Ody Merchandise

Ody Merchandise

Op deze pagina staat een overzicht van alle mooie artikelen die USVV Odysseus verkoopt, samen met de prijs. Onze lijn aan Ody-artikelen wordt elk jaar uitgebreid! Mede dankzij DressMe Clothing, bij wie Ody-leden ook nog eens 10% korting ontvangen op al hun overige bestellingen, wanneer ze erbij vermelden dat ze bij Ody spelen. Zorg dat je (een aantal van) deze mooie artikelen snel aanschaft om zo je paarse hart ook buiten het veld goed uit te dragen! Al deze artikelen zijn te halen in de blokhut.

Leverancier en bedrukker van wedstrijdkleding en materialen is Paul Pessel. Ook hier ontvangen Ody-leden 10% korting. Al je voetbalbenodigdheden kun je aanschaffen via de online Ledenshop, maar Ody-broekjes en Ody-sokken zijn natuurlijk ook nog gewoon op zaterdagen verkrijgbaar in de Blokhut.

Ody_broek.jpg  

De voetbalshorts zijn beschikbaar in de maten S t/m L. Sinds dit seizoen zijn er ook vrouwenshorts bij ons te koop!
(vrouwen S is momenteel uitverkocht)

Zorg dat je aan het begin van je Ody-carrière een broekje en sokken aanschaft zodat je in volledig Ody-tenue het veld kan betreden!

€ 14,60

   

 

Ody_Sokken.jpg  

De sokken zijn beschikbaar in de maten 36-40, 41-44 en 45-48. (45-48 is momenteel uitverkocht)

Zorg dat je aan het begin van je Ody-carrière een broekje en sokken aanschaft zodat je in volledig Ody-tenue het veld kan betreden!

€ 12,00

     
Ody_trui.jpg  

De nieuwe Ody hoodie is er eindelijk! Het winnende ontwerp van Jeroen Zuijderwijk is nu verkrijgbaar! Naast dat deze er geweldig uitziet en dat de trui heerlijk zit, is het ook een goede geheugensteun voor het jaar waarin onze prachtige club is opgericht! Verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL!

€ 19,91

   

 

Ody_bril.jpg  

De Ody-zonnebril is een echte eye-catcher. Deze paarse bril is voorzien van het Odysseus-logo op beide pootjes.

€ 5,00

   

 

Ody_pet.jpg  

Paarse truckerspet met Ody Logo. Ideaal voor als de zon schijnt, als je gel op is, of als je gewoon geen zin hebt om je haar te doen!

€ 6,00

   

 

Ody_sjaal.jpg  

Lekker gebreid sjaaltje om je nek warm te houden tijdens de koude wintermaanden, maar ook zeer geschikt om mee te nemen naar de tribune in de warme zomermaanden. Hij staat ook erg mooi thuis aan de muur!

€ 11,00

   

 

Ody_paraplu.jpg  

De enige echte Ody-stormparaplu houdt je droog tijdens de zwaarste stormen. Dus regent het nu water of bier, met de Ody-plu ben je altijd voorbereid!

€ 9,10

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!