voren. Goalen voor Ody kwamen er helaas niet aan te pas. Op een paar kopballetjes en (geblokte) schoten van afstand na werd het ook niet echt gevaarlijk voor het doel van de blauw-witten. Daan, die een klein beetje brak was, wist wel nog bijna een bal vanaf randje zestien binnen te frommelen, maar de keeper bracht redding. Uiteindelijk werd het nog 0-3 en werd er ondanks een verbetering in het spel wederom niet gewonnen. Het vermoeden is inmiddels dat Ody krachten heeft gespaard tijdens de bekerwedstrijden en de tegenstanders uit de competitie zand in de ogen aan het strooien is. Het ware gezicht is bewaard voor de wedstrijden die vanaf heden gaan komen.

Oh en ik hoor u denken, “hoe zat het deze wedstrijd dan met de blessures?”. In de eerste helft vielen Luc en Michiel uit en in de tweede helft Eef en Milan. Het nummer over die tien kleine tuinkabouters is er inmiddels niks meer bij. Gelukkig begonnen Ody deze week met 15 man aan de wedstrijd, waardoor er voor het eerst dit seizoen met 11 man geëindigd kon worden. Een unicum!

Na afloop van de wedstrijd was het tijd voor de lang beloofde team-bbq! Het werd een memorabele avond waarbij Maarten aan het bier ging, Freek aanwezig was, Dimi door middel van een ippon werd gevloerd door Jesse, tientallen nieuwe liedjes over Jasmine werden geschreven, Marien met een kratje bier gooide, Milan alles filmde en Hornbach 4 werd geboren. Yippie-jaja-yippie-yippie-yeah!