Odysseus '91 2

Mannen zaterdag, 2, 1e klasse B

11 maart 2017 11:45

Emik, C.

Na een zeer mooie overwinning uit bij de Meern mochten de mannen dit weekend aantreden tegen Eemdijk. Pub had weer een zeer gelieft reisschema opgesteld, alleen wist trainer Konietzka zich hier weer niet aan te houden. Gelukkig was daar nog een auto die er voor zorgde dat ook hij erbij kon zijn. Aangekomen bij Eemdijk werden de mannen van heren 2 weer in de kleedkamer opgepept door het superduo Roel en Rutgher. Met een selectie van 14 spelers was het dit keer iets makkelijker voor het duo om de basis elf te kiezen. Er werd weer gespeeld met de vertrouwde 4-5-1 formatie, ook al werd er uit bronnen vernomen dat dit een 3-5-2 formatie geworden als Roel het alleen voor het zeggen had. Met de heren Trump, Finn, Talla, Lucas, Kwakenaak ©, Mart, Noah, Sannie, Willem, Dennis en Erik op goal werd er begonnen. Cassie en Ros mochten op de bank plaats nemen.

Op het Sportpark de Vinken werd er afgetrapt. Al na een paar minuten was het al zo goed als duidelijk dat het niet een spetterende pot zou worden. Beide ploegen waren terughoudend en er werden weinig kansen gecreëerd.  Jeshuawas even dicht bij zijn EERSTE goal van het seizoen maar de bal vond het net niet. Halverwege de eerste helft werd de sfeer wat grimmiger. Er werd op de tenen getrapt, elleboogjes gegeven en onbesuisd ingevlogen. Mart moest natuurlijk weer even de confrontatie aangaan en de mannen van Eemdijk even op hun plek zetten. De rest van de wedstrijd hebben ze hem dan ook een paar keer goed te grazen genomen. Verder gebeurde er niet veel de eerste helft en was de ruststand ook dan 0-0.

De tweede helft werd er nog meer geschopt en de heren van Eemdijk waren niet de liefste. Van goed voetbal was er vrij weinig meer van over. Ody kreeg aan het einde nog veel corners te verduren, gelukkig was Erik daar die zijn goal schoon hield. In de laatste minuten kon Ody de overwinning naar zich toetrekken, helaas miste invaller Jelle een bal die net voorlangs ging. Even later floot de scheidsrechter voor het eindsignaal en Ody moest de punten delen.

Na de wedstrijd werden op Olympos kannetjes gehaald en naar de heren van Protos gekeken. Hier werd heren 2 door de dames van Protos overgehaald om de biercantus bij te wonen. De heren konden natuurlijk niet zwijgen en de avond werd hier afgesloten.