1 - 2

Almere FC 1

Mannen, 1, 2e klasse B

31 maart 2018 15:15

Bezweet kwam Faab nog net op tijd aangereden op zijn glanzende nieuwe aanwinst. Wat koopt een man die alles al heeft? Hij wie een wagenpark bezit waar normale stervelingen niet over durven te dromen? Precies! Een scooter aangedreven door een speciaal soort heldere vloeistof, wat uit verdriet gewonnen wordt. Wat is er nou fijner dan de het voelen van de wind door de net gekamde haartjes? Tijdens de wedstrijdbespreking deed Jerry nog een aantal trucjes met een balletje…Koekoek! Jerry is naast zijn voetbalkwaliteiten voornamelijk bekend van een aantal briljante life-hacks. Zo liet hij ooit eens water uit een kraan stromen zonder dat de draaiknop bevestigd was! Ook liet hij een chronisch doorspoelend toilet stoppen door een simpele tweak.
De paarse helden begonnen met de gebruikelijke Big 5 achterin. Op het middenveld werd begonnen met CaspAr, Lucas, Jeroen en Mick. Faab en Boudy werden voorin gezet om de balletjes in het net te schoppen. Als een stel slappe vaatdoeken begon ody aan de eerste helft. Wellicht waren we afgeleid door de grote hoeveelheid supporters, of de geweldige sfeer langs de lijnen. Verder gebeurde er een aantal eigenaardige dingen tijdens de wedstrijd. De scheidsrechter had geen oog meer voor de grensrechter nadat hij 6x volledig eerlijk voor buitenspel vlagde. Hij gooide na een minuut of dertig de vlag in de ring. De eerste wissel aan de kant van Almere was de grensrechter. Kort daarna kwam Ody op een 1-0 voorsprong door een prachtige goal van Lucas.
In de tweede helft stond Ody wederom onder hoge druk! Het korfbalverleden van Struuk kwam weer even boven en ving hij de bal in het strafschopgebied! Hij probeerde de bal nog in het netje te gooien, maar toen floot de scheidrechter al voor een penalty! De strafschop werd binnengeschoten.1-1. Het duurde niet lang voordat ook de 1-2 voor Almere viel. Een soort hybride voorzet/schot viel zo de in de bovenhoek.
De scheidsrechter kon zijn geluk niet op want Sven mocht ook nog even voetballen! De scheidsrechter vindt Sven de beste speler van onze hele competitie! Ik twijfelde geen moment aan deze uitspraak want we hadden inmiddels vernomen dat de scheidsrechter over arendsogen beschikte.  Alleen iemand met extreem goed zicht zou fluiten voor de eerdere ‘handsbal’. Ik denk dus dat de scheidrechter ook wel gelijk zal hebben over Sven.  Ody jaagde in de slotfase op de gelijkmaker, maar dit mocht helaas niet meer baten. De drie punten  werden meegenomen naar Almere. Volgende week mogen we weer de wei wei in tegen Geinoord!