Mannen Zaterdag reserve 10, 6e klasse 618

17 oktober 2009 14:30

Heren 10 niet opgewassen tegen koploper Faja Lobi

Ondanks een zeer nuttige teambuildingsavond afgelopen donderdag (waar geen enkele betrokkene overigens nog iets van weet) kon Heren 10 niet winnen van Faja Lobi.

Heren 10 deed het eerste kwartier niet onder voor de koploper uit de competitie en zette het overwicht zelfs om in een 1-0 voorsprong. Na een vloeiende aanval over veel schijven werd topscorer Vincent vrij voor de doelman gezet en hij rondde koelbloedig af. Zoals echter zo vaak dit seizoen kon Heren 10 zijn voorsprong niet uitbouwen, ondanks een uitstekend afstandschot van ‘Paarse Guti’ Hugo. Door een concentratiefout in de normaal zo stabiele Odysseus-verdediging en een onterecht gegeven penalty (na een vermeende handsbal van Milan) kwamen de Faja Lobi’s nog voor rust langszij.

De tweede helft was van Odysseus-zijde niet zo best, Faja Lobi kreeg een aantal kansen en scoorden onder anderen via een lob van buiten de 16 en een ‘gol en propia meta’ van Jorge.

De derde helft herpakte Odysseus zich en dankzij de gretigheid van vooral Karel werden er binnen de kortste keren een pitcher en een aanzienlijk aantal bitterballen meester gemaakt.

Man van de wedstrijd tenslotte was vlaggenier Jeroen van der Velden. Het ‘Brabantse Hart’ van Heren 10 bleef onvermoeid draven langs de lijn en was, zoals vaker dit seizoen, met afstand de beste man op het veld.