Jonathan VR1

Competitie Dames 5 08/09

21 maart 2009 12:15

Op naar nog een overwinning!

Na de winterstop zijn er gouden tijden aangebroken voor dames 5. Alle vijf de wedstrijden die het goddelijke team heeft gespeeld zijn glansrijk en met belachelijk, ontzettend, en verschrikkelijk veel doelpunten gewonnen. Elk team wordt met gemak van de mat gespeeld. Ook wel, met twee vingers in de neus, of, appeltje eitje en op onze slofjes. Hugo begon de wedstrijd met: ‘het is een moeilijke tegenstander, er is geen druk’. Toen was het aan ons om lekker te gaan ballen. En geheel onverwacht kegelde Emma een bal in het net en stonden we met 1-0 voor! Hoewel Jonathan de eerste helft begon met een team van tien spelers was het duidelijk de fanatiekheid van dames 5 veel balbezit opleverde wat resulteerde in f*#)@!*$cking veel scoringsmogelijkheden. Het weer werkte ook lekker mee en zo lag Cora af en toe lekker te chillen voor haar doel in de zon. Zo stond het na twee mooie acties van Kriste 3-0 in de rust voor het lekkerste team van Odysseus.

‘Jullie moeten niet verslappen!!’, aldus onze trotse/angstige trainer: Hugo ziet de bui al hangen, want bij een top drie aan het einde van het seizoen scheert meneer zijn haar eraf! Hoewel Jonathan na de rust aankwam zetten met een voltallig team, werden ze er niet echt beter op. De energie was niet meetbaar met die van ons en zo creëerden dames 5 een aantal kansen en schopten er nog twee in. Niets is perfect en zo hadden ook wij, ja het is echt, een zwak momentje. Hiervan maakte Jonathan dankbaar gebruik en zo scoorde zij toch nog één doelpuntje. Hiervan moet gezegd worden dat het wel een erg mooi en hard schot was van hun beste speler. Gelukkig gaat het er in voetbal niet om de mooiheid van een doelpunt, wel om de aantallen. Nog een bewijs dat dames 5 de beste is: onze Emma staat wederom aan de top van de topscorerslijst! Tevreden zaten wij na afloop met twee verdiende pitchers te toasten op ons succes en geluk. Op naar overwinning nummeroooooo zes! Tot het volgende verslag. Over. Uit.