0 - 5

Saestum VR2

Vrouwen Zaterdag (najaar), VR5, 5e klasse D

15 september 2012 15:00

Uitgerust en de deceptie van de week er voor verwerkt stond dames 6 te trappelen voor de tweede wedstrijd, de eerste competitie wedstrijd, van het seizoen. Niemand had de voorafgaande avond meer dan 14 biertjes genuttigd en dat was duidelijk te zien aan al die frisse snoetjes. Na vorig seizoen de degens te hebben gekruist met Saestum Dames 3 mochten we nu ons wagen aan Dames 2. Dit tot enig verbazing binnen het team, waren we dan toch gepromoveerd? Verwaring allom. En dat was duidelijk te merken op het veld, binnen welgeteld 16 minuten moesten we al 3 tegendoelpunten incasseren. En als kers op de drol werd bij het 4e tegendoelpunt onze geleende keep, Priscilla, uitgeschakeld wegens een toch iets te ver dubbel geklapte vinger. Quote P: ‘heuh ik kan heus wel wat hebben maar dit doet toch wel echt pijn’. Gelukkig hadden we Linde bij ons. Ik zeg altijd maar zo: ‘Wie de keeperhandschoen past trekke hem aan. Er volgen nog wat mooie loopacties over het veld, er wordt wat in hand van de keeper van Saestum geschoten, Linde tikt wat ballen over het goal en Kyra houd nog even de bal hoog op onze eigen doellijn. Niks nieuws dus. Toch is er mee rust in de het laatste deel van de eerste helft en dat wordt ook doorgezet in de tweede helft. Er wordt meer overgetikt en er zijn een paar mooie uitbraken (burp) doormiddel van de 2 buitenspelers, Jenny en Sari. Helaas valt er kort naar de drinkpauze dan toch nog de 0-5 wat uiteindelijk ook als de eind uitslag mag worden genoteerd. Al met al niet een wedstrijd om over naar huis te schrijven maar toch een vermindering van de tegendoelpunt van 50% ten opzichte van de eerste wedstrijd. Als we die lijn maar doorzetten en zelf er ook eens een paar gaan intikken dan eindigen we dit seizoen sowieso op het erepodium.

Excuses voor het verkeerd gebruik van spreekwoorden en gezegdes en (eventuele) spellingsfouten. Verder wil graag Franka en mezelf bedanken voor het trotseren van doornstruiken, brandnetels en 3 indianen(doodgeknuppeld door Franka) om de wedstrijd bal terug te krijgen.

EiNdUh.

Medemogelijk gemaakt door :Dames 6, het schriftje, de wedstrijdverslagsanctiecommissie en N. Voogsgeerd.
Niet door.: Die ene barman van Olympos, de sportkaart en de waterzak.