82'

Mannen zaterdag, 2, 1e klasse B

28 februari 2015 11:45

Thienen, G.M. van

Zaterdag 28 februari werd er weer verlies geleden door Odysseus heren 2. De Merino's was in de eerste helft scherp en miste een aantal 1-op-1 kansen, maar Erik Vissink hield tot de 43ste minuut zijn doel schoon. Het lukte Odysseus nauwelijks om kansen te creëeren, al kreeg Luuk Biemans een grote kans om Odysseus op voorspong te zetten. Maar het was De Merino's dat met een voorsprong de rust in ging, nadat er bij de tweede paal vrij kon worden ingekopt door de centrale verdediger.

Een paar minuten in de tweede helft had De Merino's de kans om de wedstrijd in het slot te gooien. Jules Kerkhoffs kreeg de bal ongelukkig tegen de hand, en de bal werd op de stip gelegd. Vissink keerde de prima ingeschoten strafschop en dit leidde tot een klein beetje geloof in een goede afloop voor Odysseus. Het geloof nam toe toen Fabian Polman uit de rug van de verdediger liep, de lange bal vanaf linksachter op waarde schatte en de bal over de keeper in het doel prikte.

De Merino's begon te morren, bij Odysseus werd er gedacht aan de 1-2. Meer dan gedachten waren het helaas niet, want uitgespeelde kansen werden niet gecreëerd. Er werd inspiratieloos en lusteloos gevoetbald op sportpark De Groene Velden 1. In de 75ste minuut kreeg Ody het deksel op de neus. Vissink redde 2x goed, maar de tweede rebound werd binnengeschoten.

Volgende week, nieuwe ronde, nieuwe kansen. De tank is hartstikke leeg, de petten staan alle kanten op. Dat is jammer. Dus is het zaak om de tank te vullen óf te verwisselen en dat iedereen zelf ff kijkt hoe de pet op de kruin staat. Dit geldt uiteraard ook voor mijzelf.