Uppsalalaan 3
3584CT
UTRECHT
tel. 030-2534471

Zaterdagochtend 10:00. Erg vroeg maar we zijn d’r. Na een geslaagde eerste dag van het teemweekend waren de ody chickens vastberaden de gezelligheid voort te zetten.

De wedstrijd gaat van start, de 1e minuut heeft EDO een aanval, maar dat boeit niet, de aanvaller stond buitenspel. De 2e minuut was beter, Ody valt aan, Ais geeft af op Mara, GOALLLLLL, kopballetje in de linkerhoek, de keeper was m he-le-maal kwijt.

Ondertussen probeert Rachel de bal te vragen: Tikkie! Tikkie! Zegt ze. In de 5e minuut weer zo’n geweldige actie van Mara, helaas was deze in de handen van de keeper.

Ondertussen wordt er onderling een discussie over de keeper van EDO gevoerd, deze lijkt namelijk erg op grote smurf, met de blauwe tenuetje en rode muts.

Maar terug naar de wedstrijd. Ondertussen in de 13e minuut, GOALLLLL, weer zo’n geweldige voorzet van Ais, wat kan onze cappie niet. Vera knalde m in de hoek als een echte spits (ookal is ze een vertrouwde back), eerste ody goaalllll, hier gaat de KaCo nog werk van maken :)

In de 16e minuut is er een unaniem besluit gemaakt op de bank. We zitten geweldig in de wedstrijd, iedereen is gefocust en er wordt goed gecombineerd.

18e minuut, het was erg koud vandaag, iedereen was voorbereid. Het lieve bestuur had dekentjes in de blokhut liggen maar de teentjes overleven de kou niet. We voelen ze niet meer! Ondertussen is er een frappante blessure, de tegenstander heeft kramp, die heeft de warming up niet goed gedaan denkt de bank.

Ondertussen verleidt (volgens Caya) Rachel even de keeper van de tegenstander, de keeper leek even hier op in te gaan, maar helaas, ze had de bal toch.

Halverwege de tweede helft onderschept Merel de bal heerlijk van de 16, welke bal heeft ze nog niet gepakt?

25e minuut is er een geweldige dieptepass van Heuv, die een sprint inzette, maar dit mocht helaas niet baten.

Indy roept ondertussen op de bank:’ Als t 3-0 wordt dan ga ik schreeuwen dat ze t niet meer weten.) Dat wilde Kay wel zien :)

De tegenstander heeft nu de eerste corner voor hen van de wedstrijd te pakken. Deze komt op wonderbaarlijke wijze niet eens binnen de lijnen. Om Hugo effe te quoten:’ Wat the fuck, hoe kan dat nou?!’

32e minuut speelt de tegenstander een loze bal, er wordt collectief gezucht, en terecht.

35e minuut, Ais geeft de bal af op Mara, die 1v1 staat met de keeper, maar Mara blijft ijskoud en schiet de bal vol door de benen van de keeper, 3-0!!!

Ais maakt een opvallende ontdekking en zegt dit tegen Jules:’ Ze spelen 4-4-2.’ Dit kon Jules niet boeien, zijn antwoord was: ja, prima.

In de 49e minuut doet Immo iets opvallends, hij legt de wedstrijd even stil, hij moest zijn veter strikken, niet hee professioneel Immo hahaha. Heuv heeft ondertussen een mooie aanval gecreëerd, helaas beland deze in de handen van de keeper.

De tegenstander komt ondertussen sterk uit de rust, ze spelen beter, vechten meer om de bal en ze creëren meer.

Ondertussen heeft Eva een interessante vraag: sinds wanneer moeten we achter de grensrechter warmlopen? Hugo vond dit een domme vraag, hij zei: ’sinds altijd.’

62e minuut, Ais geeft weer een geweldige voorzet, Juul krijgt m in de voeten en… SCOORT, EERSTE ODYGOALLLL.

64e minuut heeft Lotte een kans, deze heeft de keeper helaas wel te pakken. In the meantime laat Arie aan iedereen lelijke foto’s zien.

Nog 1 goal en dan krijgen we een kannetje van de trainers, alles wordt ingezet voor die ene kan.

Er wordt gewisseld, Eva voor Rachel, Tamar voor Arkema en Bine voor Beun.

De trainer van de tegenstander was niet zo’n fan van Arkema, hij vond haar maar een lelijk wijf.

73e minuut, ody heeft veel kansen, maar dat ene goaltje zit er nog niet in. Er wordt ook weer gewisseld, Afke voor Juul en Fenne voor Heuv.

Ais wordt nog vol op d’r enkel getikt bij een te late sliding, scheids vond dit geen overtreding. De bank was het er niet helemaal mee eens en schreeuwde het uit. Ook Ais en Jules moesten nog even tegen de scheids zeggen dat dit niet oke is.

85e minuut, ody zet goeie druk, de tegenstander weet t echt niet meer. Maar toch komt er nog een 1v1 kans, maar Noa blijft koel en pakt m.

Er komen nog twee kansen voor ody, Lotte schiet m jammer genoeg tegen de paal en Tamar tikt m net naast, helaas.

Immo fluit af, 4-0 is de eindstand.

Nu zijn de ody chickens klaar voor de start voor het teamweekend, wie weet wat daar allemaal gaat gebeuren…