Heren van vier kunnen ‘thuis’wedstrijd niet winnen

2 - 0

Odysseus '91 4

3e klasse H

1 december 2018 15:00

Na een imposante reeks aan overwinningen vaart het vlaggenschip de laatste tijd stroomafwaarts. Vandaag, de eerste dag van de feestelijke maand december, moest daar verandering in komen. Het schip mondt aan in de wateren van Woudenberg maar deed dit niet alleen. Ook de matrozen van H3 en de vrouwen van 5 moesten tegelijkertijd een wedstrijd spelen in en tegen Woudenberg. Een vervroegde uitwedstrijd SuSa was dus in de maak. Niet drie maar negen punten moesten mee naar Olympos.

Zonder Pep, Opa en meestertacticus Lucas maar dit keer met een brede selectie moest het team het vandaag gaan laten zien. De dag ervoor waren de mannen van H4 weer bekendheid aan het kweken bij VI om vervolgens nog een klein biertje te doen in het befaamde Hoff van Wijk bij Duurstede. Toch waren de mannen er klaar voor. Er moest gespeeld worden uit onze eigen kracht met een sterke verdediging, een dynamisch middenveld en het gouden spitsenduo voorin. De eerste minuten voetbalde de mannen H4 nog aardig. Echter had de tegenstanders voor het eerst echt goede backs waardoor we op het hele veld de kluts kwijt waren de eerste helft. Het was slappe hap en Woudenberg kon hun befaamde spel spelen waarmee ze toch al 8 luttele punten mee hadden gepakt dit seizoen. Net voor de eerste helft valt dan ook de 1-0 in het verkeerde net.

Het liep niet en de rust kon niet snel genoeg komen. Een donderpreek van de brakke, geblesseerde Rafnaldo (huts a niffauw) in de kleedkamer moest een wonder doen. Druk zetten werd het doel in de tweede helft. Dit resulteerde in een bal op de paal en een keeper van de tegenpartij die dacht dat hij net zo goed was als die topkeeper Bijlow. Uiteindelijk in de alles of niets situatie ging het toch mis en werd er een eindstand van 2-0 op het scorebord gezet. En dat voelde zwaar onverdiend.

Gelukkig is de spanning in een andere competitie wel terug. PSV speelde als Ody H4 speelde in de eerste helft waardoor Feyenoord domineerde en een 2-1 uitslag neerzette, wat lekker.