Geen regen, geen sneeuw maar ook geen doelpunten voor Odysseus dames 1

5 - 0

Vrouwen, VR1, Groep 1 02

23 november 2013 15:00

Vliet, R.A.C. van

23 november stond de bekerwedstrijd tegen niemand minder dan Ter Leede dames 1 op het programma. Op papier twee nagenoeg gelijkwaardige teams.

Met beloofde ranja in de rust, een uitgelopen Sassenheim lans de zijlijn en Kloetie aan de vlag kon er in principe niets meer fout gaan. Toch was het de formatie uit Sassenheim dat na 30 minuten al drie keer het net had gevonden. Na deze 3-0 begonnen we ook warm te worden en begonnen ook te voetballen. De paniek en stress brak bijna uit bij ter Leede, van het tijdperk één keer raken was bij hun geen sprake meer en er ontstond een heus balbezit kwartiertje. Echter bleef het ook bij balbezit momentjes en bleven de doelpunten uit.

Begin tweede helft werden er wat kleine kansen gecreëerd. Daarentegen bleef Ter Leede aanvallen en al snel stond de teller op 5-0. Na 70 minuten moest we helaas door met 10 man, door drie wissels en een blessure. Er werd effectief verdedigd vanuit het hoofdkwartier, Santi keek de ballen naast en de vrije man van Ter Leede werd nauwelijks gevonden. Zo blijken de  7 tegen 6 partijtjes van Kenneth/Marten toch nog ergens goed voor te zijn.

Al met al was het even warmlopen de eerste dertig minuten, maar daarna stond het hoofdkwartier  als een huis. De doelpunten zijn bewaard voor volgende week dus Heerenveen (ook wel ‘It Hearrenfean’ voor de Friezen (lees: Jorieke) onder ons) kan worden ingepakt.

Opstelling: Opstelling: Santi, Karlijn, Jorieke, Tamar (55. Nora), Irina, Hanna, Renske, Fraukje (45. Lotte), Talita, Wienie, Ilse (45. Lisanne).