0 - 0

Odysseus '91 1

West 1 4G Za - 08/09

25 april 2009 14:30

Op een zonnige zaterdagmiddag stonden Bunnik ’73 en Odysseus ’91 tegenover elkaar. Odysseus was al verzekerd van nacompetitie en Bunnick moest vandaag winnen om DEV Doorn nog onderdruk te zetten. De volgende elf spelers van Ody begonnen aan de wedstrijd: Jorrit, Thijs,Bas(Gert), Wietse, Paul,Gijs(Rick), Jokbe, Jacco, Adam(Mark), Farley en Roelant.

Odysseus begon goed aan de wedstrijd. Er werd goed gecombineerd en hieruit volgde dan ook snel een paar grote kansen. De eerste kans was voor Wietse die goed was door gelopen en vrij voor de keeper werd gezet. Wietse kende alleen niet de regel dat keepers altijd gaan liggen en schoot dan ook recht in de handen van de liggende keeper. De twee grote kans was weer voor Wietse nadat Jokbe op prachtige wijze een Bunnik verdediger omspeelde op de achterlijn en hard voor gaf. Jammer genoeg lag een polletje in de weg waardoor Wietse ongelukkig over de bal heen schoot. Voor de rest had Ody een paar aardige schoten op de goal van Bunnik alleen ging alles net naast of over.

Bunnik was niet in goede doen en kon de Ody verdediging niet onderdruk zetten. Het enige wat Bunnik als wapenfeit had waren een paar lange ballen die gemakkelijk werden verdedigd. Ody ging dan ook met een goed gevoel de rust in alleen was het nog vergeten om te scoren. Na een lekker bakkie thee moest dit nog even gebeuren.

In de 2e helft ging Bunnik meer naar voren voetballen waardoor Ody zoals vaker dit seizoen minder ging combineren en meer ging werken met lange ballen. Het voetbal werd er niet mooier op maar de kansen waren er nog zeker. Adam en Farley gingen allebei een keer alleen op de keeper af alleen miste ze net de scherpte. Uiteindelijk leek het erop dat Mark de wedstrijd ging beslissen, 5 meter voor de goal, geen tegenstander in de buurt en de keeper lag al. Mark dacht alleen dat hij op rugby zat en maakte een mooie conversion.

Het was duidelijk dat Ody niet meer ging scoren vandaag en Bunnik niet goed genoeg was om zelf te scoren. De verderging was scherp tot aan de laatste minuut en uiteindelijk was dan ook de eindstand 0-0.