... (penalty)
85'

Vrouwen zaterdag, VR2, 3e klasse D

10 oktober 2015 11:00

Toen er een tegengoal viel in de eerste 20 min zag iedereen de bui al hangen. Maar de strijdlustige Odysseanen lieten het hoofd niet hangen. In de 30e min liet Hans ons zien wat ze ons in de afgelopen trainingen ook al liet zien: Met een geweldige vrije trap van haar linker poot schoot ze de bal in de kruising. Nog geen twee minuten later kwamen we door Lotte met een los balletje buiten de 16 meter op 2-1. Daarna komt het voetbal op een wat lager pitje. Irina loopt Hugo nog even omver, maar ook dat wil niet baten. Na een heleboel corners en kansen voor Ody gingen we met 2-1 de rust in.

De tweede helft was van een andere koek. Zo werden Hans en Bert in de eerste minuten gelijk onderuit gehaald. Maar Ody liet zich hier niet door afleiden. In de 2e minuut geeft Lotte een mooie bal op Rémi, die hem vervolgens over de keeper heen tikt. Lotte wordt vervolgens nog wel even onderuit gehaald, maar goed. Daarna had DOVO nog even een kansje, maar die ging ‘1000 meter over’ (quote poezenboek). In de 18e minuut na rust werd Lotte gewisseld voor Martha, en meteen daarna maakt Iris de 4-1 door een geweldige solo. In de 30e minuut komt het door een vrije trap op 4-2 te staan. In de 32e minuut na de rust kwam Ciska erin voor Dorien. De spanningen liepen hoog op en de frustratie was voelbaar. Odysseanen werden onderuit getrokken en omvergeduwd. Van voetbal was eigenlijk geen sprake meer. In de 40e minuut maakte Bert een overtreding (en die andere chick ook), dit resulteerde in haar eigen blessure en een penalty. We eindigden met een eindstand van 4-3, gewonnen! Hopen dat de paarse plekjes volgende week weer weg zijn!