Nabestellen Lustrumartikelen

Nabestellen Lustrumartikelen

Alle lustrumfestiviteiten zitten er inmiddels op en wat was het mooi! Van de cantus tot het Gotcha!-spel, van het toernooi/eten/feest tot het chillen in het zwembad, van de Escape Room tot de verjaardagsborrel: we hebben genoten! Inmiddels lopen er al vele oud-leden en leden in de prachtige paarse Lustrumshirts van heerlijke sportkwaliteit rond, zijn er al een heleboel verhalen gelezen en foto's bekeken in de Lustrumboeken, en zijn er al liters bier, water en limonade genuttigd uit de Lustrumpullen.

Heb jij (een van) deze Lustrumartikelen nog niet, en wil je deze nabestellen? Kijk dan of deze nog beschikbaar zijn via de Merchandise-pagina en bestel ze z.s.m. Hiervoor gelden de volgende richtlijnen en prijzen:

Lustrumboek Zilverkoorts: 10 euro, OP=OP. Inclusief zilver op snee, preeg in de voorkant gedrukt, en een prachtige inhoud waar met heel veel mensen van nu én vroeger aan gewerkt is. Zie hieronder een preview.
Lustrumpul: 5 euro, OP=OP. 450cc, ideaal voor bier en fris.
Lustrumshirt: Er zijn nog maten L en XL over, deze zijn verkrijgbaar voor 10 euro. Er zijn nog slechts een paar laatste maten M over, deze zijn verkrijgbaar voor 16 euro (kostprijs). De S'jes zijn helaas op, maar bij voldoende animo kunnen we nog eenmalig een (beperkte) serie S'jes nabestellen voor 16 euro per stuk. Wil je graag een S'je, dan kun je deze dus onder voorbehoud dat er voldoende animo is nabestellen. Nieuwste materiaal Hummel-shirts, kwalitatief heerlijk dunne sportshirts.

Liefs, de LuCie (lustrum@odysseus91.nl)Nabestellen Lustrumartikelen

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!