Ody-merchandise

Ody-merchandise

Op deze pagina staat een overzicht van alle mooie artikelen die USVV Odysseus verkoopt, samen met de prijs. Onze lijn aan Ody-artikelen wordt elk jaar uitgebreid! Mede dankzij DressMe Clothing, bij wie Ody-leden ook nog eens 10% korting ontvangen op al hun overige bestellingen, wanneer ze erbij vermelden dat ze bij Ody spelen. Zorg dat je (een aantal van) deze mooie artikelen snel aanschaft om zo je paarse hart ook buiten het veld goed uit te dragen! Al deze artikelen zijn te halen in de blokhut, maar let op: Vanaf 1 januari 2019 is het niet meer mogelijk om met een machtigingsformulier te betalen, neem dus altijd een mobiel mee zodat je ter plekke geld kan overmaken!

Leverancier en bedrukker van wedstrijdkleding en materialen is Paul Pessel. Ook hier ontvangen Ody-leden 10% korting. Al je voetbalbenodigdheden kun je aanschaffen via de online Ledenshop, maar Ody-broekjes en Ody-sokken zijn natuurlijk ook nog gewoon op zaterdagen verkrijgbaar in de Blokhut.

Voetbalshort Odysseus

€ 14,20

De voetbalshorts zijn beschikbaar in de maten S t/m L. Sinds dit seizoen zijn er ook vrouwenshorts bij ons te koop! Zorg dat je aan het begin van je Ody-carrière een broekje en sokken aanschaft zodat je in volledig Ody-tenue het veld kan betreden!

Voetbalsokken Odysseus

€ 11,00

De sokken zijn beschikbaar in de maten 36-40, 41-44 en 45-48. Zorg dat je aan het begin van je Ody-carrière een broekje en sokken aanschaft zodat je in volledig Ody-tenue het veld kan betreden!

Ody-Dopper

€ 9,91

Een mooie dopper met Ody logo om lekker water uit te drinken, bijvoorbeeld tijdens de rust of als je gewisseld wordt. Word je nooit gewisseld? Koop dan een dopper om op andere locaties water te drinken! De Ody dopper kan 450 ml water behouden en is vaatwasser bestendig tot 65 °C. Hij bestaat uit drie onderdelen, waardoor het makkelijk schoon te maken is!

Linnen Ody-tasje

€ 4,00

Prachtig tasje dat aan twee zijden is bedrukt: aan de ene kant met het Ody logo en aan de andere kant met klassieke voetbaluitspraken. Ideaal om spullen in te bewaren en mee te nemen!

Ody-trui

€ 15,00

Heerlijke unisex trui die is geïntroduceerd tijdens het lustrum van 2016. Naast dat het er geweldig uit ziet en dat de trui heerlijk zit, is het ook een goede geheugensteun voor het jaar waarin onze prachtige club is opgericht! Alleen nog maar verkrijgbaar in maten M en L.

Ody-zonnebril paars

€ 5,00

De Ody-zonnebril is een echte eye-catcher. Deze paarse bril is voorzien van het Odysseus-logo op beide pootjes.

Ody-slippers

€ 4,00

Wil je tijdens de zomervakantie nog steeds je enorme liefde voor Ody uitdragen? Met een paar Ody slippers kan je dan de hele zomer in geschikte outfit over het strand flaneren! De slippers zijn er in de maten 38-40 en 42-44

Ody-pet

€ 6,00

Paarse truckerspet met Ody Logo. Ideaal voor als de zon schijnt, als je gel op is, of als je gewoon geen zin hebt om je haar te doen!

Ody-sjaal

€ 11,00

Lekker gebreid sjaaltje om je nek warm te houden tijdens de koude wintermaanden, maar ook zeer geschikt om mee te nemen naar de tribune in de warme zomermaanden. Hij staat ook erg mooi thuis aan de muur!

Ody-paraplu

€ 9,10

De enige echte Ody-stormparaplu houdt je droog tijdens de zwaarste stormen. Dus regent het nu water of bier, met de Ody-plu ben je altijd voorbereid!

Lustrumboek

€ 10,00

Het lustrumboek voor het vijfde lustrum in 2016. Al weer even geleden, maar tijdloos leesmateriaal!

Lustrumpul

€ 5,00

450cc, ideaal voor bier en fris. OP=OP.

Lustrumshirt

€ 10,00

Nieuwste materiaal Hummel-shirts, kwalitatief heerlijk dunne sportshirts. Er zijn nog maten L en XL, deze zijn verkrijgbaar voor 10 euro. Er zijn nog slechts een paar laatste maten M over, deze zijn verkrijgbaar voor 16 euro (kostprijs). OP=OP.

Ody-joggingbroek

€ 10,00

UITVERKOOP! Van 18,50 voor slechts 10,- euro. Kom naar de blokhut voor de resterende maten en wees er snel bij, want op = op. Unisex. Met elastiek aan de onderkant zodat je broek niet smerig wordt.

Ody-trui Paars

€ 10,00

UITVERKOOP! Van 21,- voor slechts 10,- euro. Kom naar de blokhut voor de resterende maten en wees er snel bij, want op = op. Unisex.

Ody-trui Grijs

€ 10,00

UITVERKOOP! Van 21,- voor slechts 10,- euro. Kom naar de blokhut voor de resterende maten en wees er snel bij, want op = op. Unisex.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!