Vacatures USVV Odysseus '91 - Odysseus '91

Vacatures USVV Odysseus '91

Vacatures USVV Odysseus '91

Grensrechter

25-08-2023

Vlagger Dames 1

Vacature_Ody.jpg

Voor de tweede seizoenshelft van ‘2022-2023’ is het eerste vrouwenelftal van USVV Odysseus’91 op zoek naar een vlagger.  Je zal uitmaken van een jonge en talentvolle groep, die uitkomt in de 2e klasse op zaterdag. 

USVV Odysseus ‘91 profileert zich al jaren op de Utrechtse velden als club waar gezelligheid en prestatiegerichtheid gecombineerd worden. Momenteel heeft Odysseus met 10 heren- en damesteams één van de grootste seniorenafdelingen van de regio Utrecht. Geen enkele andere club in Utrecht herbergt zoveel studerende leden als Odysseus en als echte studentenvoetbalvereniging zijn we in Utrecht absoluut uniek.

De A-selectie bestaat uit Dames 1, 2 en 3. Het eerste elftal is een ambitieus team dat uitkomt in de 2e klasse. Het tweede elftal speelt derde klasse. Ook in het derde elftal staat prestatiegericht voetbal centraal. 

Ons Dames 1  is op zoek naar een enthousiaste vlagger, die per direct kan starten. Elke zaterdag wordt er gevoetbald en wordt er ook na de wedstrijd geborreld. Het zou fijn zijn als je als mogelijk ook doordeweeks kan vlaggen. Betrokkenheid bij het team en de vereniging wordt zeer gewaardeerd. Het team stelt een vergoeding ter beschikking, maar er zal geen contractuele verhouding zijn tussen de club en de functie.  

Bent jij een vlagger die de charme van een studentenvoetbalvereniging inziet en graag wil werken met selectiespelers die flexibel, enthousiast en erg betrokken zijn? Dan is Dames 1 op zoek naar jou.  

Bent je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je motivatie naar de Secretaris(Secretaris@odysseus91.nl)

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Vacature Titel
Grensrechter Vlagger Heren 1
Grensrechter Vlagger Dames 1
Keeperstrainer Vacature keeperstrainer heren- en damesselectie
Assistent trainer Assistent-trainer Heren 1
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!