Heren 4 tovert een overwinning tevoorschijn bij 3de divisieclub

3 - 4

Odysseus '91 4

3e klasse H

29 september 2018 14:45

Op een zonnige zaterdagmiddag maakte heren 4 zich op tegen de heren van DOVO 3. De wedstrijd vond plaats op het tweede veld gelegen achter het hoofveld van DOVO, waar Champions Leage achtige sfeer geluiden vandaan kwamen. Door dubbele agenda’s waren teammanager Nicky en Lucas niet aanwezig, waardoor Ivo de taak kreeg om alle voetbal clichés over het veld heen te schreeuwen. De wedstrijd begon gelukkig voor de heren in het paars. Na 5 minuten op de klok kwam na een lange bal van Onno, een doorkopbal van Raffa en wat ren werk van Kevin, de bal te liggen in het net van de roodharige keeper van DOVO. Dit was het moment dat jonge honden van heren 4 besloten te genieten van de zon, niet al te veel duels aan te gaan en tot overmaat van ramp Dimi geblesseerd het veld te zien verlaten. Kortom twee veldgoals en een penalty later stonden de heren met 3-1 achter bij de rust. Na enkele tactische besprekingen is de conclusie dat we de bal het werk moeten laten doen en vooral laaghouden. Aangezien tijdens de teambespreking de maandag ervoor bepaald was dat het seizoen 2018/2019 geen succes zou zijn zonder periodetitel, moest de tweede helft wel met 3 – 0 worden gewonnen. Nadat de peuken van DOVO 3 waren uitgebrand kon de tweede helft weer van start gaan. Naast paar speldenprikjes hadden de mannen in rood de tweede helft niks te vertellen. Uit een ingestudeerde hoekschop, maakte Arjan op aangeven van David in 58 minuut de aansluitingstreffer (en tevens zijn eerste seizoen goal). Waarna de fantastische paarse goochelshow begon. Uit een fantastisch omschakel moment volgt de gelijkmaker van Kevin. Waarna de heren in het rood niet meer wisten wat boven en onder was. De gaten in het veld werden zo groot dat een muis de weg kwijt zou raken in de kaas. Na druk overleg met het veld en de zijlijn werd het tijd om super sub Marien erin te gooien. Na enige wedstrijden geblesseerd te zijn werd besloten om toch het risico te nemen en hem 10 minuten speelminuten te geven (en daar kreeg men geen spijt van). Na een prachtige interceptie ging het hééeeel snel, marien wordt weggestuurd en dan wordt het hardlopen voor volwassen, die roodharige keeper moet komen maar hij komt niet, Marijn hij kijkt, wordt het 3-4 wordt het 3-4, Marien Puntert met zijn Linkerbeen IS HET ZO’N DAAAAAG?!!, JAAAAAAAAAAAAA. HET IS ZOO’N DAG!!, HET IS ZOO’N DAG!!  jaaaaa 4 – 3 HET IS NIET TE GELOVEEEN. Heren 4 zet een 3 – 1 achterstand om tot een 3 – 4 overwinning. Het coaching team springt in de ronde, men vliegt elkaar in de armen, het publiek gaat los, de bus wordt geparkeerd en de overwinning was binnen.

Na de wedstrijd vloeide het alcohol rijkelijk en stappen de heren straalbezopen de tijdmachine straalbezopen de tijdmachine in. Na wat mooie liederen en wat chaos voor de deur, kwamen de heren van ody 4 aan op hun kampioensfeest van het seizoen 2018/2019. Manager Lucas had zich in alle vreugde al naar de klote gezopen, omdat hij nooit had verwacht dat de heren 4 kampioen zouden worden. Zoals die zelf had gezegd op de teambespreking van september: ‘ik vind een periode ambitie wel wat hoog begrepen’. De heren waande zich tussen hippies en Charlie Chaplins. Om heel eerlijk te zijn weet jullie verslaggever ook weinig van de avond meer. In ieder geval zijn nog grote dingen te verwachte van de heren van ody 4. Ooh en hierbij jullie zijn allemaal uitgenodigd voor het kampioensfeest halverwege mei.