VIOD VR1

Vrouwen zaterdag, VR1, Hoofdklasse A

15 maart 2014 12:30

Boer, A. de

Zaterdag 15 maart stond de belangrijke thuiswedstrijd tegen VIOD op het programma. Met maar één punt verschil, kon de winnaar van deze wedstrijd een goede stap doen richting de derde plaats. Helaas eindigde de wedstrijd in een gelijke stand, waar beide ploegen niets mee opschieten.

Het begon allemaal zaterdagmiddag om 12.45 uur...

Odysseus liep nog te slapen, dus binnen een kwartier was het 0-2 voor de Friezen. Toen we eindelijk wakker werden, gingen we beter voetballen. Het werd een gelijkwaardige strijd met over en weer wat kansjes. Vlak voor rust rende Dani weer eens achter de bal aan en liep tot de achterlijn waarna ze een voorzet gaf die Ilse er heerlijk intikte. Hoppa, daar was de aansluitingstreffer. Het begin van de tweede helft was voor Odysseus. Achterin stond het goed en voorin werden mooie kansen gecreëerd. Ergens in de tweede helft bedacht Dani geen voorzet te geven, maar de bal heerlijk bij de tweede paal in de kruising te leggen. Dani zou Dani niet zijn als dat ook nog eens zou lukken, dus daar was de 2-2. Maar nog geen paar minuten later was het raak aan de andere kant. Een –aukje mocht schieten en de bal belandde mooi in het dak van het doel. Toen stonden we weer 2-3 achter. Na weer een aantal kansen scoorden we gelukkig de 3-3. Dit keer liep Dani over de rechterkant van het veld en passeerde de keeper.

Het was een enerverende wedstrijd die gelukkig genoeg nabesproken kon worden tijdens de SuperSaterday. En voor degene die nog niet gescoord hadden, was er ’s avonds een bingo en voor de echte die-hards lekker bierglijuh met Bea.

Opstelling: Corienne, Jorieke, Tamar, Wienie, Irina, Hanna, Fraukje, Lisanne, Lotte, Dani, Ilse