Romi de Bok (intikker)
Anne Lanting (schot)

4e klasse D

25 mei 2019 10:30

Met twaalf man van eigen team en twee fantastische invallers Caro en Shenna ging Ody Dames 4 de strijd aan tegen Brederodes in het mooie Vianen. Zonder trainers, maar met steun van onze blessa’s en de vader van Cleo. Al snel in de wedstrijd kwamen we op 1-0 voorsprong na een dribbel van Judith linkeronderhoex. Ook kwamen we er al snel achter dat de scheidsrechter ons niet goed gezind was. Voor het lichtste duwtje of commentaar werd een vrije trap tegen gegeven. Vlak na de 1-0 kregen we dan ook een discutabele penalty tegen, 1-1. Gelukkig zorgde Judith gauw via de rebound voor de 1-2 nadat Jamila op de keeper stuitte.  Helaas kwam Brederodes nog terug tot 2-2 voor de rust. Na wat gemiste kansen kon Cleo eindelijk de 2-3 maken na een fantastische tikkie-takka actie tussen Ans en Judith. Toen zakte Dames 4 toch wat in en kwam Brederodes terug tot 4-3...

Met nog 17 minuten op de klok moesten we deze score nog omdraaien in ons voordeel. En dat lukte. Na twee geweldige ‘kluts’ goals van Slagromi stond het toch weer 4-5 voor Dames 4! En in de laatste seconden werd door Ans de score nog uitgebreid naar 4-6.

Na 44 vrije trappen tegen heeft de extra strijd en fitheid ons geloond en nu maken we nog kans op de 5e plek!