0 - 2

GVVV VR1

Vrouwen, VR4, 4e klasse E

11 november 2017 10:00

s ‘Ochtends vroeg om 9 uur verzamelde Dames 4 zich op Olympos. Al gapend kleedden de dames zich om, maar door de goede peptalk van de drie J’s kwam de strijdlust gelukkig in iedereen naar boven. Een wedstrijd tegen de koploper: GVV VR1…

We begonnen hartstikke sterk en speelden goed samen. Met coaching aan beide kanten van het veld (Joost ging in de regen aan de andere kant staan) stonden we sterk in het veld. Iedereen vocht voor de bal en we waren veel te vinden op de helft van GVVV! De kansen lagen niet voor het oprapen. Desondanks had Woutertje een grote kans op het eerste doelpunt van de wedstrijd die ons naar de voorsprong zou helpen, maar helaas… Ook Judith deed haar best met een mooi schot op goal, maar ook die mocht niet baten.

Stolk op het middenveld was zo goed aan het werk, dat zelfs de tegenstander tegen zei: “Zij staat ook echt overal, hè.” Samen met Woutertje zorgde ze voor een boel verwarring bij de tegenstander, waardoor we met een gelijke stand (0-0) de rust in gingen.

Iedereen was erg tevreden dat we tegen deze sterke tegenstanders de 0-0 hielden, maar nu moesten we zo door blijven gaan en natuurlijk het liefst nog eentje erin prikken. Helaas kwam GVVV er wel heel hard en strak in, waardoor er al heel snel een tegengoal viel. Niet getreurd, er kan nog van alles gebeuren en we bleven stug doorgaan. Ondanks dat iedereen echt hard werkte om het gelijkspel te maken, viel er na twintig minuten nog een tegengoal. Er vielen nog een paar kleine kansen voor Ody en in de laatste minuten had Romy nog een mooi schot op goal, maar die werd helaas afgekeurd door ‘zogenaamd’ buitenspel, waar niet iedereen het mee eens was. Ook willen we Emma uit Dames 4+1 nog bedanken! Mede dankzij haar grote inzet op goal, hebben we, ondanks onze tegenslag, een goede wedstrijd gespeeld.